Pattaya

Vrijwel iedereen kent de verhalen over sex in Thailand. Mannen die een vakantie in Pattaya, Thailand doorbrengen en dan thuis komen met de liefde van hun leven. Althans dat denken ze.

Pattaya is een plaats in Thailand ten oosten van Bangkok, waar nogal veel rond sex draait en de meeste mannen die dara naar op vakantie gaan doen dat  om eens flink te genieten van de meisjes. Op het eerste zicht niets mis mee.
Het gaat meestal allemaal heel relaxed. Een man die sochtends in Bangkok land en daarna doorreisd naar Pattaya komt sochtends al aan bij zijn hotel. Inchecken en een paar uurtjes relaxen, je hebt er immers een lange vlucht op zitten, geniet even van een hapje en een drankje aan het zwembad en voor je het weet is het avond. Tijd om de omgeving eens te gaan verkennen. Je neemt een taxi en laat je afzetten bij Walking Street...
En dan begint het feest... Je breekt je nek over de vele restaurantjes en vrijwel alle kroegjes, dansgelegenheiden of hoe je het ook wilt noemen proberen je naar binnen te lokken waar een aantal meisjes op je wachten.
Ook op straat lopen aantrekkelijke types rond, hoewel het wel goed opletten geblazen is... er zijn ook Ladyboys. Dat zijn jonge mannen die er uit zien als mooie vrouwen, een vrouw met een verrassing.

Je kunt in Pattaya een lekker ding uitzoeken en daar eens goed mee van bil gaan. Je kunt ook een lekker ding uitzoeken en die voor een week "huren" dan heb je een week lang een meisje voor sex bij je die ook in jouw hotel bij je kan overnachten.
De hotels in Pattaya doen daar niet moeilijk over, meestal moet je dan in het hotel wel wat bijbetalen voor haar verblijf.
Let wel goed op dat je een meisje meeneemt die aan jouw sexwensen tegemoet wil komen. Ook in Thailand houden niet alle vrouwen van bijvoorbeeld anale sex en ze willen ook niet allemaal alleen maar pijpen.

Meisjes die je ergens op pikt doen vaak of ze hopeloos verliefd op je zijn. De meeste van die meiden doen dat puur voor het geld. Ja er zijn uitzonderingen, maar meestal draait het echt alleen om jouw centen.
Wat ze doen is jou laten geloven dat ze alleen met jou... en ze willen heel graag met jou mee naar Nederland, wat natuurlijk niet zomaar kan. Ze proberen een relatie met je op te bouwen waarbij het de bedoeling is dat jij regelmatig geld overmaakt. Daar komen dan ook verschillende redenen voor tevoorschijn, een probleem wat jij makkelijk kunt oplossen door een paar honderd euro over te maken.
Terwijl jij in het vliegtuig naar Nederland zit hebben ze alweer een ander waar ze het zelfde spelletje mee spelen, zo bouwen ze aan het verkrijgen van verschillende geliefden die allemaal geld over maken. En ze komen misschien wel een keer naar Nederland als je voldoende geld over maakt, alles om de relatie in stand te houden...

Ga je naar Pattaya om eens flink van bil te gaan... veel plezier en geniet ervan, maar laat je niets wijs maken.
No money no honey!

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/