della145 della147 della157 della149
Als je net twintig bent is sex heel erg belangrijk voor je, als je de dertig passeert verandert daar niets aan, als je de veertig passeert kan het minder belangrijk worden, zo ook met vijftig en zestig. Kan, maar hoeft niet zo te zijn. Wij ontmoetten Della, een vrouw die de veertig gepasseert is maar nog steeds sex erg belangrijk vind in haar leven.
Wat Della betreft is het misschien wel belangrijker geworden, ze geniet er graag van, eigenlijk liefst dagelijks en als het ff kan een paar keer per dag.

Della is al jaren alleen, haar man overleed vele jaren geleden waarmee ze niet alleen haar geliefde en partner verloor maar ook haar financieel zorgeloze leven. Della moet nu van een bijstandsuitkering rond zien te komen. Een baan vinden... tja welk bedrijf zit te wachten op een wat oudere vrouw zonder een fatsoenlijke opleiding en een totaal gebrek aan ervaring.
Maar Della is intussen gewend om rond te komen van weinig geld en ze heeft ook niet zoveel meer nodig.Haar kinderen zijn al jaren de deur uit en wonen zelfs niet meer in Nederland. Ze heeft alleen zichzelf.

Alleen zijn was aanvankelijk een probleem voor haar, ook sexueel. Samen met haar man had ze een rijk sexleven en genoten ze van elkaar. De eerste weken dat ze alleen was waren haar gedachten en leven niet op sex gericht, maar dat veranderde. Ze verlangde weer naar sex en ze had gelukkig haar vriendjes in het nachtkastje die haar onvermoeibaar lieten genieten.
Masturberen met een hoofdletter noemt ze dat zelf. Ze raakte er bijna verslaafd aan om elke dag een paar keer klaar te komen en ze bloeide weer op. Datingsites... ze kent ze allemaal, de gratis datingsites natuurlijk en die zijn er ook zat.

Toch had ze daar wat moeite mee, steeds weer een ander tussen haar lakens die zijn rugzakje meebracht.
Daar kwam verandering in toen ze Ron tegen het lijf liep in een sexshop. Hij zocht video's en zij een nieuwe vibrator en ze raakten aan de praat.
Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heeft Della een paar vaste lovers waar ze regelmatig mee tussen de lakens duikt.
Della is inmiddels vooral verzot op orale sex, gebeft worden... daar kan ze intens van genieten.

Maar ze kan ook geweldig pijpen, geloof me, ze is een ware fellatrice die de laatste druppel sperma uit je weet te zuigen.
Wat dat betreft kan ik sex met een vrouw boven de veertig van harte aanbevelen ;-)

dellaron0005 dellaron0006

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/