sex in de auto

We hebben het vast allemaal wel eens gedaan, sex in de auto. Samen met je partner, een vlam van het moment, in je eentje of met mensen die je totaal niet kent.
Meeste autosex gebeurt met de vlam van het moment, iemand die je net leerde kennen waarbij de hartstocht door je lijf giert. Zie je dan maar eens in te houden en te wachten tot je in de buurt bent van een comfortabel bed. Meestal draait zoenen en strelen al snel uit op een dampende auto die zo af en toe lichtjes meebeweegt.
Er wordt in auto's relatief veel gepijpt... en dat is ook niet zo vreemd, het gaat nu eenmaal een stuk gemakkelijker dan een lekker standje. Bovendien doe je er de meeste mannen echt wel een plezier mee wat de meeste vrouwen ook maar al te goed weten.
Natuurlijk wordt er ook flink op los geneukt achter het stuur, maar daar moet de auto dan wel voor stil staan op een parkeerplaats die geschkt is. Of vind je het wellicht juist erg geil te weten dat jullie bekeken worden tijdens het neuken.
Natuurlijk zijn er ook nog wel een paar andere opties, zoals op de bovenstaande foto... je partner aftrekken gaat natuurlijk ook heel goed. Alleen zoals op de bovenstaande foto zou ik het niet rijdend doen, dat is dan niet alleen wachten op zijn ontlading in de vorm van een dikke straal warm sperma, maar ook op de knal van de daarop volgende botsing.
Elke vrouw wil dat sperma zien...

Veiliger is het dus op de parkeerplaats of in een parkeergarage. Er zijn niet zo heel veel voorbijgangers in een parkeergarage, dus de kans dat je betrapt word met je broek op je knieen of een mond vol sperma is niet zo heel groot. Of wil je wellicht betrapt worden?
Dan zijn er ook plekken waar je niet hoeft te betalen omdat de auto stil staat... beste is het dan om de aktiviteiten in de avond plaats te laten vinden.

Pijpen kan je natuurlijk vrijwel overal en altijd doen... het valt een stuk minder op dan een heftige neukpartij waarbij de ramen van de auto beslagen zijn en de auto ook nog eens ritmisch meebeweegt. Enige wat van belang is dat je wel van sperma moet houden...

pijpen in de auto

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/