Orale seks (Cunnilingus) is de term die wordt gebruikt voor alle seksuele activiteiten waarbij de mond of tong gebruikt wordt om de geslachtsdelen te stimuleren. Wanneer dit plaatsvindt op de mannelijke geslachtsdelen (speciaal de penis) noemt men dit fellatio of pijpen. Wanneer uitgevoerd op de vrouwelijke seksuele organen (de vagina en speciaal de clitoris) wordt het cunnilingus of beffen genoemd. Bij orale seks kunnen ook seksueel overdraagbare aandoeningen worden overgedragen tussen de partners.

Veel mensen gebruiken eufemismen om over orale seks te praten omdat er nog steeds een licht taboe rust op deze activiteiten.
Een populaire vorm van orale seks is de "69", ook wel aangeduid door de Franse term soixante-neuf die ook het getal negenenzestig uitdrukt. Hierbij liggen de twee partners zo op of naast elkaar dat ze elk met de mond de geslachtsdelen van de partner kunnen stimuleren. De naam ''''69'''' verwijst naar het feit dat de twee partners omgekeerd tegen elkaar liggen, net zoals de ''''6'''' en ''''9'''' in het getal 69.

Echter veel mensen vinden het niet prettig gelijktijdig orale sex te ontvangen en te geven omdat op die manier er niet volledig van genoten kan worden.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/