fistfucken

Fistfuck is iets wat lang niet alle vrouwen geil vinden en zelfs maar als prettig ervaren, terwijl ander vrouwen dit ultiem gevuld worden als sensationeel ervaren en er niet genoeg van kunnen krijgen.
Sommige vrouwen vinden gevingerd worden met twee vingers al meer dan genoeg, die meiden zullen dit als extreem ervaren.

Bij het fisten is het de bedoeling dat de hand helemaal naar binnen gaat.
Dat kan je natuurlijk niet zomaar met grof geweld doen, dan wordt het meestal als erg pijnlijk ervaren. Natuurlijk zijn er vrouwen die ook dit als erg opwindend zullen zien, maar dat zijn er niet zoveel.
Zorg ervoor dat het kutje dat je gaat fisten lekker nat is of gebruik wat glijmiddel op je hand.
Maak je hand klein door de vingers zo dicht mogelijk tegen elkaar te drukken en breng ze dan langzaam naar binnen, je merkt vanzelf hoe soepel dit gaat en of ze het lekker vind. Dan duw je langzaam door tot je hand helemaal naar binnen gaat.
Als ze het lekker vind om zo extreem gevuld te worden ga je haar op die manier neuken met je hand en zal je merken dat het steeds makkelijker gaat.

Na die eerste keer zal het steeds iets makkelijker gaan en weet je waar haar grenzen liggen. Voor sommige vrouwen ligt die grens verder dan die ene hand, probeer dan ook je andere hand in te brengen. Maar doe het rustig aan... tenzij zij heel duidelijk aangeeft dat het harder mag.

Sommige geile meiden kan het nooit genoeg zijn en willen dat je hen hard aanpakt, grof aanpakken, haar als een slet behandelt. Diep en hard fisten... maar niet alle vrouwen zijn het zelfde, dus let goed op je partner laat haar aangeven wat zij wel en niet lekker vind.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

pijpen

http://www.bdsmstore.nl/