aftrekken in de auto

 

Als je de penis met de hand streelt of opwrijft heet dat aftrekken.

De basistechniek van aftrekken: Leg je hand om zijn stijve penis en laat die langs de schacht van de penis naar de eikel glijden. Je beweegt dan van het lichaam af, daarom heet het ook aftrekken. Vervolgens glijdt je hand in een vloeiende beweging weer omhoog, met iets minder kracht. Als je bij de basis van de penis bent, begin je weer met de beweging naar het topje.
Aftrekken doe je als je hier zelf aan toe bent en naar verlangt, want dan geniet je er meer van. Doe het in een nieuwe relatie niet alleen omdat de ander initiatief neemt en je geen nee durft te zeggen.

De meest gevoelige delen van de penis zijn de eikel, het randje onder de eikel en het toompje. Een mogelijkheid is het aftrekken te beperken tot dit gebied en dus niet langs de hele schacht van de penis te gaan.
Sommige mannen vinden het lekker als je met je vrije hand zijn ballen streelt. Andere geliefde plekjes zijn het perineum (tussen de anus en de balzak) en de anus.
Omdat elke man andere voorkeuren heeft, kun je het beste vragen welke plekjes bij hem gevoelig zijn voor prikkeling

Andere manieren
Op de basistechniek bestaan allerlei leuke variaties, zoals met twee handen en melken
Gebruik twee handen. Hand 1 glijdt van de basis naar het topje van de penis. Bij het topje aangekomen, schiet de hand door, de lucht in. Vlak daarvoor is hand 2 alweer aan de basis en maakt dezelfde beweging. Gebruik voldoende glijmiddel, zodat het lekker glibbert.
Maak melkende bewegingen met de hand. Dit doe je door tijdens de aftrekkende beweging de penis even wat steviger en dan weer wat losser te omklemmen. Het voelt een beetje alsof je het sperma eruit aan het melken bent. Dit gevoel is voor veel mannen opwindend.

Je kunt ook je vingers op een bijzondere manier gebruiken.


Duimen omhoog
Bij deze techniek zit je recht voor je lover. Je vouwt je handen om de basis van zijn penis met beide duimen omhoog. Je kunt nu zijn gevoelige plekjes (eikelrand, toompje) masseren met je duimen. Gebruik voldoende glijmiddel.

Ballentruc
Met een of twee vingers van je vrije hand ga je naar de plek waar de penis overgaat in de balzak. Je schuift de balzak een klein eindje op in de richting van de penis en zet het vast‚ door het op de penis te klemmen. De huid is daardoor strakker en de ballen komen wat losser van het lichaam te hangen. Hierdoor gaan ze tijdens het aftrekken heen en weer bewegen en vibreren. Er zijn mannen die dat een opwindend gevoel vinden.

Kopjes geven
Je zit tussen zijn benen en pakt zijn penis bij de basis vast, zoals je het handvat van een fietsstuur vastpakt (je vingers zitten dan aan de buikkant van zijn penis en je duim aan de balkant). Je beweegt je hand naar boven, naar de eikel toe. Als je bij het topje bent aangekomen ga je niet langs dezelfde weg terug, zoals je normaal bij aftrekken doet. Je haalt je duim van zijn penis en draait de palm van je hand dan over zijn eikel heen. Aan de andere kant glijdt je hand weer naar beneden (je vingers zitten nu aan de balkant van zijn penis en je duim plaats je tegen de penis aan de buikkant). Ben je beneden aangekomen, dan ga je dezelfde weg weer terug en draai je weer over zijn eikel heen. Je laat de penis dus nooit los.
Het belangrijkste is dat er zoveel mogelijk contact is tussen zijn eikel en de palm van jouw hand. Laat de op en neergaande beweging vloeiend zijn, zonder onderbreking. Je streelt als het ware steeds het topje van zijn penis en neemt daarbij de schacht mee.
Bij het aftrekken ligt de belangrijkste beweging altijd van het lichaam af. Daarom heet het (af)trekken en niet duwen. De beweging naar boven (richting eikel) is dus steviger dan die naar beneden.

Vuur maken
Zoals je bij vuur maken een stokje tussen je handen houdt en dan heen en weer beweegt, zo doe je dat nu met de penis.
Maak je handen nat met glijmiddel op waterbasis.
Plaatst je handen aan weerszijden van zijn penis, waarbij je pinken aan de zijn buikkant zitten. Als hij een stijve heeft, staan je handen dwars op zijn penis.
Beweeg je handen daarna in tegengestelde richting, zoals je ook zou doen als je vuur maakt of van klei tussen je handen een rolletje maakt.
Wissel niet steeds van tempo, maar doe het in een gelijkmatig ritme en met steeds dezelfde bewegingen.
Doe het niet steeds op dezelfde plek, maar beweeg tegelijkertijd ook van de basis naar het topje en weer terug. Als je je bijvoorbeeld teveel op het topje concentreert, wordt de eikel op het laatst gevoelloos en dat is niet de bedoeling.
Je kunt "vuur maken"‚ ook afwisselen met een andere techniek.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

pijpen

http://www.bdsmstore.nl/