Deze sexopdracht gaat voor iemand die zoiets nog nooit eerder deed wellicht wat ver, dus wel iets wat moet durven...

De sexopdracht is simpel... het begint ermee dat je je sexy kleed, een kort rokje en een bloesje wat je ook makkelijk uit kan trekken. Een slipje trek je in ieder geval niet aan! Je gaat naar een parkeerplaats langs de rijksweg waarvan je weet dat er mannen komen voor sex. Je neemt een lekkere vibrator mee en iets waarmee je jezelf kunt blinddoeken.

Bijvoorbeeld deze:
Zuid Holland de Maasvlakte: Europaweg 900. Er is een gay bi & hetero lokatie op de Maasvlakte op het strand achter het Routiers restaurant op de Europaweg 900 (tegenover de ETC) Rij het Routiers restaurant 200 meter voorbij en ga dan bij het bord P links af. Vooraan (rechts) is het een naaktstrand voor hetero''s , en achteraan (links) is het een gay bi naaktstrand. Er komen ook vrouwen die tegen betaling hun diensten verlenen.

Er zijn zo overal in het land wel sexparkeerplaatsen te vinden.

Als je op zo'n parkeerplaats komt trek je je rokje omhoog en doe je je bloesje open. Je pakt je vibrator en blinddoekt jezelf. Je zorgt dat het raam naast je openstaat en je deur mag niet op slot. Dan ga je jezelf verwennen met je vibrator, zorg ervoor dat je minimaal drie keer klaar komt voordat je weer weg mag. In de tijd dat je met jezelf bezig ben zullen er mannen zijn die je zo bezig zien., als ze iets tegen je zeggen mag je zeggen dat ze je mogen betasten en zich af mogen trekken maar je mag niet neuken.
Als je dat zelf wil mag je ze pijpen, maar zonder dat je ziet wie... je blinddoek blijft op. De mannen mogen over je heen spuiten... en je mag pijpen maar niet meer dan dat. Sperma wat op je lichaam komt laat je zitten, als je drie orgasmes gehad hebt ga je naar huis, waar je mag douchen. Onder de douche zorg je ervoor dat je nog een keer klaar komt.

Je mag iemand mee nemen die mag geen sexuele handelingen met je uitvoeren anders dan zoals de mannen op de parkeerplaats mogen. Als het ene vriendin is mogen jullie elkaar aflikken en zoenen. Je kutje mag alleen de vibrator in, in  je mond alleen pikken die je leegzuigt en je kontje wordt door niemand aangeraakt. Pas thuis onder de douche vervallen deze beperkingen.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

masturberen

http://www.bdsmstore.nl/