standje 69

Deze opdracht is helemaal op jouw partner gericht... je gaat hem een hemelse avond bezorgen. Allereerst ga je samen lekker eten.
Je kookt iets bijzonders waarvan je weet dat hij dat erg lekker vind. Uiteraard schenk je er een glaasje wijn bij, wat de feestvreugde alleen maar groter maakt.
Voor de gelegenheid kleed je je extreem sexy... bloesje iets dieper open dan gewoonlijk. Laat hem genieten van het heerlijke uitzicht op jouw borsten, als je tegenover hem zit buig je iets dieper naar voren zodat hij wel moet kijken. Uiteraard is spannende lingerie een must.
Na het eten drink je samen nog een glaasje, waarna je met hem gaat spelen op de bank. Eerst streel je hem een beetje onschuldig, daarna gaat je hand wat lager... precies juist daar raak je hem eerst een keer voorzichtig. Daarna pak je hem gewoon stevig in zijn kruis. Maak zijn rits open en haal zijn pik tevoorschijn. Streel hem voorzichtig met je handen terwijl je hem hartstochtelijk op de mond zoent. Je gaat vervolgens met je tong zijn eikel likken... alleen maar likken. Ja mag ook zijn hele lul naar beneden toe tot aan zijn ballen likken maar niet helemaal in je mond nemen.
Kleed hem langzaam aan verder uit... zorg ervoor dat terwijl je dit doet jouw borsten tegen zijn pik aan komen. Als zijn broek uit is... neem zijn pik tussen je borsten maar laat hem niet klaar komen. Stel dat zo lang mogelijk uit door steeds even te spelen en dan weer alleen maar te zoenen.
Als je denkt dat hij het echt niet uit houd mag je hem laten kiezen waar hij in je spuit... in je kutje, je kontje of je mondje. Je begrijpt het al dat waar hij voor kiest je verder mee gaat. In je mond... dan ga je hem heerlijk pijpen. In je kontje... laat hem zitten op de bank en schuif die paal diep in je en geniet van die sensatie.

Als laatste neem je jouw vibrator en laat hem jou verwennen op jouw favoriete manier met de vibo.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

masturberen

http://www.bdsmstore.nl/