mooie lingerie

Vandaag in een winkeltje wat spannende lingerie gekocht voor een vriendin. Niet de eerste keer dat ik zoiets doe en met mij vele andere mannen die hun lief er graag lekker uit willen zien. Dit winkeltje was ik nog niet eerder geweest, was me eigenlijk nooit opgevallen dat het bestond, zit in een klein straatje waar ik normaal gesproken niet zo snel zal komen, beetje buiten de loop...
Naast het gebruikelijke spul hadden ze er ook wat meer stoute dingetjes, lingerie die vooral gedragen wordt als er sex in de lucht hangt. Daar keek ik al snel naar en de verkoopster had alle tijd, ik was de enige klant.
Voor je vrouw, vroeg ze me en ik antwoorde dat ik vrijgezel ben. Voor wie het dan wel was wilde ze weten waarop ik haar uitlegde dat ik dit voor een vriendin kocht waar ik zo af en toe iets meer mee doe dan koffie drinken. Dat wekte haar belangstelling, maar het feit dat zij belangstelling had...
Of ik haar maten kende, wat meer dan een handvol... lekker maatje was niet voldoende omschrijving en ik wilde er ook niet meteen bij vertellen dat haar tieten groot genoeg waren om haar tussen te neuken.
Ze zag me twijfelen en vroeg me of het ongeveer was zoals zij heeft en maakte haar bloesje open om te laten zien hoe groot haar borsten zijn.
Ziet er lekker uit zei ik tegen haar.
Ze had een C-cup vertelde ze me, waarop ik antwoorde dat de maten me niet zo interreseren, dat ik meer belangstelling had voor hoe... en toen realiseerde ik me dat ik in een winkel stond waar zo anderen naar binnen konden lopen.
Maar ik had A gezegd en moest nu ook B zeggen meende de verkoopster.

Nou ja het was haar winkel... dus vertelde ik haar dat ik fijn vind als een vrouw gevoelig is in haar borsten, dat maakt het lekker om er mee te spelen. (Ze had haar bloesje nog steeds niet dicht geknoopt) Daarom keek ik ook naar die halve behaatjes omdat die de tepels vrij houden. Zo ontzettend geil om harde tepels door een bloesje of een topje heen te zien.

Tja dat begreep ze wel... en pakte het behaatje, ging een pashokje in en deed het gordijntje open om mij te laten zien hoe het bij haar stond. Geweldig... zei ik, terwijl ik natuurlijk meteen zag dat haar tepels hard waren.
Het staat je echt geweldig, vooral nu je lekker harde tepels hebt, zei ik en stapte het hokje in.
Maar... zei ze... en even dacht ik dat ik te ver was gegaan. Maar nee, ze liep het hokje wel uit maar ze ging in één streep naar de winkeldeur en draaide die op slot.
Ze nam mijn hand en nam me mee naar achter... daar hebben we meer ruimte.
Omdat ze voor me uit was gelopen pakte ik haar achterlangs en drukte haar tegen me aan. Zo kon ze meteen voelen dat er bij mij ook iets hard was. Ik heb haar daar staand langs achteren genomen, langzaam neukte ik haar met diep en hard zodat ze mijn stijve goed kon voelen. Ineens draaide zich om... ikwil je pijpen, zei ze. Alsof ik dat erg vond ;-)
Ze ging op haar knieen voor me zitten en nam mijn eikel in haar mond die ze met haar tong begon te bewerken, helaas duurde het niet al te lang voor ik klaar kwam. Dat werd een soort van explosie van warm sperma wat ze met zichtbaar genot slikte.
Ik had moeite om te blijven staan, mijn god wat was dat lekker...
Helaas werden we gestoord doordat er iemand op de deur bonkte... een vriendin van haar, stond voor de deur.
Ze kwam overeind en trok haar rokje weer recht en liet mij via de achterdeur weg gaan, maar vertelde me dat ze graag had dat ik nog eens langs zou komen.
Buiten staand realiseerd ik mij dat ik wel genoten had van en met haar, maar geen lingerie had gekocht voor mijn vriendin. Dus moets ik  toch echt nog een keer...

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/