Yes het is weekend en wat ben ik ongelooflijk geil. Als ik nu geen lekkere pik kan vinden word ik lesbisch, dan maar de tong van een vriendin. Maar ik ga voor een lekkere pik en geloof me die heb ik gevonden ook, en hoe.

Ik was op stap met mijn vriendinnen in een kroegje waar we wel eens vaker komen, niets bijzonders maar wel altijd gezellig als we daar komen. Er is altijd een vrolijke sfeer, ik kan het niet helemaal thuis brengen waarom, maar dat doet er nu niet toe eigenlijk. Feit is dat er altijd wel iest lekkers rondloopt. Om er zeker van te zijn dat ik de aandacht zou trekken had ik mijn hoerigste outfit aangetrokken. Superkort rokje waardoor de jarretellen net zichtbaar zijn, topje wat vele van mijn borsten laat zien. Kortom een open uitnodiging aan alle lekkere jongens.

We waren nog geen half uurtje binnen en het was al raak. Er kwam een man binnen, niet echt jong meer, maar wel lekker die mij direct bij binnenkomst aankeek alsof ik zijn persoonlijk sexspeeltje was. Hij intrigeerde me wel, bovendien zag ik meteen dat hij een stijve kreeg. Hij had meteen door dat zijn stijve wel effect op mij had. Hij keek me aan met een blik van "kom hier" hetgeen ik ook meteen deed, ik had wel zin in die stijve paal. Hij trok me tegen hem aan alsof we elkaar al lang kenden.Ik voelde zijn pik kloppend tegen mijn lijf en voelde er even aan. Misschien had ik dat niet meteen moeten doen, hoewel ik er eigenlijk geen spijt van heb.
Hij sleurde me mee de herentoilet in en dwong me op mijn knieen en voor ik het goed wist had ik die stijve in mijn mond. Hij neukte zich klaar in mijn mond, kreeg niet eens de kans om hem te pijpen. Ik werd gewoon gebruikt, hij moest zijn sperma kwijt. Toen ik de restjes van zijn pik af wilde likken werd ik weer beet gepakt en werd mijn rokje van mijn billen gerukt. Ik voelde zijn nog steeds harde pik tegen mijn billen en ineens grof in mijn kontje naar binnen geramd.
Daar deed hij me wel pijn mee, maar ik genoot er ook wel van hoe gek dat ook mag klinken.  Ik werd bijna min of meer verkracht en vond het lekker! Ik werd hard aangepakt en voelde zijn pik tot aan zijn ballen in mijn kontje. Hij greep mijn tepels en zette er zijn nagels in... en bleef maar stoten. Ik was zo geil dat ik totaal vergeten was dat ik in een wc hokje was. Ineens realiseerde ik me dat we niet meer met z''n tweetjes waren... er had een andere man staan kijken en die zag ik zijn broek los maken.
Twee pikken! Alleen voor mij, ik dacht echt dat  ik gek van wellust werd, maar ik wilde wel op een andere plek veder gaan... Toch wel erg krap zo''n hokje zeker mer twee mannen
De auto van de eerste stond gunstig geparkeerd, waar ik beide mannen heerlijk gepijpt heb.
De eerste man heeft me in de auto nog een keer geneukt maar dit maal normaal en ik ben ook heerlijk lang gekomen...

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/