kop85

Ik werd vanmorgen wakker, en dacht, he gatver het regent. Dit is echt een dag om in je bed te blijven liggen en sex te hebben met  je vriendin. ( ik heb een vriendin maar die heeft  kinderen) waardoor het wel makkelijk is om elkaar te zien maar helemaal niet om ??? te hebben. Er is altijd wel iemand thuis, maar ze had gezegd dat de kinderen naar hun vader waren dit weekend.
Dus ik stuur een smsje met de tekst (slaap je nog ? ik wil je). Even later krijg ik een smsje terug  met de tekst ( nee ik ben wakker, kom maar) nou wonen we niet zover van elkaar vandaan, dus kan ik er met ± 5 min zijn.
Ik spring m'n bed uit, en duik even gauw onder de douche, kleed me aan, spring op de fiets, en ga naar jouw toe.
Ik steek de sleutel in het slot ( we hebben van elkaar de sleutels voor noodgevallen) en ga naar je  slaapkamer, doe voorzichtig de deur open kijk om de hoek, en zie je liggen
Ik zeg niks maar kleed me uit, en kruip voorzichtig bij je in bed en ga dicht tegen je aan  liggen, terwijl ik tegen je aankruip kreun je een beetje, was je toch weer in slaap gevallen.  Heel voorzichtig ga ik met een hand onder je slaap t-shirt, op zoek naar een borst, terwijl ik dit doe kom je met je kont een stukje naar achteren tegen me lul aan die daar meteen op reageert en stijf word.  mmm zeg je, wat voor mij een teken is om hem tussen je billen te duwen en hem rustig naar voren te duwen,  zodat ie tussen je schaamlippen komt. Mijn hand ligt nog steeds op je borst, en gaat op zoek naar je tepel en begin er rustig over heen te wrijven en voel hem hard worden. Terwijl ik je tepel hard voel worden, begin ik korte stootjes te maken met me lul, hij zit er nog niet in, maar zo af en toe raak ik je clitoris met me eikel, wat tot gevolg heeft dat je kut nat word, waardoor mijn lul ook nat word en makkelijker heen en weer kan schuiven.
Ondertussen begin ik met me tong tergend langzaam vanuit je nek naar je oorlelletje te gaan, waardoor je nog onrustiger word, plots draai je je hoofd om geeft me een tongzoen en zegt, ga door.
Ik ga wat verliggen waardoor me lul beter in positie komt voor je kut, en duw me eikel er rustig in, ondertussen begin ik het tempo op je tepel wat te verhogen en knijp er zo af en toe zachtjes in. Nu begin je erg onrustig te worden,  plotseling draai je je helemaal om, gooit het dekbed naar achteren, kruipt boven op me en zegt, kus me.
Ik begin je hartstochtelijk te kussen, en terwijl ik je kus begin je met je heupen neukbewegingen te maken op me lul, die nog steeds niet helemaal in je kut is geweest, plots ga je met je hand naar me lul en stopt hem tussen je schaamlippen en zegt, wat is ie weer lekker hard, en met een grijns op me mond zeg ik dat komt door jouw.
Tergend langzaam laat je je zakken op me lul. en als ie er helemaal in zit herhaal je dat, na verloop van tijd laat je je plotseling vol op me lul zakken, waardoor ik een kreun niet kan onderdrukken, sarcastisch zeg je,  zo ventje van me vind je dat lekker?. En het enigste wat ik doe is is knikken naar je. Je herhaalt dit nog tig keer, waardoor ik het gevoel heb dat me lul nog harder word, zo,n lekker gevoel geeft het, plotseling duw ik je van me af,
duw je  op je rug en zeg spreid je benen, je spreid je benen en ik ga met me mond vanaf je enkel langzaam naar boven, als ik zo,n 10 centimeter van je kut ben begin ik met me tong cirkeltjes te maken richting je kut, eerst het linker, dan het rechterbeen. Dan stop ik ermee en begin zachtjes te blazen, want ik weet dat je dan zegt ga door,  en plagend vraag waar mee door gaan? Ik ga weer door met waar ik gestopt was, en kom steeds dichter bij je kut,  dan in ene begin ik je te beffen, eerst langzaam maar dan steeds sneller, en ik hoor je steeds meer gejaagder adem halen, en weet je staat op het punt van klaarkomen.
Dan kom je klaar met een heftigheid die ik niet eerder van je ben tegen gekomen, en blijf stug doorlikken, dan pak je me hoofd vast en probeert me weg te duwen, je orgasme is te heftig. Na 2 pogingen om me hoofd weg te duwen lukt het je, en je valt uitgeput achterover, heftig hijgend.
Ik pak het dekbed, en kom naast je liggen, en met mijn hand rustend op een borst, laat ik je genieten van je orgasme.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/