kop17

Hallo allemaal,
Laatst had ik een erge hoofdpijn en dacht laat ik eens lekker gaan wandelen in het bos misschien helpt het?
Dus zo gedaan liep ik in het bos lekker een frisse neus te halen en was zeer relaxed. Ik liep overal over na te denken en dus had ik niet in de gaten dat er drie mannen achter mij liepen. Ik hoorde hen lachen en praten maar trok er mijn niks van aan. Ze kwamen dichterbij en begonnen tegen mij te praten ik deed net alsof ik ze niet hoorde. Ik zei, ik loop hier voor me rust laat me gaan. Opeens pakte er eentje mij vast en zei dat ik niet zo brutaal moest doen tegen hun anders kon ik een flink pak slaag krijgen. Ik rukte me los maar ze hielden me alle drie tegen. Ik kon geen kant meer op en er werd gezegd om rustig mee te lopen en niet tegen te stribbelen en lieten messen zien.
Ik had geen keus dus. Ik liep mee naar hun auto en werd daar geblinddoekt en in de auto gezet achterin en naast mij kwam er ook iemand zitten en een lol dat ze hadden. De auto begon te rijden en meteen begon diegene naast mij mijn borsten te betasten en ik sloeg zijn hand weg maar dat hielp niet hij begon opnieuw en hij begon ze te masseren. Later begon hij over mijn sportbroek in mijn kruis te tasten en ik voelde mij wel nat worden. Ik dacht bij me zelf , verdorie, dat was niet mijn bedoeling. De auto stopte en ik moest uitstappen en ging een huis in en moest gaan zitten op een bank. De blinddoek bleef om.

Ik hoorde geroezemoes en opeens moest ik mee naar een andere kamer waar een bed stond en werd daar neergelegd. Ze begonnen me uit te kleden en ik dacht ik stribbel niet tegen want ze hebben messen. Daar lag ik dus spiernaakt op bed met drie mannen, erg spannend vond ik het en eng. Ik hoorde van alles en opeens voelde ik drie pikken in mijn gezicht en moest ze om de beurt pijpen om stijf te maken. Ik begon aan de eerste en likte aan zijn eikel en zoog eraan en hij begon op en neer in mijn mondje te bewegen. Ondertussen voelde ik een mond om mijn tepel gaan en begon mijn borsten te zuigen en masseren en de derde man begon mijn klitje te batasten en begon mij te vingeren. Ik bleef maar pijpen tot ik dacht dat ie stijf was maar hij wilde meer. Overal werd ik betast maar ik moet wel zeggen , eigenlijk wel lekker hoor. Opeens besefte ik ook mijn hoofdpijn was weg, heerlijk,mmmmh! Opeens haalde hij zijn pik uit mijn mond en hoorde hem iets zeggen en opeens voelde ik een andere pik in mijn mond en andere pik die ik stijf had gezogen werd letterlijk en figuurlijk in mijn kutje geramd. Ohhhhhhhhhhhh! Ik kreunde,hij kreunde ook maar ik moest pijpen die andere pik en begon daaraan en tussendoor kreunde ik van genot.  Opeens moest ik mij omdraaien op mijn knieen gaan zitten met mijn kontje omhoog. Ik deed dat en opeens ramde hij zijn pik weer in mijn kutje hard en diep en ik voelde een vinger mijn kontje ingaan en die ging op en neer. Ik voelde een pik in mijn gezicht en hoorde iemand zeggen, zuigen jij! Ik begon weer te zuigen aan een pik maar die voelde weer anders en veel groter en dikker aan dan die ervoor. Meteen was mijn gedachten , oh nee,niet die in mijn kontje! Ik voelde dat mijn kutje werd afgewisseld met twee pikken en om de beurt werd ik flink genomen en steeds werd mijn kontje met olie en een flinke dildo opgerekt wat flink pijnlijk was.
Pfffffffffffff, ik moest er niet aan denken maar had geen keuze.
Opeens voelde ik nattigheid over mijn gezicht en proefde sperma , er was er eentje klaargekomen en had alles in mijn gezicht gespoten en moest hem ook schoonlikken die spermapik van hem en ik likte hem schoon en opeens voelde ik een flinke pijnlijke stoot in mijn kontje en , ik riep "au" en die dikke pik begon flink in mijn kontje te stoten en erg hard. Eerst deed het erg zeer maar later ontspande ik mij meer en was het best lekker en ik kwam zelfs klaar.
Nu werd ik door drie mannen tegelijk genomen een in mijn kontje,een in mijn natte kutje en dan een in mijn mondje .Alle gaten waren gevuld, ze wisselden om en ik lag daar zeker meer dan een uur. Ik liet ze hun gang gaan want ik dacht alleen maar mijn hoofdpijn is over. Na anderhalve uur stopten ze en gingen we tegelijk douchen we stonden daar met zijn vieren naakt onder de douche en we begonnen elkaar schoon te wassen en elkaar te plagen , de een pakte mijn klitje nog eens vast en zoog eraan en ik pakte een pik en trok hem af en zo hadden we de grootste opwindendste lol onder de douche.
Later kledden we ons aan en dronken nog wat en kletsen nog wat na. Ik bedankte hun en verder zei ik niks maar begrepen er niks van.
Hun dachten ,wij hebben iemand verkracht maar dit keer niet zij hebben iemand verlost van een erge hoofdpijn.Een van de mannen bracht mij thuis en thuis aangekomen gaf ik mijn tel.nummer en zei tot de volgende keer en ik stapte uit. Eenmaal binnen in huis begon ik te lachen en zei tegen mezelf "wat een heerlijke wandeling was dit en mijn hoofdpijn is over, hahahahah".

Anne

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/