Wat zou het toch geil zijn als hij wat dichterbij zou wonen, nu kon ze maar al te vaak niet meer doen dan dagdromen over de te spaarzame ontmoetingen.  Toch zat er aan dit nadeel ook een voordeel, juist door die spaarzaamheid was elke ontmoeting een hoogtepunt.
Haar man had nog weinig gemerkt van haar sexuele escapades, dat ze nu geiler was dan ooit was hem wel opgevallen.
Daar maakte hij zich wel zorgen om, want eigenlijk kon hij niet aan haar sexuele verlangens voldoen. Natuurlijk vond hij het heerlijk dat zijn ‘geile meid’ hem smorgens wakker pijpte, maar dat ze nu elke avond flink geneukt wilde worden vond hij toch niet altijd even leuk. Wel had hij gemerkt dat, als zij dacht dat hij sliep, ze vaak met haar dildo en vibo bezig was en ook had hij haar een keer betrapt. Hij kwam onverwachts vroeg thuis en had een bloemetje mee genomen om zijn liefje te verrassen. Nou verrast was ze wel… en hij ook. In de keuken was ze niet en ook in de huiskamer zag hij haar niet, maar hij hoorde haar wel. Even dacht hij dat ze ziek was, hij hoorde haar zacht kreunen. Maar dat was maar heel even, al snel herkende hij dat gekreun. Zijn hart sloeg over van de schrik, ze zou toch niet
Hij sloop de trap op en deed met een ruk de slaapkamerdeur open. En daar lag ze op bed, gelukkig alleen, met een vibo in haar kont en die grote dikke dildo in haar kut. Beiden wisten ze zich even geen raad…

Dat was gelukkig de enige keer geweest dat haar man haar betrapt had. Ze was er een heel stuk voorzichtiger door geworden, hij moest eens weten… Misschien zou hij dat wel geil vinden… nee vast niet, dat zou een heleboel ellende worden.
Weer gingen haar gedachten naar de ontmoeting. Nog een paar dagen en dan zie ik hem eindelijk weer. Ze moest nog wel even gaan winkelen, zodat ze haar vriend kon verrassen met nieuwe lingerie. Maar goed dat ze zelf een baantje had, ze kon moeilijk manlief om geld vragen voor zo’n leren setje.
Later die dag stapte ze voor het eerst in haar leven een sexshop binnen en kocht daar de Camibasque die ze in zo’n foldertje gezien had.
Ze genoot al van de gedachte dat haar vriend zo extra verlekkerd naar haar tieten kon kijken. Ze vond het heerlijk om bekeken te worden, maar nog veel lekkerder vond ze het om zijn pik hard te zien worden.
Ze was zo diep in gedachten verzonken dat ze bij het verlaten van de sexshop bijna tegen een andere klant aanbotste. Ze wilde zich verontschuldigen, maar daar kreeg ze niet eens de kans voor. Het was haar vriend… stomverbaasd was ze.
“Wat doe jij nou hier?”, vroeg ze.
“Dat kan ik jou beter vragen sletje…”, kreeg ze als antwoord.
Voor ze iets terug kon zeggen trok hij haar mee naar een paskamertje. Even dacht ze dat hij wist wat ze gekocht had, maar dat kon natuurlijk niet. Lang hoefde ze niet te wachten, hij deed meteen zijn rits open.
“Pijpen sletje”, was het korte bevel.
Hoewel ze bepaald niet op haar gemak was, deed ze braaf wat haar gevraagd werd.
Ze trok zijn broek een stukje naar beneden en haalde zijn stijve lul eruit.
Door het zien van zijn pik vergat ze waar ze was en nam zijn eikel tussen haar lippen. Van pijpen kwam eigenlijk niet veel.
Hij begon haar in haar mond te neuken en het enige wat ze kon doen was zijn ballen masseren. Ze ging er zo in op dat ze haar hele omgeving vergat. Pas op het moment dat het verkoopstertje het gordijn een stukje opzij trok om te vragen of het lekker zat, zag ze het verbaasd kijkende meisje.
Het verkoopstertje maakte nog een opmerking tegen haar vriend, maar dat kon ze niet goed verstaan. Wel viel het haar op dat die twee elkaar kennelijk kenden. Omdat hij al klaar kwam kon ze niet veel anders dan zijn sperma slikken. Het verkoopstertje was weer weg gegaan en ze likte zijn nog harde pik helemaal schoon…

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/