Ik sliep met jou in mijn gedachten... waar wij over gemaild hadden. Het was daarom ook niet zo verwonderlijk dat ik droomde over hoe wij elkaar voor het eerst ontmoetten...

Hoe je eruit zag was wel een verrassing. Het plaatje wat ik hierbij gebruikt hebt komt het dichts bij hoe je eruit zag en wat je aan had. Dat was niet wat ik verwacht had. Alleen al wat je aanhad bezorgde mij vrijwel direct een spontaan ruimtegebrek achter mijn rits.
Dat lak jurkje bood mij een prachtig uitzicht op je borsten...

We gingen wat drinken in een restaurantje en ik zag vrijwel alle mannen naar je kijken... menige man zou graag met mij geruild willen hebben op dat moment.
We dronken een paar glaasjes rose en zijn naar een Japans restaurant gegaan om te eten. De kok voerde weer een fantastische show op en we genoten van de gerechten.

Na het eten vertrokken we naar het hotelletje waar we nog een glaasje zouden drinken. Een fles rose die ik uit mijn auto mee had genomen. Hoe die daar terecht kwam.... ???
Maar in dromen denk je daar natuurlijk niet over na. In mijn droom wilde  ik alleen genieten van jou. Lang hoefde ik daar niet op te wachten... Je nam een slokje van de rose en ging op je knieen voor me zitten.

Zonder wat te zeggen haalde je mijn pik uit mijn broek...
Langzaam likte je langs mijn eikel en maakte je me helemaal gek. Ik wilde niet meer wachten en wilde je mond volspuiten en nam je hoofd tussen mijn handen zodat ik je in je mond kon neuken.

Je speelde met mijn ballen en zoog me konpleet leeg toen ik in dat geile bekje van je spoot, geen druppel ging verloren. Je bleef likken en zuigen en mijn pik bleef hard. Dat je meer wilde verbaasde me natuurlijk niet, andersom zou ik zelfs in mijn droom verbaasd zijn geweest.
Ik kreeg geen kans om iets te zeggen of te doen...
Je drukte mij op mijn rug, dat je ineens naakt was verbaasde mij ook niet, hoewel het toch een tikkie vreemd is dat het lakjurkje spontaan oploste. Maar dat is het voordeel van een droom, alles kan.
Je ging over mij heen zitten en begon mij uitgebreid te zoenen, de passie die daarin zit zou mij zelfs na mijn door nog een stijve hebben bezorgd. Ik dacht dat ik zou ontploffen van pure geilheid.
Nooit eerder was ik zo door een vrouw onder handen genomen, altijd had ik zelf het iniatief gehad en gek genoeg genoot ik er met volle teugen van. Je blidddoekte me, ik mocht niet zien wat je ging doen... erg opwindend !!!
Werd ik nu gek of had je ineens 4 handen? Ik voelde je op zoveel plekken tegelijk, je hijgde in mijn oor en likte ook aan mijn ballen.
Logisch dat ik wilde zien wat er gebeurde, maar ik kreeg de kans niet mijn handen werden gebonden.
Ik was ineens totaal aan jou over geleverd en ik vond het supergeil

Je begon me langzaam te berijden... voelde hoe je probeerde mijn pik zo diep mogelijk in je te laten verdwijnen. Iedere bewging die je maakte was zo intens en aan jouw ademhaling te horen genoot je er zelf ook intens van.
Daarnet had ik al het idee dat je niet meer alleen was en nu wist ik het zeker... terwijl je mij aan het neuken was kreeg ik ook een nat kutje om te likken, waar ik dankbaar gebruik van maakte. Zo vastgebonden kon ik niet veel doen en hoe geil ik het ook vond frustreerde het me toch ook.
Ik wilde zoveel, maar jij bepaalde wat er gebeurde en ik had nu ook niet meer de mogelijkheid om iets te zeggen. Probeer maar eens te praten met een mond vol natte kut.
Het gehijg kwam nu uit twee monden... het was duidelijk dat mijn likken goed beviel.

 

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/