Ik ga graag op vakantie, reizen en met name verre landen trekken me aan als een... Tijdens deze reizen beleef ik wel eens het een en ander, zo ook in een treinrit van Noord naar Zuid  Thailand.
Ik was tijdens een vakantie bij een vriend op bezoek geweest die in Chiangrai (Thailand) woont, altijd dikke pret, drank misbruik en zo nu en dan ook een lekker geil thais meisje. Dit keer hadden we ons redelijk netjes gedragen, we hadden wel de nodige drankjes op en een beetje geflirt met Thaise schonen maar niet meer dan dat. Omdat ik de volgende dag naar mijn strandbestemming in het zuiden van Thailand zou gaan besloot ik eens een keer met de trein te reizen. Ik had daar allerlei verhalen over gehoord en wilde het zelf een keer ervaren. Mijn vriend spreekt goed Thais dus die bestelde een eerst klas slaapcoupe voor me in de nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok om dan daar een taxi te nemen naar Hua Hin.
Mijn vriend bracht me weg in zijn 4 wheel drive naar het station in Chiang Mai. Onderweg nog wat oude koeien uit de sloot gehaald en op het station zijn vrouw een kus gegeven. Ik was er mooi op tijd, 10 minuten nadat ik in de trein was gestapt vertrok hij en maakte ik het mij gemakkelijk in mij coupe.
Na een half uurtje kwam er een Thaise dame vragen wat ik wilde eten en of ik de volgende ochtend wilde ontbijten. Ik koos wat uit het menu en ze vertrok. Ik had een goed boek bij me en ging lezen. Een uurtje later, toenhet inmiddels donker begon te worden kwam diezelfde Thaise dame weer met mijn diner. Khao Pad Supparod, moeilijk woord.. denk maar aan een soort nassi maar dan met garnalen en krab. Erg lekker altijd... Ik had er een glas cola bij besteld wat ze inschonk en op mijn tafeltje zette. Ze glimlachtte vriendelijk en vertrok weer.
Inmiddels was het buiten donker geworden en viel er niets meer van het vaak prachtige landschap te zien dus pakte ik mijn boek weer. Aan lezen kwam ik niet toe want daar was de Thaise dame weer.. of ik wat wilde drinken. Ik twijfelde of ik een glas Thais vuurwater (Chinese whisky) of een glas wijn zou bestellen. Aan mijn twijfel wer deen eind gemakt omdat ze mij vertelde dat ik twee bier moest bestellen. Nu ben ik geen bierdrinker dus dat zag ik niet zitten, weer zei ze dat ik twee bier moest bestellen. Ik vertelde haar dat ik bijna nooit bier dronk maar ze zei weer je moet twee bier bestellen.
Ik had een beetje dorst dus had ik zoiets van vooruit dan maar. Tien minuten later kwam ze weer terug met twee grote flessen bier. Ze maakte er eentje op en schonk die netjes voor mijj in. Daarna trok ze de tweede open en zette de fles aan haar mond. Ik begon te lachen omdat ik toen pas begreep waarom ze twee bier...
Mijn lachen brak ook een beetje het ijs en we raakten aan de praat... Ze wild evan alles weten, waarom ik alleen reisde, wat voor werk ik deed etc. etc. Toen ik haar dat verteld had en we nog wat biertjes genuttigd hadden moets de bedden geinstalleerd worden. Daar lopen mannen voor door de trein die de bedden installeren en opmaken.
Maar de Thaise dame deed het liever zelf, dus de beddenman ging naar de volgende coupe. Ze maakte mijn bed op, deed de gordijntjes dicht en ging op mijn bed zitten.
Massage vroeg ze me...
Thaise massage is altijd lekker... dus daar zei ik echt geen nee tegen. Ik moest me uitkleden en op mijn buik gaan liggen. Heel zedig wilde ik mijn onderbroek aan houden, maar die moest ook uit. Ze begon mijn rug te masseren en ik ontspande me helemaal. Daarna begon ze aan mijn onderbenen om vervolgens mijn bovenbenen onder haden te nemen. Terwijl ze dat deed raakte ze net steeds even mijn ballen waardoor ik een stijve kreeg. Dat merkte ze natuurlijk... en vroeg of ik het lekker vond.
Alsof ik dat erg zou vinden...
Daarna greep ze me vol in mijn kruis en masseerde mijn ballen. You like it ? vroeg ze
Op dat moment wilde ik haar liefst meteen neuken... ze ging verder en masseerde ook mijn billen en maakte me steeds geiler.
Ik moest me omdraaien en bij het zien van mijn stijve glimlachte ze alleen.
Ze zei niets maar boog voorover naar mijn pik en likte er even aan... You like it, vroeg ze weer...
Toen ze zo voorover boog zag ik meteen dat ze ook flink wat lekkers in haar bloes had waar ik naar greep. Later..., zei ze.
Ze nam mijn pik in haar mond en begon te likken en te zuigen
Doorat ze mijn ballen gemasseerd had stond ik al op ontploffen... ze keek me even aan en streelde mijn pik intussen met haar fluweel zachte handen. Ineens zette ze haar nagels in mijn tepels, zachtjes plagend... Maar hierdoor kwam ik wel klaar en spoot mijn sperma in het rond. Ze nam mijn pik vlug in haar mond om alles lekker in haar mond te krijgen.
Ik zat helemaal onder het sperma, maar dat likte ze allemaal van me op... het likken zorgde ervoor dat mijn pik stijf bleef en toen ze alles van me opgelikt had keek ze me weer aan. Ik maakte gebruik van deze pauze en wilde haar borsten pakken... Ze stond op en trok haar kleren uit en ging bovenop me zitten met haar natte kut op mijn pik. Niet erin maar ze bewoog heen en weer zodat mijn pik tussen haar schaamlippen gleed en haar klit raakte. Ze boog een beetje voorover zodat ik haar tepels wel erg dichtbij kreeg en ik den kans kreeg om een tepel in mijn mond te nemen.
Dat vond ze zichtbaar lekker en ik zette er zachtje smijn tanden in. Ze kreunde van genot en ik beet wat harder wat nog meer gekreun opleverde.
Ik kreeg het gevoel dat ze wel stevig aangepakt wilde worden en greep haar stevig bij haar kont en zette mijn nagels in haar billen.
Gekreun en "more" was haar reactie.
More heb ik haar zeker gegeven... een pets op haar billen maakte haar helemaal wild en nu moest mijn pik in haar kutje. Toen ze mijn pik diep in haar natte kut had gaf ik haar ene nieuwe pest op haar billen. Ze schokte een beetje en begon me langzaam te neuken met lange halen. Een nieuwe pets verhoogde haar tempo.
Ik greep haar haar en trok haar gezicht naa mij toe om haar te kunnen zoenen en haar tepels tegen mijn lijf te voelen.
Ze werd helemaal gek van geilheid en liet mijn pik uit haar natte druipende kut schieten. Ik pakte mijn pik en drukte die tegen haar anus aan maar ze was eenn beetje bang om mijn pik diep in haar kontje te voelen. Ik gaf haar weer een flinke tik op haar kont en ramde mijn pik omhoog zodta ik ene flink eind haar kont inschoot. Dat ontlokte meer dan alleen gekreun. Ik zag haar ogen rollen... even dacht ik dat ze het bewustzijn zou verliezen. Fuck me, fuck me fuck me hard kreunde ze. En weer een hard e tik op haar kont zorgde ervoor dat ze in beweging kwam. Ik beet haar weer in een tepel en zag haar ogen weer rollen... ik voelde haar kutvocht op mijn lichaam spuiten.
Ze kwam spuitend klaar...
En ook ik spoot haar kontje vol warm sperma...

Ze liet zich naast me vallen en lag nog na te genieten, ze keek naar mijn pik en ging in standje 69 over me heen liggen zodat ik de kans kreeg om haar natte kut te likken. Dat smaakte...en likte alsof ik Lassie was. Ik voelde haar schokken terwijl ze mijn slap geworden pik weer stijf maakte met haar mond en lippen.
Ik pakte een lege fles bier en duwde die haar kut in wat tot mijn verbazing gemakkelijk ging. Ik gooide de fles als nel aan de kant en begon haar te fisten, eerst een paar vingers en al snel mijn hele hand. Ze stopte met pijpen maar genoot van het grove fisten wat ik deed. Inmiddels had ik van mijn hand ook een echte vuist gemaakt en rekte haar kut op. Ze werd helemaal gek van wellust en kwam al snel wer klaar. Wat een lekker geile meid...mmmm

Toen ze weer klaar gekomen was liet ik haar even nagenieten waarna ze mij weer begon te pijpen. Ze is de hele nacht bij me gebleven en ik heb geen oog dicht gedaan, ik ben nog nooit zo vaak gepijpt, de Thaise dame genoot van mijn sperma en heeft iedere druppel die er in mijn lijf zat eruit gezogen. Tegen de ochtend ben ik toch in slaap gevallen. Toen ik wakker werd was ze weg, maar even later kwam ze mijn ontbijt brengen... Work... verontschuldigde ze zich.

Na de ontbijten verzorgd te hebben is ze nog even in mijn coupe gekomen... weer wilde ze mij pijpen en nadat ze mijn laatste druppel sperma ui mij gezogen had hielp ze me met aankleden en koffers pakken. Ik kreeg een papiertje met haar telefoon nummer... call me... en weg was ze.
Een half uur later kwamen we in Bangkok aan en stapte ik uit de trein, ik keek rond of ik haar ergens zou zien wat niet het geval was. Dus op zoek naar een taxi..

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/