Daar stond ik dan, om half twee ’s nachts na een avondje stappen met pech langs de weg te wachten op de ANWB. Ik hoopte dat ze snel zouden komen want ik verlangde behoorlijk naar mijn bed, had flink gedanst en was moe.


Daar zag ik gelukkig al een gele auto aan komen rijden. Er stapte een niet onaantrekkelijke gozer die ik zo op een jaar of 40 schatte. Ik stapte uit de auto en toen hij op me af kwam lopen zag hij er nog aantrekkelijker uit in het maanlicht. Hij gaf me een hand en vroeg wat er aan de hand was. “Geen idee, ik hoorde ineens een hoop lawaai en het begon te stinken in de auto dus heb hem maar aan de kant gezet”, zei ik. Hij deed de motorkap van de auto open en bekeek het geheel. Ik bekeek hem en vond het uitzicht verre van verkeerd. Het zag er stoer uit. Gelukkig had ik een leuke stapoutfit gekozen, een mini rokje met een kort strak shirtje erop en mooie lange zwarte laarzen. Het gaf me een zelfverzekerd gevoel. De gozer keek vanachter de motorkap mijn kant op en ik voelde zijn ogen over mijn lichaam glijden. Hij nam een stap opzij en vroeg of ik geen gevarendriehoek had. “Jawel, die moet geloof ik ergens in de kofferbak liggen”, zei ik. “Dan zou ik die maar pakken, want het is gevaarlijk zo langs de weg”, zei hij.

Terwijl ik de kofferbak van mijn auto opende voelde ik hem akelig dicht bij me staan. Hij leunde over me heen om over mijn schouder mee te kunnen kijken wat er in mijn kofferbak lag. Ik weet niet wat er gebeurde, maar voor ik het wist duwde hij iets tegen me aan. Zachtjes duwde ik hem iets naar achteren. Ik draaide me om en vroeg hij het een beetje kon zien! “Eigenlijk zou ik wel meer willen zien” antwoordde hij, met een doordringende blik in zijn ogen. Brutaal keek ik hem aan en ik vroeg hem wat hij dan nog zou willen zien. “Om te beginnen ben ik wel nieuwsgierig wat er onder dat korte strakke shirtje van jou zit” antwoordde hij. “Wat denk jij daar aan te treffen? Vast niet het probleem van mijn auto!” zei ik op een ondeugende toon. Wat kon mij het schelen, hij liet me niet koud en ik zou hem nooit weer zien waarschijnlijk en onder het mom ‘je leeft maar één keer’ besloot ik het spelletje mee te spelen. “Geen idee, laat maar zien”, zei hij. Langzaam deed ik mijn shirtje uit, en ik liet het in de openstaande kofferbak vallen. Ik stond hem brutaal recht in zijn ogen aan te kijken onder het maanlicht.
Ik hoorde een autodeur en zag dat een collega van hem uit de auto stapte. Ook dit was een mooie man. Ruig van uiterlijk en ongeveer halverwege de dertig. “Zo zo collega”, zei hij “Wat hebben we hier voor hulpeloze dame met kapotte auto?” Hij keek me aan en kwam naast me staan. Hij haalde een lok van mijn haar uit mijn gezicht en vroeg me of ik spijt had. “Spijt? Waarvan moet ik spijt hebben?” antwoordde ik. “Dat je er zo verdomd opwindend uitziet, dame!” zei hij. “Weet je wel wat daarvoor de straf is om ons zo af te leiden in onze werkzaamheden?” Hierop moest ik natuurlijk ontkennend antwoorden. “OK”, zei zijn collega, “draai je maar eens om juffie!” Ik kreeg het nu erg warm… Normaal hield ik altijd de touwtjes in handen, maar hier had ik weinig tegenin te brengen merk ik al wel en dat idee vond ik wel zo geil. Daarom legde ik mijn handen op het dak van mijn auto en voelde hoe hij zijn handen over mijn lichaam liet glijden. “Spreid je benen eens!” zei hij. Een beetje onder de indruk van zijn toon deed ik mijn benen uit elkaar, voor zover dat natuurlijk kon met een rokje. Maar dat probleem was snel opgelost, hij schoof het rokje naar boven en legde zijn handen op mijn in string gehulde kontje. Zijn handen gleden over mijn heupen even naar de voorkant van mijn lichaam en verdwenen daarna even in mijn taille. Mijn hele lijf vulde zich met een erotische lading. Op een of andere manier was dit echt heerlijk. Zo betast worden door een vreemde man! Zijn handen gleden verder langs de binnenkant van mijn dijen, zo ver naar boven, dat ik er zeker van was dat hij mijn natte kutje moest voelen. “Prima, lekker nat”, zei hij en ik hoorde een rits open gaan. “Draai je eens om nu en ga maar even op je knietjes zitten”.
Ik was ondertussen helemaal in zijn ban en gaf me over aan zijn bevelen en dus gehoorzaamde ik hem direct. “Volgens mij kan je wel goed pijpen”, zei hij en hield zijn pik voor mijn gezicht. Dit hoefde hij niet nog eens te zeggen, ik nam zijn halfstijve pik in mijn hand en likte mijn lippen nat. Mijn tong liet ik even langs de heerlijke top van zijn pik gaan voordat ik ‘m mijn mond in liet glijden. Hij was goed geschapen, had een lul die model had kunnen staan voor diverse speeltjes die ik thuis had staan. “Oh ja, zuig me!….”. Op dat moment voelde ik achter me ook iets bewegen. Zijn collega had zich ook uitgekleed, op zijn boxer na. Hij ging achter mij staan en drukte zijn stijve pik heen en weer tussen mijn benen, tussen mijn schaamlippen. Vol overgave bleef ik de pik verwennen, inmiddels was die natuurlijk heerlijk stijf geworden en gleed die als vanzelf diep mijn mondje in. Ik kreunde, dit was toch wel een erg lekker een pik in mijn mond en eentje tussen mijn benen die langs mijn klitje schoof. Hij deed een stap naar achteren en ik stond weer op. Zijn handen woelden door mijn haar en trokken mijn hoofd dichter naar zich toe. Hij likte me aan mijn lippen en zoende me vol overgave.
Hijgend legde hij me op de motorkap en keek me geil aan. Hij deed mijn benen uitelkaar en begon me toen op een waanzinnig lekkere manier te beffen. Het was alsof hij uitgehongerd was! Zijn collega boog zich over me heen en zoog aan mijn tepels die hard van geilheid waren. Telkens als ik bijna klaar kwam stopten ze even en ik smeekte van verlangen om hun paal in me te voelen. Ik wilde zo graag klaar komen! In één ruk trokken ze me van de motorkap en trokken ze één been van me op de bumper. Voor ik het in de gaten had duwde eentje zijn staaf in één keer mijn kletsnatte kutje in. Wat was dat lekker zeg! Achter me hoorde ik zijn collega vragen of ik helemaal opgevuld wilde worden. Stomme vraag natuurlijk en ik greep zijn pik vast en leidde die naar mijn kontje. Hij zette zijn eikel er tegenaan en drong voorzichtig naar binnen, stootte zachtjes heen en weer. Ik werd gek van geilheid en smeekte om meer. Van voren en van achteren zetten ze tempo en als in een extase kwam ik hijgend klaar. Aan hun gekreun te merken kwamen zij ook klaar.

Toen ik mijn kleren bij elkaar raapte hoorde ik één van de mannen zeggen “kan er een sleepwagen komen?” Met mijn auto was het minder maar het kon me even helemaal niet meer schelen....

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/