De vorige keer dat ik in Thailand was heeft mijn vriend me het land laten zien en ook leuke geile meiden voor mij geregeld.
Dit keer wilde ik op eigen gelegenheid het land en de meisjes gaan verkennen en ook naar plaatsen gaan waar ik de vorige keer niet geweest was.

De fun begon eigenlijk thuis al door te zoeken naar waar ik naar toe zou gaan, hoteletjes uitzoeken en boeken wat redelijk simpel was. Mocht je het ooit zelf een keer willen doen adviseer ik je te kijken bij booking.com voor hotels te boeken.

Vliegtickets waren een stuk goedkoper, lang leven de crisis ;-)

Eenmaal sochtends vroeg geland in Bangkok ben ik het vliegveld uitgelopen en bij de taxi standplaats een taxi naar mijn hotel genomen, Remada Plaza Bangkok Menam Riverside en hele mond vol die naam maar het was een fijn hotel. Bij aankomst ben ik meteen bij het ontbijt aangeschoven, was eigenlijk niet bij de prijs inbgrepen en eigenlijk zoiu ik pas om 12.00 uur in kunnen checken, terwijl ik er om 09.00 uur al was. Men ging mijn kamer in orde maken en ik kon gratis gaan ontbijten... Is toch net even wat anders dan je in allerlei andere landen meemaakt.
Na het ontbij was mijn kamer klaar en ben ik er even geweest, heb de jongen die mijn koffers naar boven had gebracht 100 Baht gegeven dus was die ook weer blij.
Ik had er intussen wel een lange reis opzitten en had eigenlijk gewoon moeten gaan slapen... zonde van de tijd, dus ben ik de omgeving gaan verkennen.
Het duurde niet lang voor ik een paar aantrekkelijke meiden tegen het lijf liep, die al snel in de gaten hadden dat ik alleen was. Dus liep ik al snel met twee meiden rond die mij de rest van de stad graag wilden laten zien. Leuk... maar ik wilde liever wat anders en maakte hen dat direct duidelijk. En bleef toen achter met één meisje die ook mijn hotelkamer graag wilde zien.
10 minuten later kwamen we bij het hotel aan en heb bij de balie gemeld dat ik een vriendinnetje bij me had, daar vroeg men alleen of ze de volgende dag ook van het ontbijt gebruik zou maken. Ik moest wat bijbetalen voor haar...

Op mijn hotelkamer  heb ik haar gevraagd mij zachtjes te masseren

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/