Het was weer zo''''n saaie dag op het werk. Er waren weinig klanten en weinig personeel. Ik voelde me een beetje depri. Ik had mijn afspraakje voor die avond moeten afzeggen omdat ik de late shift moest komen doen.
Gelukkig was Jurgen er ook. Met hem kan ik goed opschieten. Hij is best sexy. Als hij langs me loopt kan ik het niet laten even naar zijn strakke kontje te kijken.
Die avond was ik gekleed in minirok en diep decolleté. Ik had al in de gaten dat hij regelmatig naar mijn borsten zat te loeren, maar ik maakte me geen illusies. Hij is getrouwd, en hij heeft nooit laten uitschijnen dat hij me ziet zitten. Mijn werk in de winkel was gedaan en ik besloot het magazijn boven een beetje op te ruimen tot mijn tijd erop zat. Ik was nog geen vijf minuten bezig toen ik een schaduw zag bewegen.
Ik draaide me om en zag Jurgen in de deuropening staan. Die blik in zijn ogen! Hij zag er ongelofelijk sexy uit.
Zonder iets te zeggen deed hij de deur achter zich dicht en kwam hij naar me toe. Mijn hart bonste in m'n keel. Wat wilde hij? Hij pakte me vast en begon me te kussen. Ik stond op het punt hem weg te duwen, maar toen ik zijn warme, zachte tong in m''''n mond voelde glijden was ik verkocht. Dit voelde lekker aan. Zijn handen gleden over mijn borsten en zachtjes trok hij mijn bloesje uit. Mijn BH vloog er snel achteraan en hij begon op mijn inmiddels hard geworden tepels te zuigen. Ik werd zo geil. Ik voelde mijn broekje nat worden en heerlijke sidderingen trokken door m''n lichaam. Ik maakte me los uit zijn armen en dwong hem zachtjes op een stoel te gaan zitten.
Ik ging voor hem zitten op m'n knieën en maakte zijn broek los. Zijn grote lul was keihard en ik begon hem te likken als een lolly. Zijn gekreun maakte me nog meer opgewonden. Ik keek hem verleidelijk aan terwijl ik hem pijpte. Zijn ademhaling kwam in horten en stoten uit z'n keel. Ik wou nog niet dat hij klaarkwam. Ik trok mijn rokje en kletsnatte slipje uit en ging zo op de stoel staan, dat hij m'n kutje kon likken. Goed dat ik me kon vasthouden aan een buis die langs het plafond liep, want ik kon me amper recht houden.
Het was zo zalig. Hij likte en zoog en voor ik het wist voelde ik m'n spieren samentrekken en kreeg ik een spetterend orgasme. Ik klom van de stoel af en ging schrijlings op hem zitten. Hij tilde me op, kwam van de stoel af en drukte me tegen de muur. Ik was nog steeds botergeil en toen zijn lekkere lul bij me naar binnen schoof, klemde ik m'n benen stevig rond hem, zodat hij lekker diep in me kon.
Wild begon hij me te neuken. Hij stootte zo hard dat mijn rug pijn deed van tegen de muur te bonken. Hevig schokkend kwam hij klaar en niet lang daarna kreeg ik mijn tweede orgasme.
Vijf minuutjes daarna stonden we allebei weer beneden. Allebei met een rood aangelopen gezicht en nog nahijgend. Nu vind ik het niet meer erg om de late shift te doen. En het magazijn boven? Dat werd nooit zo dikwijls opgeruimd als nu...

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/