Ze liep naar binnen voor een koude douche, ze moest gewoon van dit gevoel af want het bracht de stoutste gedachten in haar naar boven! Onder de douche wisten haar handen feilloos alle plekjes te vinden wat ze zo lekker vond en in plaats dat de orgasmes haar verlangens minder maakten werd het alleen maar erger. Ze stapte onder de douche vandaan en pakte een kort topje en trok dit aan. Het materiaal was al doorzichtig, maar omdat ze zich niet had afgedroogd werd het nat en verhulde haar stijve tepels niet, net zo min als de rondingen van haar borsten. Ze pakte een minirokje en bekeek zichzelf in de spiegel. De druppels water vielen uit haar haren op haar shirtje en onthulden steeds meer.

Als in een reflex draaide ze zich om, pakte het suikerpotje, gooide dit leeg in de gootsteen en liep naar buiten. Ze keer naar het raam van haar overbuurman, hij stond er niet meer…. Vastbesloten liep ze door en opende het hekje van zijn tuin. Als hij nou maar snel de deur open zou doen, want ze had normaal nooit zoveel lef, het was puur de geilheid die haar op een spoor zette wat ze nooit van zichzelf had durven denken. Bij de deur aangekomen belde ze aan en keek schaapachtig toen de deur open ging.

Daar stond hij, gekleed in enkel een zwembroek. Hij had best een mooi lijf viel haar op en de bobbel in zijn broek beloofde heel wat….. ‘Ja?’, zei de buurman. ‘Ik ehhh…. Heb je misschien suiker voor me?’ vroeg ze en stak het suikerpotje naar voren. Haar buurman knikte en liep naar binnen, ze volgde hem naar de keuken. Terwijl hij in de keukenkastjes rommelde vroeg ze zich af of dit wel zou werken en dacht dat als ze zelf niet meer actie ondernam er misschien wel niets zou gebeuren. Ze zette het suikerpotje op het aanrecht en liet terloops haar hand langs zijn lichaam glijden, alsof het per ongeluk was. Nog gaf hij geen reactie. Integendeel, hij had een zak suiker in zijn hand gaf het haar en zei ‘kijk dan kan je eerst weer vooruit’. Overbluft door deze kille houding draaide ze zich om en toen ze bijna de keuken uit was liet ze het pak suiker vallen om het weer op te kunnen pakken terwijl ze haar kontje uitdagend naar achteren stak, hij moest nu wel zien dat ze geen slipje onder haar rokje droeg. Nog geen enkele reactie. Ze mompelde ‘bedankt’ en liep naar de voordeur. Toen ze deze wilde openen pakten twee handen haar ruw van achter beet, draaiden haar om en drukten haar tegen de muur. Het pak suiker viel op de grond en barstte uitelkaar.

‘Wat wil jij nou eigenlijk? Mij opgeilen en vertrekken zonder te geven wat ik wil?’ zei haar buurman. Zijn ogen gleden over haar natte T-shirt en plotseling voelde ze zijn hand langs haar schaamlippen gaan. ‘Je bent nat’ zei hij en pakte haar bij haar haren en duwde haar op haar knieën. ‘Pijp me!’ drong hij aan. Ze trok zijn zwembroek naar beneden en likte langs zijn pik die stijf omhoog stond, langs zijn ballen en weer terug. Ze nam zijn pik in haar mond en bewoog op en neer. Hij pakte haar hoofd nu vast met beide handen en neukte in haar mond, met ferme halen. ‘Je gedragen als een sletje, dan zal je ook zo geneukt worden’ zei hij.

Hij trok haar omhoog, nam haar mee naar de kamer en liet haar op haar knieën op de bank vallen voor het raam. ‘Je wilt toch zo graag dat iedereen je ziet? Dat vind je toch geil?’ zei hij, en met zijn handen spreidde hij haar billen om zo een nog betere blik op haar kutje en kontje te hebben. Hij ging met zijn eikel over haar kutje, die glinsterde van het vocht en wreef het heen en weer. Ze kreunde van genot en smeekte hem om zijn pik in haar te stoppen. Ze wilde hem voelen, diep en hard. Ze hoorde hem rommelen bij de la van de kast en voor ze om kon kijken voelde ze zijn pik ineens naar binnen schuiven. Wow hij was groot! Hij stootte een paar keer flink hard en haalde hem eruit. Met zijn eikel ging hij nu over haar anus en maakte het nat met haar eigen vocht. Net toen ze verwachtte dat hij haar daar zou neuken voelde ze zijn pik weer haar kutje in gaan. Ditmaal nog harder dan daarvoor. Met één hand pakte hij haar haren en trok haar hoofd naar achter. ‘Zo sletje, wil jij meer?’ Ze voelde een vinger in haar anus en hijgde van zoveel genot. Hij trok zijn vinger terug en ze smeekte hem er niet mee op te houden. Toen voelde ze iets hard tegen haar anus en wist gelijk dat het een vibrator was wat hij uit de la het gepakt. Hij drukte de vibrator in haar kontje en ze begon te kronkelen van genot. Het voelde zo zalig om helemaal opgevuld te worden!

Toen ze bijna klaar kwam draaide hij haar ruw om en begon zich boven haar gezicht af te trekken. Ze pakte de vibrator en begon ermee te spelen, draaide deze op de hoogste stand zodat de trillingen goed in haar hele kutje te voelen was. Hij kwam klaar, spoot sperma in haar gezicht en over haar borsten. Ze likte zich om haar mond, wreef zijn sperma over haar borsten uit en likte haar vingers af en de laatste druppels van zijn eikel. Hij pakte de vibrator over en bewoog deze ruw heen en weer waardoor ze kwam met ongecontroleerde bewegingen heftig klaar.

Hij draaide zich om en liep naar boven. Ze hoorde de douche. Ze twijfelde van zo’n abrupt einde, maar trok haar kleren recht en stapte de voordeur uit. Ze liep het pad af en keek in de ogen van een vrouw die minachtend haar hoofd schudde. Zou ze het gezien hebben? Ach, wat maakt het uit, haar middag was geslaagd….

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/