kop83

Ze was blij dat ze eindelijk thuis was. Geen airco in je auto hebben tijdens deze hittegolf was een ramp.

Ze gooide haar tas in de hoek en liep direct door naar haar slaapkamer. Heel even wierp ze een kritische blik op haar collectie bikini’s, maar toch maar gewoon de bovenste van de stapel, zwart. Ze ontdeed zich van haar kleding en gleed haar bikini in. Ze vervolgde haar weg naar de douche, draaide haar haren in een nonchalant staartje en gritste het flesje zonnebrandolie van het plankje. Vastbesloten om lekker in de tuin van de zon te genieten en te relaxen. Het was veel te druk op haar werk geweest.

In de tuin klapte ze een stretcher open, zette een glas frisdrank binnen handbereik en ging liggen. Heerlijk, ontspanning!

Ze moest in slaap gevallen zijn, want versuft werd ze wakker van de brandende zon op haar huid. Ze ging zitten en pakte de olie en wreef het uit over haar onderbenen. Toen ze wat druppels olie op haar bovenbenen liet vallen kriebelde het in haar buik. Dit warme weer maakte haar onrustig. Ze wreef de olie uit over haar bovenbeen en bij de aanraking van de binnenkant van haar dijen kreeg ze het nog warmer. Toen ze langs de rand van haar bikinibroekje kwam en haar vingers er iets onder liet glijden ging haar hart sneller kloppen.

Ze was opgewonden, voelde haar hart bonzen in haar klitje.

Opnieuw pakte ze de fles met zonnebrandolie en liet nu wat druppel op haar andere been vallen. Toen ze de fles naast zich neer zette zag ze een weerkaatsing van licht boven bij het raam van de overbuurman. Ze kneep haar ogen samen om het beter te kunnen zien, maar voelde zich tegelijkertijd veilig verscholen achter haar zonnebril. Ja, ze wist zeker dat er iemand stond….. Even voelde ze zich opgelaten en twijfelde ze wat ze moest doen. Het idee dat misschien haar buurman stond te kijken wond haar ook wel erg op. Daarom ging ze verder, wreef de olie langzaam uit over haar bovenbeen en liet haar hoofd achter in haar nek vallen van genot. Ze gleed met haar vingers opnieuw onder het stof van het bikinibroekje door en raakte met het topje van haar vinger haar kutje aan. Ze was nat. Ze trok haar hand terug en likte haar vingertopje af.

Weer werd ze afgeleid door een weerkaatsing van licht aan de overkant. Zo onopvallend mogelijk draaide ze haar hoofd om te kunnen kijken. Duidelijk zag ze de silhouet van haar overbuurman en zag dat hij iets halverwege gezicht vast hield. Een verrekijker! Hij was op haar gericht! Wat moest ze doen? Stoppen? Nee, daarvoor was het gevoel te sterk, het geile gevoel wat ze had, de drang om zichzelf te verwennen, de drang om te genieten. Hmm, ze kon de buurman net zo goed mee laten genieten, en goot een paar druppels olie op haar buik en boven haar bikinitopje. Met een simpele beweging maakte ze deze los en liet het naast zich op de grond vallen. Ze liet zich langzaam achterover zakken, smeerde de olie uit over haar huid. Hoe warm het ook was, haar tepels stonden stijf vooruit en leken harder te worden toen ze haar borsten streelde. Met haar andere hand gleed ze over de gladde stof van haar bikinibroekje en voelde hoe vochtig deze al was. Ze schoof het broekje opzij en gleed met twee vingers bij zichzelf naar binnen. Ze kronkelde van genot.

Ze wilde meer voelen, iets wat haar van binnen op zou vullen en wilde opstaan om een vibrator te pakken toen ze zich weer bewust werd van haar buurman. Ze kon duidelijk zien dat hij zijn verrekijker nog maar met één hand vast had, zijn andere hand ging langzaam op en neer… Hij stond zich af te trekken! Ze vond het een geil idee dat hij aan zijn pik stond te trekken door de aanblik van haar in de tuin. Zou ze hem laten merken dat ze het zag? Hij was dan wel jaren ouder dan zij, maar hij wond haar ook op, vooral nu…….

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/