tekstheader3

xsecrets logo

kop02C51198F0-F77B-AC81-5480-474812856E84.jpg
stoute meisjes komen vaker klaar
kop04854543B6-3ED3-74DA-8AFA-36681D02D7AB.jpg
Sex op spannende plekken is lekkerder
kop09E18E4A1D-23B9-6629-F2EF-7AED11B79F9A.jpg
Hier al eens van gedroomd, maar durf je dat ook echt?
kop239B6ED8CD-9B4E-8516-CE9D-B9EE994F586E.jpg
Stoute meisjes krijgen billekoek

Sex reportages

reportage

Met een klein team zijn wij op zoek naar bijzondere sexervaringen, geile vrouwen en wat waar te beleven valt. Elke week weer een nieuw avontuur, lees het hier

Verkiezing geilste vrouw 2021

sex op het strand

Dit jaar gaan we weer de geilste vrouw verkiezing doen... denk jij dat je de geilste vrouw bent... vul dit deelname formulier in

Kloothommels en...

kut met peren

We kennen ze allemaal wel, van die woorden die je verkeerd uit kunt leggen... zoals de bovenstaande "Kut met peren" Maar kijk zelf wat wij nog meer hebben bedacht en getekend

Frontpage
Rate this item
(1 Vote)

Verleden jaar ben ik gescheiden, wat ik eigenlijk veel eerder had moeten doen. Nu ik weer de vrijheid heb geniet ik met volle teugen van mijn leven, zelf bepalen wat ik wel niet doe en niet minder belangrijk weer een echt sexleven. Mijn ex hield niet van anale sex en hem pijpen mocht ik ook bijna nooit. Nu geniet ik daar met volle teugen van. Louter toevallig zag ik een exvriendje op Facebook waar ik contact mee heb gezocht. Hij bleek ook gescheiden te zijn, maar dan wel wat langer dan ik, al bijna vijf jaar en bleek voorlopig ook niet van plan om weer een vaste relatie te willen hebben. Dat kwam mij mooi uit, heb ik zelf voorlopig ook nog even geen zin in. Friends with benefits ;-) Geweldig, ik heb sex wanneer ik wil en pijpen mag ik zo vaak als ik wil. Hij is er een echte liefhebber van en ook mijn kontje wordt niet overgeslagen. Hij heeft me zelfs een keer meegenomen naar een parenclub. Dat was echt een openbaring en komend weekend gaan we weer.

Rate this item
(1 Vote)

Ik ben al heel wat jaartjes getrouwd met nog steeds dezelfde man waar ik op mijn zestiende tot over mijn oren verliefd op was. En nog steeds is hij mijn grote liefde. Toen kon ik niet van hem afblijven, we genoten er zo vaak als we konden van elkaar. We neukten er flink op los, meestal wel een paar keer per dag, mijn kutje en kontje werden goed gebruikt en ik genoot er echt van om hem te verwennen. Niet alles draaide alleen om zijn genot, hij liet me gillend klaarkomen.
Dat is wel een beetje verandert. Nu hoef ik hem niet altijd meer in mij te voelen en hij vind het ook heel erg lekker als ik hem leeg zuig. Mijn lief weet ook heel goed hoe hij zijn tong en vingers kan gebruiken om mij te laten genieten. Ons sexspel is verandert, maar we doen het nog steeds bijna elke dag en in de vakanties soms wel eens meerdere keren per dag. Ik ben al lang geen zestien meer maar zou niet zonder sex kunnen. Ik praat wel eens met vriendinnen over sex, daardoor heb ik het idee dat ik het veel vaker doen dan hen. Ben ik daarom een sexslet, ik voel het niet zo?

Rate this item
(2 votes)

zwartevibIk heb een paar speeltjes, onder andere een grote dildo en een heerlijke vibrator. Vooral van die laatste geniet ik veel, vaak. Niet dat ik een stijve niet waardeer, natuurlijk wel, maar mijn speeltje is altijd beschikbaar en net zo lang als ik er zin in heb. Als manlief een biertje teveel op heeft en ligt te snurken naast mij maak ik hem echt niet altijd wakker om samen met hem. Dan pak ik vaak mijn speeltje en geniet ik volop. Meestal fantaseer ik er lustig op los en lang niet altijd over wat ik met mijn man zou doen. Daar schaam ik me soms wel eens voor.
Niet alleen omdat ik over andere mannen fantaseer, maar vooral over wat ik dan doe in die fantasie. Dan doe ik dingen die ik nooit zou durven met manlief.
Ben ik daarom een beetje raar of heeft iedereen dat wel eens?

Rate this item
(1 Vote)

Ik woon al bijna 11 jaar alleen, gescheiden. We woonden onder één dak maar we hadden niets samen, behalve ons zoontje. Sex was ook al snel een aflopende zaak, ik had er simpelweg geen zin meer in. De gedachte alleen al dat hij weer tussen mijn benen kroop om zo snel mogelijk klaar te komen maakte me onpasselijk. Dat zorgde voor een hoop stress aan beide kanten. Dus toen we uit elkaar gingen was dat een hele opluchting.
Ik heb een paar jaar bijna geen sex meer gehad omdat ik altijd thuis was voor mijn zoon. Nu is die een paar maanden geleden het huis uit gegaan en heb ik weer een eigen leven. Sexueel was er niet veel verandert totdat ik mijn buurman vroeg mij te helpen met mijn laptop.
Hij had het probleem zo opgelost en ging me daarna wat dingen uitleggen. Zo ook over internet, hoe je daar op een makkelijke manier mee om kunt gaan. Ik moet bekennen dat ik er bepaald geen ster in was. Tijdens zijn uitleg kwam de internet geschiedenis en bookmarks ter sprake en zag hij dat ik op sexsites en datingsites had gekeken. Ik schaam me daar niet voor en hij moest er wel om lachen. Meer dan lachen eigenlijk, want ik zag dat hij een stijve kreeg. En daar moest ik op mijn beurt om lachen. Hij had snel genoeg door dat ik dat gezien had en voor we er erg in hadden vlogen de kledingstukken in het rond.
Na jaren van geen sex ging ik helemaal los. Inmiddels is dit nu een paar keer gebeurt en iedere keer weer is het heerlijk om zijn passie te voelen. Ook hij geniet intens, maar hij is wel getrouwd en daar voel ik soms best schuldig over. Toch wil ik zijn stijve in mij voelen en wil ik hem in mij voelen klaar komen, meer hoef ik niet. Zijn stijve is voor mij genoeg, de rest mag zijn vrouw hebben.

Rate this item
(0 votes)

PIC079Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus is een bekende uitspraak.
Is het echt zo dat mannen en vrouwen anders over sex denken. Zo kan je ook zeggen dat mannen willen legen en vrouwen gevuld willen worden.
En dat is maar goed ook want het is bijna letterlijk zo. Mannen willen klaarkomen en vrouwen willen dat in zich voelen.
Maar willen mannen meer sex dan vrouwen en denken mannen meer aan sex dan vrouwen? Is dat echt zo, wij geloven daar niets van. Hoe denk jij daarover...

Hoe vaak wil jij sex?

Rate this item
(1 Vote)

sex op het strandTijdens een vakantie een lekker ding tegen het lijf lopen waar je tussen de lakens (of op het strand) van elkaar geniet kennen we natuurlijk allemaal. Dat is iets wat we allemaal wel eens meegemaakt hebben.
Het wordt is anders als je een sexvakantie boekt, dan ga je met maar 1 doel op vakantie en dat is zoveel mogelijk sex in de paar weken dat je op vakantie ben. Mannen gaan dan meestal naar Thailand, vrouwen kiezen vaak voor Gambia of Kenia.
Wij gaan sexvakanties in Thailand organiseren...

Lees hier verder

Rate this item
(1 Vote)

marsha02Today I started a page on Facebook with only 2 of my pictures on it nothing to kinky I thought, but they've banned me.
Kicked me of the page. I was just getting a lot of friends to bad they cant connect te me again.
Perhaps someone can find me here... i really would like that.
Ok, I am a bit naughty, horny... thats nothing special, aren't we all horny. Most men I know love sex, and girls as well ofcourse.
I 'm guilty, i do like to fuck around, guilty as charged.

Rate this item
(0 votes)

Mijn partner is al geruime tijd ernstig ziek waardoor sex niet meer op de agenda staat. Heel begrijpelijk natuurlijk. Echter ik ben niet ziek en sex is altijd een belangrijk onderdeel van onze relatie geweest.
Soms genoten we drie keer per dag van elkaar en soms een paar keer per week. Dat varieerde nogal, drie keer per dag was meestal gedurende vakanties en we soms moeite hadden om van elkaar af te blijven.
Nu is dat helemaal gerduceerd naar helemaal geen sex meer.
Intussen begin ik ietwat gefrustreerd te raken en verlang naar een gepassioneerde vrijpartij. Maar ik voel me er ook schuldig door. Masturberen is geen echte oplossing, best lekker maar niet hetzelfde.
Een vriendin die van de situatie op de hoogte is en zelf getrouwd is heeft me compleet leeg gezogen. Dat was genieten na zo'n lange tijd. We hebben intens van elkaar genoten, eigenlijk alleen orale sex maar het was verdomd lekker.
Ze heeft me duidelijk gemaakt dat het niet bij die ene keer hoeft te blijven, ze wil me heel graag pijpen omdat ze dat bij haar eigen man nooit mag doen. Hij vind het vies om haar daarna nog te zoenen, terwijl zij er juist zo naar verlangt.
Ik voel me schuldig naar mijn eigen partner, maar ook naar haar man toe.

Rate this item
(1 Vote)

oraalWij zijn een stel dat graag van sex geniet, samen genieten we er intens en vaak van, maar wij willen ons sexleven verrijken met een leuke vrouw die samen met ons wil genieten. Ben jij een vrouw die zowel met mij als mijn partner wil vrijen, dan doet jouw leeftijd er niet echt toe.
Belangrijker vinden wij het dat je weinig sexuele remmingen hebt, open staat voor alles wat lekker is en durft te experimenteren. Wij beiden genieten veel van orale sex en ik wil graag ervaren wat het is als ik geniet van jouw tong en handen.
Ik heb slechts 1 x eerder van triosex mogen genieten en wil graag meer ontdekken.

Pijpen

Written by
Rate this item
(0 votes)

Sex is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn leven, ik geniet er graag van en liefst vaak. Elke dag op z'n minst een keer en soms ook wel meerdere keren per dag. Ik ben niet echt van de vluggertjes liever een lekker voorspel om samen helemaal te genieten van alles. Mijn vriend houd ook wel van sex, hij vind alles wel lekker maar als ik hem gepijpt heb wil jij niet meer zoenen alsof hij bang is om dan een beetje van zijn eigen sperma in zijn mond te krijgen. Onzin want ik vind het zelf veel te lekker, geef mij maar een emmertje ;-) Punt is dat ik hem bijna nooit mag pijpen, daar heb ik vaak echt de pest over in. Gelukkig zijn er vrijwilligers genoeg. lol.

Hoe vaak wil jij sex
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Vacature xsecrets.nl

Voor onze site zijn wij op zoek naar vrouwen die aan onze site mee willen werken

Heb jij interesse? Stuur een mailtje naar dit emailadres uiteraard handelen we alles uiterst discreet af en nemen we zsm contact met je op.

SEX kadootjes

Voor leden van xsecrets.nl hebben we een aantal gratis sexkadootjes... zoals het onderstaande sexdiploma, uiteraard vullen we daar o.a. de naam bij in

sexdiploma