Tussen de lakens valt er heel wat te beleven, samen maar ook alleen. Natuurlijk masturberen we allemaal maar daar praten we meestal niet over. Sommige mannen zien de vibrator van hun partner als een concurrent in plaats van een aanvulling en sommige vrouwen vinden het ronduit vervelend als hun partner zich aftrekt.

ONZIN....

Bullet-Vibrator W2In een relatie is masturberen juist heel goed om sexuele spanningen te voorkomen. We hebben nu eenmaal niet altijd exact tegelijk zin in sex. Als jij thuis bent en jouw partner op zijn werk en je bent lekker geil is er niks mis mee om dan jouw mechanische vriendje te pakken. Een op een stijve gelijkende of juist zo'n lekkere dubbele die ook tegelijk je klitje stimuleert. Niks mis mee, geniet ervan.

Maar het kan ook meer zijn... een beetje stout zelfs. Jezelf lekker klaar laten komen terwijl jouw partner naast je ligt te slapen bijvoorbeeld, bijna alsof je vreemd aan het gaan bent. Fantaseer erbij over die lekkere...
Wordt jouw partner toch wakker... pijp hem dan meteen, wedden dat hij het niet erg vind.

Het lezen van het boek 50 tinten grijs heeft heel wat natte kutjes veroorzaakt, dat stukje fantasie heeft heel wat vrouwen opgewonden.
En hoe zit dat met jou, heb jij daar ook van genoten? Niks mis mee natuurlijk, ook al zou je in jouw sexleven er niet aan moeten denken het ook echt te doen.
Of ben jij die vrouw die het eigenlijk wel zou willen proberen, al was het alleen maar om jouw grenzen te verkennen.

Daar ben je echt niet de enige in...! Hoewel lang niet iedereen het durft toe te geven mag je er rustig vanuit gaan dat meer vrouwen dan je wellicht denkt dit sexspel als erg opwindend ervaren. Niet elke dag maar zo af en toe eens helemaal uit de band springen. Dat bespreek je niet zo gemakkelijk met je partner en dan hoeft niet ook.
Als jij dat wilt en durft kunnen wij daar een rol voor je in spelen.

Ik weet dat jij hunkert naar meer, meer dan de alledaagse sleur waar bij je op je rug liggend mag hopen dat het langer dan twee minuten duurt. Ik zie het in je ogen, als jij in het onderstaande verhaal meer ziet dan alleen maar een stukje tekst dan ben jij er klaar voor om ingewijd te worden.

Geil zijn is iets wat je meer associeerd met jouw jeugd dan met jouw huidige bestaan, toch is er dat verlangen. Sex is iets wat eigenlijk heel gewoon is geworden bijna een dagelijkse sleur maar je geniet er soms ook wel van, maar niet met dat vuur, die passie. Eigenlijk is het nu heel vaak veel van hetzelfde, natuurlijk vind je het nog steeds opwindend om zijn stijve te zien en te weten dat die stijve naar jouw verlangt.
En dan kom je mij tegen, ben ik die jonge god met een prachtig sexpack... welnee. Om te beginnen ben ik geen jonge god meer en een echt sixpack heb ik nooit gehad ook niet toen ik begin twintig was en veel met sport bezig was. Ik heb wel mijn uiterlijk altijd mee gehad en vrouwen vinden mij ook nu nog steeds aantrekkelijk, maar daar gaat het niet om. Het gaat er om wat ik met je doe, hoe ik je laat voelen. Jouw gretigheid aanwakker, de honger naar meer in vul en vorm geef. Daar meer van maakt dan waar jij nu naar durft te verlangen.
Natuurlijk verlang ik van je dat jij je kleed voor de gelegenheid, die spijkerbroek met die lekker zittende trui blijven in de kast. Je weet wat ik bedoel... wat jij kiest om je voor deze gelegenheid te kleden is opwindend en zal dat iedere keer zijn als je dat aantrekt, ook als je naar een feestje gaat zal je het gevoel ervaren van de opwinding, je begeerlijk voelen en lust bij je opwekken.
Niets om je voor te schamen natuurlijk, juist dit is een begin aan het nieuwe hoofdstuk dat je met jouw sex ervaring inslaat.
Rokken hebben natuurlijk de voorkeur en panties zijn verboden, daar draag je nu kousen voor in de plaats. Lingerie is meer dan ondergoed, het maakt deel uit van jouw sexualiteit.
Mijn voorkeur gaat uit naar kwart cup behaatjes die wel je borsten ondersteunen maar je tepels vrijlaten, niet alleen mooi maar ook onderdeel van dit spel. Jouw harde tepels zijn zichtbaar, ook als je nog een bloesje of een topje draagt, het maakt zichtbaar dat je hunkert.
Bovendien is dit speciaal voor deze gelegendheid en ik weet zeker dat als jij dit behaatje aantrekt jouw kutje al nat begint te worden. De gedachte aan wat komen gaat maakt je al geil en dat is goed, dat is een begin aan sex die ver boven de gewone wip uit stijgt.
Als we dan ontmoeten en ik je die eerste kus geef voel ik meteen jouw harde tepels en voel ik jouw passie, jouw verlangen naar sex.

Met die eerste kus zal ik nog rustig aan doen met je, hoewel mijn stijve verlangt naar jouw natte kutje. Maar daar is tijd genoeg voor, haast maakt geen onderdeel uit deze sexuele ontdekkingsreis. Sex is naar mijn definitie niet iets van vijf minuten, ik neem hier graag de tijd voor. Dat begint met je extreem geil te maken, je uit te dagen, een beetje plagen en kennis maken met jouw lichaam. Jouw rondingen voelen... met mijn handen beginnen jou te ontdekken. Ik druk je tegen mij aan zodat wij elkaars lichaam voelen, mijn handen pakken je kontje stevig beet en druk je tegen mij aan. Jouw geur bedwelmt me een beetje. Dan draai ik je om zodat ik mijn armen om je heen kan slaan en jouw borsten en tepels goed kan voelen. Mijn van geilheid kloppende pik tegen jouw kontje aan... neem ik jouw tepels tussen mijn vingers. Mijn handen gaan op verkenning en strelen je over jouw hele lijf, om dan weer jouw borsten te vinden. Jouw tepels zijn hard en steken mooi naar voren door de dunne stof van het bloesje. Zachtjes zet ik mijn nagels in jouw harde tepels en kijk hoe je hier op reageert en knijp wat harder. Dat maakt je tepels gevoeliger.
Ik voel je reageren, je drukt je kontje wat naar achteren. Dat voelt lekker, mijn stijve pik bijna tussen je billen. Maar daar zit nog een broek en een rokje tussen. Met één hand ga ik onder jouw rokje en ik voel geen slipje. Stout meisje... je hebt het dus nog steeds in je, een beetje rebels, uitdagend. Je hebt nog wat leiding nodig, mijn strakke hand om je te maken tot een volwaardig genietende vrouw die niet alleen weet hoe ze een man zoals ik moet verwennen maar daar ook zelf intens van kan genieten.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

sm

http://www.bdsmstore.nl/