Deze reis organiseren wij zelf, een echte xsecrets.nl reis

Doel van de reis is sex. Jij gaat uitgebreid genieten van sex, een privé reis voor mannen en / of vrouwen. Omdat het om een privereis gaat is het niet goedkoop, maar je krijgt er wel de vakantie van je leven voor. Je reist samen met een reisbegeleider door het land in een luxe auto. Geen gedoe met het slepen van koffers of met 30 man in een bus, als je dat zoekt verwijs ik je naar Kras reizen.

Onderstaand een schema van de reis, waarbij we een man die de reis maakt als voorbeeld hebben genomen.

 

Dag 1
Vertrek vanaf schiphol, je vliegt met EVA in een grote Boeing 747. Eten en drinken is bij de ticketprijs inbegrepen Tijdens de elf uur durende vlucht worden films vertoond.

schiphol

Dag 2
s’Middags (13.40 uur) vroeg land je in Bangkok op het internationale vliegveld Suvarnabhumi in transit voor de vlucht naar Chiang Mai.
Koffers worden doorgebracht naar de aansluitende vlucht. BHij het boeken van de ticktes moet aangegeven worden dat je in transit gaat.
Let op: er zijn ook vluchten die vanaf het oude vliegveld vertrekken wat niet naast het vliegveld ligt waar jullie zijn aangekomen. Don Muang, het oude vliegveld ligt op 20 kilometer afstand van Suvarnabhumi. Om daar te komen moeten je dan door de stad met een taxi, hetgeen aardig wat tijd kan kosten. Bangkok is zoals je aan het einde van de vakantie zullen merkt een erg drukke stad met files in de stadswijken. Na de korte vlucht naar Chiang Mai worden je door de reisbegeleider opgewacht op het vliegveld.
De koffers inladen en op weg naar het hotel. Het De Lanna Hotel waar voor je een luxe kamer gereserveerd is. Doe rustig aan, je hebt een lange reis achter de rug en slaap of rust even of geniet van het zwembad. Deze eerste avond in Thailand is wellicht een goed moment om met de Night Bazar kennis te maken. Dit is de enige nacht dat je alleen slaapt, je moet eerst de jetlag kwijt raken voor je...

delanna hotel


Dag 3
Na lekker geslapen te hebben en van een uitgebreid ontbijt te hebben genoten is dit je een eerste volle dag in Thailand. Deze dag in Chiang Mai kan je een fietstocht maken met een lokale gids in Doi Suthep nationaal park. Daarna met de reisbegeleider de tempel op de berg Doi Suthep. Is een mooie tempel om te bezoeken... maar de trap omhoog is nogal lang. Er is gelukkig ook een lift... De fietstocht in Doi Suthep gaat door het park en houd in dat er ook wat heuvels zijn... houd dat wel in gedachten soms zijn er aardig steile stukken... Zorg er in ieder geval voor dat je flesjes water bij je hebt, door de warmte zweet je wat meer dan normaal en dan is voldoende drinken belangrijk. Flesjes water zijn meestal in de kamer van je hotel gratis, die zetten ze elke dag voor je neer.
Na deze excursie wordt het tijd om een lekker ding uit te gaan zoeken. Jouw reisbegeleider weet precies waar je dat het best kunt doen.
Je kunt ervoor kiezen om dat meisje voor 1 nacht te reserveren of misschien voor een paar dagen zodat ze met je meereist.
Verwacht niet dat je een meisje met grote tieten uit kunt zoeken, die zijn er niet zoveel in Thailand. Ze zijn er wel maar niet zoveel.
Belangrijker is dat je een meisje uitzoekt die alles doet wat jij wilt, ook in Thailand houden niet alle meiden van anale sex om maar een voorbeeld te nemen.

thai girls

Als jij jouw meisje hebt uitgezocht waar je eens flink mee van bil kunt gaan, want daar draait deze vakantie ten slotte om, wordt het tijd om te bekijken wat je nog meer wilt. We gaan in ieder geval wat rondreizen, maar wil je dan vooral in jouw hotelkamer verblijven met een meisje of misschien wle twee meisjes. Dat hangt er ook vanaf hoe lang je het volhoud...
Op je rug gaan liggen en je laten pijpen tot er geen druppel meer uit te krijgen is... tja hoe lang houd je dat vol.

Eerlijk is eerlijk, ik heb het zelf geprobeerd. Ik ben echt wel wat gewend maar na twee dagen onafgebroken sex was ik compleet uitgewoond.
Hoe graag ik ook wilde... alleen met de bekende blauwe snoepjes kwam er nog wat leven in, maar klaarkomen... ging me niet zomaar meer lukken. Hoe verleidelijk de meisjes ook waren (ik had er drie) en hoe lekker ze ook konden pijpen, ik was uigeteld.

Voor de hand liggend is het dus dat we je ook wat meer van het land laten zien en ook laten genieten van bijvoorbeeld het lekkere eten.
Maar hoe we dat invullen is aan jou...

Mijn advies:
Huur in het begin een meisje in dat met je meereist, als je 4 uur in de auto zit is het lekker om zo nu en dan onderweg te genieten. Kom je op de plek aan waar we weer even blijven, neem je er nog een lekker ding bij. Met twee meiden in je bed is het Genieten met een hoofdletter.

thai blowjob3

Wil je weten wat een dergelijke reis kost... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/