appjes sturen
Deze sexopdracht is gemakkelijk maar kan je wel een paar leuke sexuele avonturen opleveren... je gaat je vriendin stoute appjes sturen. Begin niet meteen met ik wil je vanavond lang en hard neuken, dat zal ze misschien niet zo waarderen. Maar begin bijvoorbeeld met dat je vanacht slecht hebt geslapen omdat je zo naar haar verlangde. Natuurlijk kon je het niet over je hart krijgen om haar wakker te maken.
Ieder volgend berichtje ga je een stapje verder...

 

beffen

Jouw vriendin / partner gaat genieten van jouw tong. Jouw opdracht is simpel, je gaat jouw partner beffen en alleen beffen tot zij zelf aangeeft dat zij ook wel eens een keer lekker geneukt wil worden door jou. Haar genot staat centraal, het kan dus gebeuren dat je niet klaar gaat komen. Dat hangt van jouw vaardigheden af, want als je haar lang en extensief klaar laat komen met jouw tong zal ze vanzelf meer willen.
Wil ze alleen jouw tong... tja dan moet je het maar beter doen. Oefening baart kunst.

Laat jouw vriendin haar onvervulde sexwensen in vervulling gaan... Dit doe je door haar voor iedere keer dat je in haar mond klaar komt zij een briefje in mag leveren met daarop haar sexwensen.
Spreek van te voren een periode af waarbinnen jij de opdrachten uit moet voeren. Uiteraard moet je elke sexopdracht uitvoeren die ze bedenkt... ook als jij er niet zoveel aanvind. Reken er maar op dat zij het geweldig geil zal vinden en als jij het lekker vindt om in haar mondje te spuiten...

Uiteraard is hygiëne een eerste vereiste voor lekkere sex. Maar probeer eens verder te gaan dan alleen een douche en een geurtje. Het kan bijvoorbeeld heel erg opwindend zijn om elkaar te scheren! Een (bijna) kale vagina of een geschoren balzak en pik werken extra erotiserend en zijn veel schoner dan geslachtsdelen mét haar.

Maak hier een opwindend voorspel van door elkaar te scheren!

Deze opdracht is bedoeld om samen te spelen... dus als je geen partner hebt zoek je iemand die die rol speelt. Je zal er vast geen probleem mee hebben die te vinden, zeker als je vertelt wat de bedoeling is.
Je gaat een week lang sexslaaf zijn!
Dat wil zeggen dat je jouw partner gaat vertellen dat je een week lang  helemaal tot haar beschikking staat, op ieder gewenst moment haar sexuele wensen gaat vervullen zonder dat je daar zelf van moet genieten. Je bent een week lang haar slaaf die alles doet wat hij van je vraagt. Wil zij dat je een week lang hem om het uur beftt dan ga je dat doen. Als zij van je verlangt dat je voor haar je af gaat trekken... doen!

Dus weet goed waar je aan begint, het genot van jouw partner staat hierbij voorop!'

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/