kutje

GLASGOW - Wie aan Schotland denkt kan niet om de whisky en de kilts heen, waaronder de lullen vrolijk in hun blootje zwieren. Stonden de mannen al bekend als grootgebruikers van het nationaal product, sinds de emancipatie in Schotland heeft toegeslagen draaien ook de vrouwtjes hun hand niet om voor een paar flinke neuten. Helaas met voor sommige vrouwen vreemde bijwerkingen.

Over de originele Schotse whisky niets dan goeds.
Maar sinds de export met grote sprongen vooruit is gegaan en de belasting op het binnenlands verbruik de laatste jaren flink is gestegen, zijn veel Schotten weer op eigen houtje whisky gaan stoken. Vooral op het platteland vindt de eigen gestookte drank grote aftrek en is deze de helft goedkoper dan de bekende merken. Ook geëmancipeerde vrouwen zijn, nu deze drank naar verhouding goedkoop is, whisky gaan drinken en dat heeft, zoals gezegd, bij sommigen vreemde gevolgen gehad.
Ontstaan bij mannen problemen na het drinken van grote hoeveelheden, bij menig vrouw begint de buik al na twee glazen te rommelen en willen de opgehoopte whisky-gassen via hun kut het lichaam verlaten. Thuis of in de pub kan het gebeuren dat vrouwen ter plaatse een niesbui in hun slipje of directoire krijgen, die even hard aankomt als een scheet na het eten van peulvruchten. De whisky niesbuien waar de vrouwen last van hebben zijn er in soorten. Sommige lijken het meest op een knetterende scheet, maar er zijn er ook, die door het persen van de dijen gillend en fluitend tussen de schaamlippen het luchtruim kiezen.
Artsen staan voor een raadsel en hebben vrouwen aangeraden alleen maar goedgestookte whisky te drinken. Maar de gewenning heeft al toegeslagen en geen enkele bezoeker kijkt in de kroeg op, wanneer een vrouw al hoestend en proestend met haar kut afscheid neemt van haar alcoholisch gestookt gas. Het nadeel is wel, dat wanneer veel vrouwen whisky drinken, de kutlucht te snijden valt. Een waard zei onlangs: "Als hier twintig vrouwen uit hun kut zitten te niezen en te boeren geeft dat dezelfde lucht als gooide ik twintig flessen whisky over de vloer". Mannen hebben geen problemen met hun niezende vrouwen.
Alleen Patrick McGuire geeft een mening: "Mijn vrouw is ook een aardige drinkster geworden. Maar sinds zij drinkt bef ik haar niet meer. De eerste keer dat ik met mijn mond tussen haar benen lag en haar kittelaar likte moest ze niezen. Ik werd bijna alweer dronken, nu van haar kutlucht. Als ze gedronken heeft bef en lik ik haar niet meer. Soms, als ik mijn pik in haar heb, moet ze haar gas ook kwijt en dan krijg je een gevoel dat je ballen tegen het plafond zullen slingeren.
Ze kan mijn lul er echt uitschieten., hoor!" Een eigenaar van een sexclub uit Edinburgh zag wel iets in dit nieuwe fenomeen. Bij hem mogen vrouwen gratis goedkope whisky drinken en laten zien en horen wat ze met hun kut kunnen. In tegenstelling tot de kroeg, waar de ontlading in de slipjes plaatsvindt dienen de vrouwen in zijn club met gespreide benen en een blote kut de kunstjes te vertonen. De vrouw die met haar kut een pingbolletje tegen een van zijn lampen kan niezen verdient bovendien een premie van vijftien pond.
De ontwikkelingen in Schotland zijn in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Zolang niet duidelijk is waarom de Schotse vrouwen vreemde geluiden uit hun kut produceren, raden de artsen Engelse vrouwen aan andere alcoholische dranken te nuttigen. 

ROME - Nuchtere mensen geloven niet in wonderen. Toch vinden er soms vreemde voorvallen plaats, waarbij zelfs de meest verstokte ongelovige even de wenkbrauwen fronst. Vooral de inwoners van landen als Italië, Spanje en Portugal zijn zeer gevoelig voor niet te verklaren verschijnselen. In dat licht kan ook de geschiedenis worden gezien van het moderne Romeinse onderwijzeresje, dat via Umbrië naar Nicosane reisde om haar grootmoeder te bezoeken. Had zij inderdaad een ontmoeting met Maria?

Nicosane is een klein dorp, dat leeft van de aubergineteelt. De mannen van het dorp hebben jarenlang zoveel gif gespoten, dat ze onvruchtbaar zijn geworden. Hun kloten zijn opgdroogd en zelfs hun pik wil niet meer in de hoogte komen. Sinds een tiental jaren was er dan ook geen kind meer in het dorp geboren. Of toch wel. De dochter van de herbergierster had vorig jaar het leven geschonken aan een dochter, nadat ze negen maanden daarvoor een verdwaalde Duitse zakenman op doorreis, in de herberg van haar moeder zijn slaapkamer had gewezen. Maar er zou spoedig een verandering in de potentie van de dorpelingen komen, waar niemand op die bewuste vrijdagavond in juni een vermoeden van had.
Het was op die avond dat bij de dorpsdokter luid aan de bel werd getrokken en een hysterisch meisje bijna in zijn armen viel. Nadat hij haar had gekalmeerd vertelde zij hem, dat ze onderweg een liftster had meegenomen. De vrouw had haar voorspeld, dat ze in een pastorie zou overnachten. Ze wilde haar een belangrijke taak op de schouders leggen en had haar opgedragen met enige regelmaat tien Weesgegroetjes te bidden, hetgeen ze, nadat de vrouw was uitgestapt, ook had gedaan. Maar toen was haar kutje vreselijk gaan vloeien. Het vocht leek niet op de haar bekende kutsappen. Ze was bang dat ze dood ging en wilde dat de dokter haar onderzocht. De man liet het meisje haar kut ontbloten en kon niets bijzonders ontdekken. Zij stelde voor tien Weesgegroetjes te bidden.
Terwijl ze languit in haar blote kont op de onderzoekstafel lag deed ze haar gebeden. Opeens gulpte er een geleiachtige massa uit haar kut, waar de arts verbaasd naar keek. Hij kon het vocht niet thuisbrengen en geloofde, dat de duivel bezit van het meisje had genomen. Hij riep de pastoor erbij en samen waren ze nog eens getuige van de wonderbaarlijke uitvloeiing. De pastoor bevestigde de mening van de arts, dat het duivelswerk was en besloot de vrouw mee te nemen naar zijn pastorie, waar hij de duivel zou proberen uit te bannen. Hij vertelde de vrouw daar wat hij van plan was en omdat hij wist dat de duivel zeer weerbarstig kon zijn, stelde hij voor haar aan het bed vast te binden, zodat zij zichzelf niet zou kunnen bezeren. De jonge vrouw vond alles goed als ze maar van die vieze troep uit haar kut werd verlost. Nadat de pastoor haar had vastgebonden gebood hij haar weer tien Weesgegroetjes te bidden. Weer opende het kutje zich en gutste het vocht over de sprei. De pastoor - toch al nieuwsgierig naar een echte kut, die hij alleen maar kende uit de literatuur en de biechtstoel - wilde echter wel eens even van het vocht proeven en stak zijn vinger in het kutje, die hij vervolgens aflikte. Die daad van nieuwsgierigheid zou het dorp totaal veranderen.
Hij voelde plots leven komen in zijn geslacht. Zij priesterlijke lul rees onweertaanbaar onder zijn kleed omhoog en hij had het gevoel dat zijn ballen vol stroomden. Een boze stem in hem zei dat hij zijn teelballen moest legen, maar zijn geloof hield hem overeind en het zaad vloeide op eigen kracht langs zijn schacht naar zijn balzak. Op dat moment kreeg de pastoor een bijzondere inval. Hij liet midden in de nacht de kerklokken luiden. De dorpelingen kwamen geschrokken uit hun huizen en vroegen aan elkaar of er brand of oorlog was. Ze kwamen allen naar de kerk waar de pastoor hen opwachtte. Hij had het kutvocht van het meisje intussen opgevangen in een kommetje onder haar spleet te houden en riep alle mannen naar voren. Zijn vinger doopte hij keer op keer in het kommetje en smeerde bij elke man een paar druppels vocht op de tong. Het resultaat was overweldigend. De vrouwen zagen tot hun grote verbazing, dat de (pyama)broeken van hun mannen door de stijf wordende pikken begonnen te bewegen en zelfs bij de bakker, die altijd vroeg naar bed ging en in een korte broek sliep, stak de lange snikkel uit zijn rechterbroekspijp. De mannen voelden tevens hun gezwollen ballen vollopen en trokken hitsig hun vrouwen mee naar huis.
Die nacht is er sinds jaren weer flink geneukt in Nicosane. Onlangs, negen maanden na die vreemde nacht, werden in de dorpskerk vierendertig baby’s tegelijk door een trotse pastoor gedoopt.
Mocht u, beste lezer(es), dit verhaal niet geloven. Wel! Uw verslaggever was erbij en heeft alles met eigen ogen zien gebeuren en ook de wonderbaarlijke stijve aan den lijve ondervonden 

'De Duitse autobaan, een winterse dag. Tom vloekte hartgrondig. Het verkeer op de linkerweghelft werd opgehouden door een achterlijke Opel Corsa. Hij claxonneerde, lang en irritant. Maar de kleine, zuinige wagen wist van geen wijken. Hij zette een inhaalmanoeuvre naar rechts in. Al toeterend kwam hij langszij. Ter hoogte van de voorste stoelen bleef Tom hangen. Hij keek de wagen in en tikte snel achter elkaar met zijn vinger tegen zijn voorhoofd. Een bejaard echtpaar staarde hem apathisch aan. Eerst de man, de bijrijder, en langzaam kwam de bestuurster wat naar voren om de zenuwachtige medeweggebruiker naast haar te kunnen bekijken. "Geen wonder, geen fuckin' wonder!", schold Tom. Hij drukte op het knopje van het bijrijdersraam en schreeuwde: "Was haben sie 55 jahr geleiten gemacht, arshlochen!" Hij wist niet of zijn grammatica goed was, evenmin of ze hem überhaupt hadden gehoord. Maar opgelucht gaf hij een dot gas en stoof weg.

Tom kende de weg op zijn duimpje, maandelijks reed hij deze route. Van Deventer naar Wenen en weer terug. Tom G. was hofleverancier van cocaïne voor de Weense upperclass. Via een beleidsmedewerker van een kleine splinterpartij, voorzag de welvarende Nederlandse Engelsman het gehele Oostenrijkse politieke spectrum van pepdrugs. Tom had een hekel aan dat dure gedoe. Veel srupules om grof geld aan dat hypocriete zooitje te verdienen had hij niet.

Ruw werd de jongeman uit zijn overpeinzingen gerukt. Hij keek in zijn achteruitkijkspiegel en zag een stuk achter hem nog net de Corsa over de kop door de lucht vliegen en op de tegengestelde rijbaan terecht komen. Daarna verdween het vreselijke beeld van de spiegel omdat snelweg een bocht maakte. "Jezus fuck, zo had ik het ook niet bedoeld!", krijste hij uit. "Fuck!!!" Een fractie van een seconde later hoorde hij van ver de doffe klappen van op elkaar inrijdend metaal. Razendsnel flitste hij met zijn groot licht om de tegenliggers die ter hoogte van hem reden, te waarschuwen. Enkele remden af, de meesten flitsten net zo hard door. Terwijl hij door bleef seinen, pakte Tom in een beweging zijn telefoon en belde het alarmnummer van de Autobahn. Kort en zakelijk gaf hij de locatie door en wat er aan de hand was. De telefoniste wilde zijn naam weten, maar Tom verbrak als in een automatisme de verbinding. In zijn branche was het geven van een naam alleen al onwenselijk, zeker aan de kit. Dit alles had zich in nog een tien seconden afgespeeld. Nu pas schoot het door hem heen om te stoppen, om te helpen. Maar de politie kon elk moment komen, dus reed hij door. "Ooh jezus", huilde Tom, maar hij reed door, hard.

Drie kilometer verder was een wegrestaurant. Hij schatte in of hij kon stoppen. De hulpdiensten zouden in elk geval aan de andere kant zijn. En bovendien, hij kon altijd beweren dat hij al wat langer in het restaurant zat. Bibberend draaide hij de afslag op. Inmiddels waren de sirenes van alle kanten al duidelijk hoorbaar. Klanten en personeel van het restaurant stonden op de parkeerplaats en keken naar de steeds leger wordende autobaan. "Was ist passiert?", schreeuwde een vetzak die brutaal zijn weg versperde. "Weiss ich nicht", zei Tom door het geopende raam, "het gebeurde achter me, ik heb het niet kunnen zien". De man bleef staan. "Mensch, laat me erdoor", schreeuwde Tom, "Ich brauche ein caffee, darf ich?!!!" Argwanend stapte de Duitser opzij. Later zou hij getuigen dat Tom naar alle waarschijnlijkheid de veroorzaker van het ongeluk was. De drugshandelaar snelde naar binnen en schoot de wc in. "Allejezus, geen wonder dat die man me zo wantrouwde, ik zie eruit als een lijk", dacht hij. Het koude water op zijn gezicht deed hem goed.

Tom liep naar het buffet en bedacht zich toen dat zijn sigaretten nog in zij auto lagen. Even overwoog hij een nieuw pakje te kopen, maar hij ging toch naar buiten.
Er stonden nog meer mensen op de parkeerplaats, enkelen liepen zelfs al op de vluchtstrook in de richting van het ongeluk. De vette Duitser was niet meer te zien. Nonchalant mengde Tom zich tussen het publiek. Niemand herkende hem van het incident met de dikzak. Opgelucht liep hij naar de auto en pakte zijn peuken. Als in een automatisme keek hij in de achteruitkijkspiegel. In een flits herinnerde hij zich dat direct voor en achter de Corsa geen enkele andere wagen zat. "Ze waren zelf tegen de vangrail aangereden", bedacht hij zich. "En had dat misschien met mij te maken?" Schuldgevoel laaide in hem op. Onvast op zijn benen liep hij terug naar het restaurant. Plots werd zijn weg versperd. Tom keek op.

Een bloedmooie dame keek hem aan. "Hallo Nicky Lauda, wat zie jij pips?", vroeg ze zwoel in onvervalst Nederlands. De schrik sloeg de man om het hart. "Wa, wat zeg je?", stamelde hij in het Nederlands terug. "Herinner jij de Audi achter je toen je die ouwetjes inhaalde?". Ze likte met haar tong langs haar lippen en wachtte op een antwoord, "Mhmmm?" Tom schudde naar eerlijkheid zijn hoofd. "Wel, laten we maar even naar een kamertje gaan, dan zal ik het je uitleggen", kirde de mooie vrouw en ze ging hem voor. Tom volgde niet begrijpend. Een kamer was snel geregeld, alhoewel Tom ervoor moest tekenen. Toch deed hij het. Later zou hij verklaren dat hij nog steeds niet begreep waarom. Sex was op dat moment totaal nog niet im frage.

De bloedmooie vrouw deed de deur voor hem open en zwierde zelf ook naar binnen. Ze duwde hem op het bed en ging voor hem staan. "Ik zal het je vertellen", zei ze hees terwijl ze hem een knipoog gaf. "Ik reed achter je. Nadat je met die Corsa had gecommuniceerd, stoof je weg. Vrijwel meteen gingen de ouwetjes naar rechts. Ik kon er dus links langs". De vrouw begon zich te ontkleden. "Ik zag dat de man ruzie maakte met zijn vrouw. Telkens wees hij op jou. Nadat ik was gepasseerd, zwaaide de auto weer met een ruk naar de linkerbaan. De achterliggende wagens remden af". Ze had haar blouse uitgedaan en ontknoopte haar bh. Een paar fantastische borsten verwelkomden zachtjes wiegend hun vrijheid. Ze streelde zichzelf en sprak verder. "Ik reed door, maar bleef in de spiegel kijken. De man en vrouw ruzieden verder. Blijkbaar wilde zij naar rechts, maar hij wilde dat ze op de linkerweghelft bleef rijden. De auto zwaaide vervaarlijk heen en weer". Met open mond hoorde Tom het verhaal aan. Hij was verbijsterd door de manier waarop ze het vertelde. Haar stem was langzaam overgegaan in opgewonden gehijg. Begeleid door af en toe een kreuntje begon ze haar borsten te strelen. "Ik, ooh, aaah, weet het niet. Drie, vier keer slingerde de wagen van links naar rechts. Ik bleef kijken. Hij pakte telkens het stuur. En zomaar, zonder dat ik het zelf in de gaten had, gleden mijn vingers tussen mijn dijen. Het was, ooh, het was alsof ik zou weten wat er zou gaan gebeuren. En toen, oooh jaaah! Pffff, toen raakte de voorkant van de wagen de vangrail. Mhmmm, vrijwel direct sloeg de wagen over de kop. Het dak raakte de vangrail en de wagen kreeg daardoor nog een zet. Aaah, tssss, jaaah, ooh ja, ooh ja, en hij vloog naar de andere kant". "Stop!", schreeuwde Tom terwijl hij zijn ogen gefixeerd hield op haar handen die wild tussen haar eigen mooie benen graaiden.

De vrouw stopte en keek hem verbouwereerd aan. "Maar snap je het dan niet?", vroeg ze quasi-onschuldig. Tom schudde zijn hoofd. Een paar tranen trokken vochtige sporen over zijn wangen. "Jij hebt die luitjes vermoord. Door jou kregen ze ruzie, door jouw irritante weggedrag. En ik, mhmmm -haar vingers bewogen weer achter het geile slipje- ik heb het allemaal mogen zien, mhmm". Ze liep op hem af en ze raakte hem aan. "Handsome, hoe heet je eigenlijk, ik ben Sabrina". "Tom", zei de man met zijn hoofd bijna tussen zijn knieën. "Zeg jij eens eerlijk Tom, vind jij het geen opwindende gedachte? De opwinding dat jij verantwoordelijk bent voor de dood, hun dood, mhmm?" Tom keek haar aan. Ze betastte haar borsten, kneep en draaide haar heerlijke spenen. Zijn lid richtte zich op. Hij dacht erover na. Was er opwinding in zijn schuld? Haar hand gleed over haar eigen lichaam, recht naar haar geschoren kut. Hij volgde haar, gefascineerd. Hij dacht na over zijn schuldgevoel, hij zag een zich daarop masturberende vrouw. Pervers, gruwelijk. Toch sprong hij niet op om haar tot de orde te roepen, toch bleef hij kijken naar het geile, roodroze schaamvlees.

"Kijk maar eens goed hoe opgewonden ik ervan ben geworden", steunde Sabrina. Ze maakte zichzelf open. Met grote ogen zag hij het vrouwelijke slijm zitten. Pareltjes geil maakten zich los uit haar neukgat en kwamen op de binnenkant van haar dijen terecht. "Je bent ziek", zei Tom zacht. Sabrina knikte en retourneerde: "En jij bent een moordenaar". Dit was voor Thomas teveel. Hij sprong op, greep een arm en sleurde haar op het bed. In een oogwenk had zijn kleren uitgedaan. "Ooh ja, verkracht me, neem me, moordenaar, bruut!", kweelde de vrouw. Ze stak haar gespreide benen in de lucht. De kut was open, nat en klaar om genaaid te worden. Tom liet zich ertussen vallen. Zijn enorm gezwollen lid schampte het geschoren vlees. Hardhandig propte hij zijn tokus in het warme gat. Sabrina gilde het uit. "Ooh ja, naai me, neem me. Doe het! Doe het!" En Tom deed het. Woest en gretig haalde hij zich in en uit haar lichaam. Steeds sneller, steeds bruter stootte hij zijn paal in het schreeuwende onderlichaam, tussen het natte neukvlees.

Sabrina legde haar benen om zijn middel. Ze trok hem bij iedere stoot nog steviger tegen zich aan. "Zeg wat je bent", beval ze opgewonden, "zeg wat je bent!" Haar memmen werden wild heen en weer geslingerd door zijn en haar bewegingen. Tom zag dat ze zich af en toe in haar tepel kneep. Het werd hem teveel. Het zaad maakte zich los uit zijn lichaam en spoedde zich naar de overgave. Hij wilde, moest, kon het niet voorkomen. "Ik, oooh", kreunde hij, "Ik ben een moordenaar!!!" Tom en Sabrina kwamen tegelijk klaar. Net voordat zijn zaad in haar spoot, steunde ze: "Ik zie ze nu verongelukken, het gebeurt weer!!!" Tom nam het over. Zijn hele wezen zat in het beeld van de achteruitkijkspiegel. En hij kwam erop klaar. Voor een moment schaamde hij zich er niet voor, voor een moment was het zijn opwinding. De man loosde dikke zaadklodders in de orgastisch samengeknepen kut. Vlijmscherpe nagels drongen in zijn rug, verstarde benen hielden hem vastgeklemd en het verstikkende, weke vlees van haar tieten werd in zijn gezicht geduwd.

Bezweet en hijgend kwam het perverse tweetal tot rust. Een moment keken ze elkaar aan, toen waren ze verstrengeld in een innige tongzoen. "Had je het ook? Had je het ook?", bleef ze gehaast en opdringerig vragen. Tom knikte, sloot zijn ogen en zei zachtjes: "Ja, jammer genoeg wel". "Ooh schatje", barstte Sabrina uit, "ooh wat opwindend, ooh wat geil". Ze zette zich op zijn middel en schoof opgewonden met haar clitoris over zijn onderbuik. Tom\'s pik richtte zich weer op. En voor de tweede keer zat hij in haar, nu deed zij het voor hem. Ze wilde in alle standen genaaid worden. Tom\'s opwinding kwam niet meer van het ongeluk, maar van Sabrina\'s eerlijke perversiteit. Hij naaide haar zoals zij het wilde. Bij iedere stoot moest hij in detail vertellen wat hij had gezien in zijn spiegel. Bij iedere stoot kwam zij klaar. Tom had iets dergelijks nog nooit meegemaakt in zijn leven, en het wond hem mateloos op.

Nog twee keer kwam hij klaar, in haar mond en in haar anus, toen was het vuur definitief weg. Ook Sabrina was uitgeput. Ze snurkte zachtjes terwijl hij de kamer uitsloop. Pas in de rechtszaal kwamen ze elkaar weer tegen. Hij als verdachte van drugshandel, zij als getuige. De officier moest hard maken dat Tom op de dag van het ongeluk naar Wenen reed voor zijn criminele handel. Na een lang en intensief onderzoek kwam het Openbaar Ministerie met het ongeluk naar voren. Sabrina, de vette Duitser en wat restaurantpersoneel identificeerden hem. Ook het ongeluk zelf kwam ter sprake. Maar niemand achtte het redelijk dat hij daar schuldig aan kon zijn. Hij kreeg acht jaar, waarvan twee voorwaardelijk. Van de perverse Sabrina is de afgelopen twee jaar niets meer vernomen. 

De vrouw was een bolletje geworden, elk detail aan haar lichaam was niet meer te onderscheiden. Toch bleef hij aan haar enorme borsten denken en daarmee aan haar hele lijf. De mooiste, de meest mysterieuze en de welvarendste delen van haar lichaam had hij in zijn geheugen opgeslagen. Niet dat de knappe man zich op dat moment zo verwonderde dat hij zo geobsedeerd was door een vrouw. Maar had Menno de vorige dag verteld dat hij zo zou reageren, dan had hij je smadelijk uitgelachen. Maar ja, wie kon hem dat kwalijk nemen. Het was tenslotte een knappe man en knappe mannen kunnen vrouwen krijgen bij de vleet. Ging hij uit, dan was hij zich verzekerd van vrouwenvlees, mooi, strak en gewillig.
Maar het waren vooral de ochtenden wanneer er een rondborstige vreemde vrouw onder zijn douche stond, dat hij iets miste. Ook de vorige nacht was er een geweest van veel sex en overgave. Een jongen van nauwelijks achttien en een oudere vrouw hadden hem plezier bezorgd, veel plezier zelfs. Er was zelfs een moment tijdens het sexspel dat hij dacht dat hij 'het' had gevonden. De jongen lag vastgebonden op bed, geblinddoekt en met een prop in zijn mond.
Zo had Menno dat gewild en zo hadden ze het gedaan. Eenmaal onbeweegbaar, vond het knaapje het toch wel een beetje eng worden. Zijn oudere vriendin wilde hem helpen, maar Menno stond dat niet toe. Sterker nog, voor de verschrikte ogen van de vastgebonden jongen, neukte hij zijn oudere vriendin. Aanvankelijk stribbelde deze enorm tegen, ze moest immers haar angstige vriendje bevrijden. "Nee, ik wil niet dat je het doet. Niet op deze manier", had ze hem van over haar schouder toegeschreeuwd. Maar Menno was er doof voor. Krachtig als hij was, bond hij haar polsen vast aan de bedspijlen, naast de vastgebonden handen van de angstige jongen. Klemvast hield hij haar billen vast en propte van achteren zijn knoertharde lul in de redelijk vochtige spleet. Vrijwel direct begon hij wild te pompen. Gaandeweg de neukpartij nam de tegenstand af. Ze begon haar lichaam zo te positioneren dat hij haar flink kon nemen. Het tegenstribbelen ging bijna onmerkbaar over in steeds intensiever gekreun. Wild en bijzonder opgewonden keek Menno naar het tweetal terwijl hij straf door bleef pompen. De vrouw die hij neukte had van genot haar ogen gesloten. Maar de man wist dat dat niet de enige reden was.
Ook voor schaamte had zij haar ogen gesloten, schaamte ten opzichte van haar vriendje die hulpeloos vastgebonden op het bed lag en verwachtte dat de oudere vrouw hem zou helpen. Maar het overweldigende genot, de verkrachting die ze van Menno moest ondergaan weerhield haar daarvan. Menno raakte de controle over zijn lichaam kwijt. Zijn pik in de belegen kut zwol op tot voor hem ongekende proporties. Maar de opwinding was te groot om klaar te komen. Net voordat de man lichtelijk in paniek zou raken, keek hij naar het vastgebonden ventje. Hij huilde. In een fractie van een seconden begreep hij waarom en een bevrijdende kramp trok door zijn onderbuik. 'Hij huilt natuurlijk omdat zijn vriendin niets meer doet om haar te bevrijden! En dat ze geniet van de aanranding!!!', schoot het door hem heen. Diep drongen zijn nagels in de vette kont. Een reet die de bezitster ervan zover mogelijk naar achteren stak zodat ze hem zo goed mogelijk kon voelen. Deze ongekende opwinding, de onmacht van vrouwelijk genot; Menno dacht hij het gevonden had. Hij spoot het onderlijf van de oudere vrouw vol met zijn zaad. Haar enorme tieten leken trillend zijn sperma in ontvangst te nemen.

Toch was het gevoel net zo snel verdwenen als dat het gekomen was. Met zijn bevrediging was zijn rol in het trio ook uitgespeeld. De volgespoten vrouw maakte snel haar huilende vriendje los en poogde hem te troosten. Minachtend keek Menno het tweetal aan. Al snel liep hij naar de woonkamer en wachtte op de ochtend. En terwijl hij naar de opkomende zon keek, hoorde hij boven in zijn slaapkamer de twee de liefde met elkaar bedrijven. 'Blijkbaar hadden ze het bijlegd', dacht Menno schamper. 'Of misschien heeft die jongensslet zijn vriendin begrepen en wordt er nu ook geil van', Aan de geluiden te horen werd de opwinding steeds heftiger. Menno wenste het allemaal niet meer aan te horen. Ook wilde hij geen beelden meer voor zijn geestesoog zien van de smerige memmen van de ouwe taart. Hij kleedde zich aan en liep de ochtend in.

Met de onrust in zijn lijf, maar geïnteresseerd in de bouwvallige huizen en nauwe steegjes, liep hij de binnenstad door. Hier en daar schrok hij op van scharminkelige, verwilderde katten die schichtig wegschoten als hij voorbij kwam. Een rat scharrelde onder een trap die van de grond naar een verfafbladderende voordeur leidde. Het smerige beest keek hem tussen de open treden aan. Menno huiverde en liep snel verder. Het aantal oude houten huizen verminderde. Menno moest tot zijn spijt constateren dat hij langzaam het oudste gedeelte van het stadje verliet. Hier, zo wist hij, begon het business district. Ruimte was duur, vrijwel alle huizen stonden naast elkaar. Daar waar dat om bouwkundige redenen niet mogelijk was, werden de kapitale panden gescheiden door ijldunne steegjes. Opeens werd zijn aandacht getrokken door een licht gekreun en gehijg. Voorzichtig sloop hij naar het smalle steegje waar het geluid vandaan leek te komen. Met zijn rug tegen de muur schuifelde hij voetje voor voetje dichterbij. Het geluid werd intenser, duidelijker.
'Wat er zich ook afspeelde', dacht Menno, 'het is in de steeg'.
Hij was bij de rand aangekomen. Behoedzaam draaide hij zijn hoofd om het hoekje en keek de smalle doorgang in. Het was er donker zijn ogen moesten even wennen. Maar voordat die zich volledig hadden aangepast aan de donkere omgeving zag hij een smalle gestalte staan. Een gestalte die met de rug tegen de muur van het hetzelfde pand aanstond als waar hij zich achter verschool. Menno's ogen werden groter. De gestalte was een vrouw, een enorm vette vrouw met borsten als verkeerszuilen, een bierbuik waar Vonhoff een puntje aan kon zuigen en vaal-zwarte haren. Er gebeurde iets met de mooie man. Dat zo een plurk van een vrouw zo sterk en krachtig zichzelf aan het helpen was, dat zette bij hem een knop om. Op slag was hij verliefd, verliefd op deze walvis. Hij zag dat ze haar ogen gesloten had en ze hield haar hoofd achter in de nek. Af en toe openden de prachtig vet-zwoele lippen zich en lieten een zacht gekreun ontsnappen. Menno zag dat dat de vetslet geen bh aan had, maar verwonderde zich er niet om - een borstenhouder voor dit creatuur moest nog worden uitgevonden. Het duurde even voordat de man zich met een schok realiseerde dat haar armen en handen zich intensief ter hoogte van haar kruis bewogen. Meteen schoot zijn pik tegen de binnenkant van zijn broek.
'Ze vingert zichzelf!', schoot het door hem heen. Hij fixeerde zijn blik op haar schaamstreek. Met haar handen hield de onderkant van jurk ietwat omhoog. Ondanks de duisternis kon hij de binnenkant van haar dijen en een toefje schaamhaar ontwaren. Daaronder zag hij het wit van een kanten slipje.
'Ze heeft haar slipje uitgedaan!' Menno raakte over zijn toeren, hij viel en kwam met zijn gehele lichaam voor de ingang van de steeg te staan.

Menno durfde niet op te kijken. Hij realiseerde zich dat de vrouw hem beter kon zien dat hij haar. "Wat doe je daar?", hoorde hij een prettige vrouwenstem vragen. "Ik eeh, tja, liep een beetje rond en ik hoorde iemand kreunen", wist Menno er stamelend uit te brengen.
"En dus kwam je even kijken?", ging de vrouw verder. Een trilling was in haar stem op te merken. "Ja", antwoordde Menno, verbaasd over haar laconieke gedrag.
'Ze zou zich toch ook moeten doodschamen?', schoot het door hem heen. "Kijk dan maar even verder, ik was net aardig op gang gekomen". Met stomheid geslagen keek Menno naar de vrouw. Ze had haar rokje nu helemaal omhoog geslagen. Haar slipje werd strakgespannen, halverwege haar dijbenen. Ze masseerde met een hand haar kut, de andere woelde door haar geile tieten. Menno zag iets, maar kon door haar wulpse bewegingen en de schaarse lichtval niet onderscheiden wat het was. Ze bracht haar gigantische bekken wat naar voren. De ochtendzon wierp wat van haar onzekere stralen in het nauwe steegje. Wat Menno zag benam hem de adem. Haar venusheuvel, of nee, venusberg was prachtig geplaveid met pluizig, zacht schaamhaar. Daaronder zaten haar schaamlappen. Het geplooide vlees werd zachtjes maar intens van elkaar gehaald door vaardige maar vetvlezige handen. Rond de opening tot haar hemelse binnenlichaam was de supervrucht nat en gezwollen. Nu kon Menno zien wat hij zoëven al had opgemerkt. Uit haar vaginahuis stak een nylon koord, hij kon het nu goed zien. Zijn eerste reactie was dat het een tampon moest zijn. Maar de man realiseerde zich dat tampons niet met nylon geleverd werden, zeker niet voor zo\'n superkut. "Zie je dit koordje?", hijgde de vrouw alsof ze zijn gedachten had geraden. "Schrik niet, maar hierom sta ik in deze steeg. Mhmm, hierom moet ik mijzelf betasten, bevredigen". Ze begon wilder en wilder met haar onderlijf te draaien. In een spraakzaam verlichte steeg stonden twee mensen, maar voor Menno voltrok zich voor zijn ogen een steeds wilder wordend feest. Het beeld van de wulps en hevig bewegende vrouw vulde heel zijn bevattingsvermogen. Ze draaide zich weer met de rug tegen de muur en bewoog haar kontje ertegenaan. Het was alsof ze hem vergat. Ze sloot haar ogen en wierp haar hoofd in haar nek. De vrouw begon luider te kreunen. Met grote ogen keek Menno toe hoe ze aan het koordje trok. Een grote bal kwam uit haar spleet tevoorschijn. De vrouw hijgde, wist van genot niet meer wat ze met haar hemellichaam moest doen. Ze nam de bel-wah bal in één van haar handen en stimuleerde daarmee haar clitoris. Haar gekreun nam in volume af, maar werd intenser. Weer trok ze aan het touwtje. Een tweede bal kwam uit haar vochtige neukhol. En ook deze bracht ze in de buurt van haar clitoris. Met een enorme pik in zijn broek zag de ochtendwandelaar dat ze met de twee orgasmeballen haar clitoris leek te pletten. Er moest in elk geval nog één bal in haar grote kut zitten, want er stak nog steeds een koordje uit. Menno wist niet meer hoe hij het had. Zijn pik en zak schreeuwden om geleegd te worden. Maar gaf hij eraan toe, dan zou hij ongetwijfeld een hoop van dit schouwspel moeten missen. Dus bleef hij kijken. Hij had nooit kunnen vermoeden dat een vrouw zo opgewonden, zo geil zou kunnen zijn. Onmiskenbaar steeg haar genot, er leek geen einde aan te komen. Haar gehijg begon gejaagder te klinken, haar ademhaling verliep hortender en stotender. "Ga je komen?", vroeg Menno net zo opgewonden. Maar de smerige sloerie antwoordde niet in woorden. Haar lillijf trilde ongecontroleerd tegen de muur en haar handen flitsten over de lekkerste plekjes van haar inmiddels geilnat geworden schaamstreek. De muur trilde op zijn fundering. Het vele zachte vlees was felroze opgezwollen. Af en toe zag hij haar clitoris dieprood tussen de twee ballen opdoemen. Menno werd gek. Zonder dat hij zichzelf hoefde aan te raken, voelde hij het bloed in zijn pik pompen. De steegdel hief een langgerekt gekreun aan. Menno zag met open mond dat ze langzaam maar vastberaden weer aan het koordje begon te trekken. Ze kwam klaar, dat was de man wel duidelijk. Hij zag haar halsaderen opzwellen en haar gezicht rood worden. Onder luid gekreun en wilde bewegingen verscheen er tussen het natte vlees een derde, een vierde en een vijfde bal; en dat alles verliep langzaam maar intens. De man had nog de tegenwoordigheid van geest zijn pik razendsnel uit zijn gulp te wippen. En zonder zijn enorm opgezwollen vleeslat nog verder aan te raken, liep het sperma zomaar uit zijn buis en viel naar de grond. De vrouw rilde na, telkens met haar hoofd en kontje tegen de muur schurend. Menno hield zijn ogen onafgebroken op haar gericht. Ze sloeg haar ogen op. Ze hield de vijf ballen aan het touwtje voor haar gezicht en rook eraan. Met haar andere hand masseerde ze de vetbollen die haar tieten waren nog wat na. Weer trok er een spastische rilling door haar lijf. Menno zag het allemaal ademloos aan, zijn armen hingen slap naast zijn lichaam. De vrouw keek hem aan. Vrijwel ogenblikkelijk richtte ze haar blik op de nog stijve, nadruipende lul die uit zijn gulp hing. Een lange slijmdraad hing ter hoogte van zijn knieën. De vrouw verzamelde de genotsballen in haar hand en stopte die in een handtasje dat naast haar op de grond stond. Langzaam schoof ze haar slipje naar boven en raakte daarbij haar schaamstreek nog even aan. Een vage genotsnawee deed haar de ogen sluiten en ze rilde ervan. Toen schikte ze haar rokje en begon te lopen, in Menno\'s richting. Hij rook haar heerlijke parfum en zag haar prachtige blonde lokken steeds dichterbij komen. Ze keek naar zijn pik. Een glimlach speelde rond haar lippen. Toen richtte ze blik op een punt dat achter Menno lag en ze waggelde hem voorbij, zomaar zonder verder een woord te zeggen. Verslagen en compleet uit het veld geslagen bleef Menno staan en staarde de nauwe steeg in. Het enige dat hij gewaar werd, was het stampen van haar zolen die zich steeds verder van hem verwijderden.

Menno zat op het muurtje dat uitkeek over het strand. De vrouw die hij enkele uren daarvoor in de nauwe steeg zichzelf had zien bevredigen, was een stipje geworden aan de horizon tussen land en water. Hij was haar gevolgd na het avontuur in de steeg. Ze liep een grootwarenhuis binnen en ging meteen naar de damesafdeling. Menno volgde haar en zag haar zichzelf een paskamer inproppen. De man drentelde wat op de afdeling totdat Ollie de Olifant er weer uitkwam. Het viel hem op dat ze nu meer geprononceerd met haar machtige heupen wiegde. Hij was bang dat ze hem zou zien, maar uit niets bleek dat de geile slet vermoedde dat hij in de buurt was. Ze liep naar de lingerie-afdeling kocht een boxershort - een slipje zou never nooit niet gepast hebben. Ze rekende af en draaide in een ruk haar hoofd in zijn richting. Vijfentwintig meter stond ze van hem vandaan, maar Menno zag dat ze haar fonkelende ogen strak op hem gericht hield. Er was geen twijfel mogelijk, ze keek hem, en hem alleen aan en liep op hem toe! Steeds dichterbij kwam de vrouw van dromen op hem af, met om haar mond diezelfde glimlach die ze hem in de steeg had gegeven. Zonder haar ogen van hem af te houden, opende ze haar handtasje en hield deze zo dat iedereen erin kon kijken. Weer rook hij haar parfum en zag dat prachtige lichaam. Hij moest wel in haar tasje kijken, zo dwingend waren haar ogen en die glimlach. Net voordat ze hem voorbij zou lopen, remde ze af. Menno keek in de tas. Hij was helemaal leeg! Toen schreed de vrouw hem voorbij, intens met haar heupen bewegend. De man miste wat in die tas en in een flits realiseerde hij zich wat het was. Die bel-wah ballen! Die vijf genotsballen aan het koord, die zaten natuurlijk weer in haar enorme vetkut! Menno kreunde en draaide zich om. Nog net zag hij haar op de roltrap strompelen, met haar blik strak vooruit maar met die fantastische glimlach. Hij volgde haar weer en een enorme knots van geilheid in zijn broek. En nu, nu zat hij op het muurtje. Hij wist niet wat hij verder moest doen. Het werd al middag, en zijn droomvrouw was nu geheel uit het zich verdwenen. Hij kon haar eenvoudigweg niet meer volgen, hij kon het niet meer aan. De man was verslagen. Vernietigd meer, door de meest perfecte vrouw die hij ooit had ontmoet. Althans, dat was ze voor hem. Dacht hij maar een beetje aan haar, dan trok er een pijnlijke scheut door zijn lendenen. Hij moest dat lijf neuken, hij moest haar vet bezitten. Maar hoe? Hoe kon hij haar ooit betoveren? Ze kon niet blijven lopen, hoe lekker dat ook met die balletjes moest zijn. Menno kon in elk geval niet meer. De opwinding, de ondraaglijke begeerte hadden hem zijn energie ontnomen. Maar hij stelde zich voor hoe het kon zijn... Hij liep achter aan, op he trottoir langs de boulevard. Het werd al donker. Plots week ze af en liep het strand op. Ze keek even om zich heen of niemand haar zou zien. Menno wist zich snel achter een reclamezuil te verbergen. De perfecte vrouw deed haar tentdoeken uit. Ze ging wijdbeens op haar zeil zitten. Op gepaste afstand keek hij tegen haar rug. Met beide handen zat ze in haar schaamstreek. Ze schokte en sidderde. 'Daar gaat ze nog een keer', bedacht de man zich en werd hevig opgewonden. Ze stopte iets bewegelijks in haar handtas waarvan hij wist dat het de genotsballetjes waren. De tas verborg ze onder haar kleden. Helemaal naakt stond ze op en liep naar de waterlijn. Zonder zich in te houden, liep de perfecte vrouw de zee in. Haar lichaam wiegde als een ijsberg in de poolzee. Ondanks de enorme afstand kon hij haar uitstekende tepels door het koude water prachtig op het zachte vet van haar tieten onderscheiden. Echter, lang kon hij er niet van genieten, want ze begon te zwemmen. Haar slagen waren sierlijk en deden haar soepel en snel door het water bewegen, zoals veel ontiegelijk vette mensen goed kunnen zwemmen. Menno hield het niet meer uit. Hij besloot zichzelf te laten zien. Zij daar naakt in het water en hij aangekleed op het strand, dat gaf hem de kracht die hij nodig had. Hij liep langs haar doeken, maar keurde de stapel geen blik waardig. De man wist inmiddels wat daarin lag. Vlak bij het water hield hij halt en wachtte haar op. De man zag haar naar hem kijken. Langzaam zwom ze op hem af. Blijkbaar kreeg ze weer vaste grond onder haar voeten, want in één ruk richtte ze zich op. Haar aanblik benam hem de adem. Ze kwam steeds dichterbij. Menno voelde zijn pik zwellen, het knelde pijnlijk achter zijn spijkerbroek. Ze kwam tot vlak bij hem. Ze knielde en ontknoopte zijn broek. Zijn keiharde lul sprong de vrijheid tegemoet. Vrijwel meteen nam ze hem in haar mond. Geroutineerd liep ze haar lippen en tong rond de lekkerste plekjes van zijn eikel spelen. Hij woelde door haar haren die door de zwoele avondlucht snel droogden. Intens en liefdevol pakte ze zijn ontblote billen en nam zijn lans tot diep achter in haar keel. Menno snikte van genot. Met zijn tanden op elkaar en met gesloten ogen wierp hij zijn hoofd achterover. Iedere aanblik van deze vrouw die hem op deze manier pijpte, deed hem dichter bij zijn orgasme komen. En dat wilde hij niet, nog niet. Af en toe dreef ze haar kalknagels in zijn billen. Alsof ze zo uiting gaf aan haar eigen genotsgolven. Het deed pijn maar het was heerlijk tegelijk.
'Ik hou het niet meer', stamelde Menno.
'Geeft niet', zei de vrouw met een zwoele stem terug, 'of wil je misschien meer?'
'Ja, ja, ja!', antwoordde de man gehaast. De vrouw stond op en pakte hem bij de hand. Ze leidde hem naar een kleine inham, net om de bocht van het strand. Ze bleef staan, draaide zich om en zei: 'Neem me dan maar, helemaal'. Menno haastte zich haar vast te pakken, maar ze schudde haar hoofd. 'Nee, nee, ik wil jou ook helemaal naakt voelen'. Snel en gek van begeerte deed Menno zijn kleren uit. Helemaal naakt nam hij de perfecte vrouw in zijn armen. Hij kreunde. 'Wil je me?', vroeg ze hijgend en met half geloken ogen. 'Ooh ja, godallemachtig ja!', steunde Menno uit. Zijn handen gleden langs alle welvingen van haar lichaam. Alles aan haar was heerlijk vet, rond en zacht; dit was de perfecte vrouw en hij had haar in zijn armen! Gewillig liet zij zich door hem betasten, onderging het begerige genot van de playboy. Met lichte dwang trok hij haar naar beneden. Zelf vleide hij ook op het zoutminnend mos. Hij voelde hoe ze met de warme binnenkant van beide benen, hem zoveel mogelijk wilde voelen. Hij droomde, het zoete genot beving hem compleet. Zijn pik stond kaarsrecht omhoog en het rood van de ondergaande zon speelde door haar lieftallige lokken. Ze genoot van de liefde, ze begeerde de begeerte om haar. Zonder een woord te zeggen liet zij zich op zijn lichaam trekken. De man en de vrouw rilden allebei toen zijn pik het broeierig natte vlees raakte. Als vanzelf zakte ze over hem heen. De warmte om zijn pik bracht hem vervoering, het voelde alsof hij thuiskwam. De genotsribbeltjes in haar vagina stimuleerden als vanzelf de lekkerste plekje op zijn eikel. Maar de hitte van haar opwinding omhelsde innig zijn pik en stroomde in zijn onderbuik. Het was zalig, het was allesomvattend heerlijk. De perfecte vrouw begon zich langzaam over zijn pik te bewegen, Menno snakte naar adem. Toch maakte hem dat nog geiler dan dat hij al was. Iedere keer liet ze hem steeds dieper in haar glijden - haar kur at hem op. Ze rilde heftig op het moment dat ze met haar spleet geheel op zijn onderbuik zat. Hij voelde zijn schaamhaar vettig-nat worden en drukte zich steviger tegen haar aan. Ze kreunde en schokte ongecontroleerd. Hij hoefde het niet te vragen; hij wist dat ze klaarkwam. Nog steeds met zijn pik in haar kantelde ze haar bekken iets en wreef met beide handen over haar clitoris om de naweeën van haar eerste orgasme beter te kunnen begeleiden. Zwaar hijgend en lichtjes kreunend draaide ze zich op zijn pik om. Ze keek nu naar hem met diezelfde glimlach die hij al twee keer had gezien. Weer bewoog ze over zijn pik, intens, op en neer, op en neer. Menno voelde de kramp in zijn ballen aanzwellen. Hij zou gaan komen. De vrouw voelde zijn staaf groeien en masseerde deze door haar koeienkutspieren samen te trekken. Maar zo wilde hij niet spuiten, hij wilde zichzelf helemaal laten gaan! Hij omklemde haar middel en draaide haar op haar rug. Nu lag hij op haar, zijn pik klotste welhaast in de kleddernatte kut. Zwaar stootte hij zijn lichaam naar voren. En met evenveel inspanning omklemde zij met haar neukkanaal de natte stok. De kramp in zijn ballen werd intenser, zijn dierlijke neukbewegingen volgden. Steeds harder en dieper penetreerde hij de perfecte vrouw. De masserende neukopening en haar gejaagde ademhaling moedigden hem aan. Met open mond, maar zonder ook maar iets te zeggen loosde hij zijn eerste zaad.

In zijn hoofd flitste beelden van de perfecte vrouw die zijn zaad opving met haar mond en doorslikte. Haar bevallige lichaam dat er open en gewillig bij lag, haar ogen die gesloten waren van genot. Dikke stralen sperma verlieten zijn lichaam en Menno stierf van zoet genot. Rillend deed hij zijn ogen open. Het was helemaal donker geworden. Nog narillend vroeg hij zich af waarom hij niet meer op het zeemos zat. Iemand tikte hem op zijn schouder. Blij omdat hij nu zijn liefde kon verklaren aan de perfecte vrouw, draaide hij zijn hoofd om. Hij keek recht in de ogen van een man. Verbijsterd keek hij om zich heen en realiseerde hij zich dat hij nog steeds op het muurtje zat. De vrijage met de perfecte vrouw had zich in zijn hoofd afgespeeld. Angstig keek hij naar zijn kruis. Voor de tweede keer die dag hing zijn pik druipend van het sperma uit zijn gulp. Nu pas besefte Menno dat een hele kluwen mensen om hem heen stond. Een lachende menigte. Alleen één van de voorste vrouwen lachte niet. Ze had door haar gestalte drie plaatsen nodig. Om haar lippen speelde een glimlach die hij al drie keer eerder had gezien die dag...

kop83

Ze was blij dat ze eindelijk thuis was. Geen airco in je auto hebben tijdens deze hittegolf was een ramp.

Ze gooide haar tas in de hoek en liep direct door naar haar slaapkamer. Heel even wierp ze een kritische blik op haar collectie bikini’s, maar toch maar gewoon de bovenste van de stapel, zwart. Ze ontdeed zich van haar kleding en gleed haar bikini in. Ze vervolgde haar weg naar de douche, draaide haar haren in een nonchalant staartje en gritste het flesje zonnebrandolie van het plankje. Vastbesloten om lekker in de tuin van de zon te genieten en te relaxen. Het was veel te druk op haar werk geweest.

In de tuin klapte ze een stretcher open, zette een glas frisdrank binnen handbereik en ging liggen. Heerlijk, ontspanning!

Ze moest in slaap gevallen zijn, want versuft werd ze wakker van de brandende zon op haar huid. Ze ging zitten en pakte de olie en wreef het uit over haar onderbenen. Toen ze wat druppels olie op haar bovenbenen liet vallen kriebelde het in haar buik. Dit warme weer maakte haar onrustig. Ze wreef de olie uit over haar bovenbeen en bij de aanraking van de binnenkant van haar dijen kreeg ze het nog warmer. Toen ze langs de rand van haar bikinibroekje kwam en haar vingers er iets onder liet glijden ging haar hart sneller kloppen.

Ze was opgewonden, voelde haar hart bonzen in haar klitje.

Opnieuw pakte ze de fles met zonnebrandolie en liet nu wat druppel op haar andere been vallen. Toen ze de fles naast zich neer zette zag ze een weerkaatsing van licht boven bij het raam van de overbuurman. Ze kneep haar ogen samen om het beter te kunnen zien, maar voelde zich tegelijkertijd veilig verscholen achter haar zonnebril. Ja, ze wist zeker dat er iemand stond….. Even voelde ze zich opgelaten en twijfelde ze wat ze moest doen. Het idee dat misschien haar buurman stond te kijken wond haar ook wel erg op. Daarom ging ze verder, wreef de olie langzaam uit over haar bovenbeen en liet haar hoofd achter in haar nek vallen van genot. Ze gleed met haar vingers opnieuw onder het stof van het bikinibroekje door en raakte met het topje van haar vinger haar kutje aan. Ze was nat. Ze trok haar hand terug en likte haar vingertopje af.

Weer werd ze afgeleid door een weerkaatsing van licht aan de overkant. Zo onopvallend mogelijk draaide ze haar hoofd om te kunnen kijken. Duidelijk zag ze de silhouet van haar overbuurman en zag dat hij iets halverwege gezicht vast hield. Een verrekijker! Hij was op haar gericht! Wat moest ze doen? Stoppen? Nee, daarvoor was het gevoel te sterk, het geile gevoel wat ze had, de drang om zichzelf te verwennen, de drang om te genieten. Hmm, ze kon de buurman net zo goed mee laten genieten, en goot een paar druppels olie op haar buik en boven haar bikinitopje. Met een simpele beweging maakte ze deze los en liet het naast zich op de grond vallen. Ze liet zich langzaam achterover zakken, smeerde de olie uit over haar huid. Hoe warm het ook was, haar tepels stonden stijf vooruit en leken harder te worden toen ze haar borsten streelde. Met haar andere hand gleed ze over de gladde stof van haar bikinibroekje en voelde hoe vochtig deze al was. Ze schoof het broekje opzij en gleed met twee vingers bij zichzelf naar binnen. Ze kronkelde van genot.

Ze wilde meer voelen, iets wat haar van binnen op zou vullen en wilde opstaan om een vibrator te pakken toen ze zich weer bewust werd van haar buurman. Ze kon duidelijk zien dat hij zijn verrekijker nog maar met één hand vast had, zijn andere hand ging langzaam op en neer… Hij stond zich af te trekken! Ze vond het een geil idee dat hij aan zijn pik stond te trekken door de aanblik van haar in de tuin. Zou ze hem laten merken dat ze het zag? Hij was dan wel jaren ouder dan zij, maar hij wond haar ook op, vooral nu…….

Michael was een rustige zachtaardige jongen, maar zijn kalmte was slechts schijn en verborg zijn uitzonderlijke gevoeligheid. De zeldzame keren dat hij sprak, legde hij een soort overwogen, bedachtzaamheid aan de dag, zodat het niet opviel dat hij gauw stotterde. Men dacht dat hij een rijp en veelzijdig karakter had waardoor hij lichtzinnigheid verafschuwde, terwijl hij slechts verlegen en onhandig was en zijn zwijgzaamheid meestal voortvloeide uit voorzichtigheid.
Hij had enkele avontuurtjes achter de rug; zijn blonde, bijna rode haar, zijn knappe gezicht met aanlokkelijke lippen, kinderlijke sproeten en een heldere blik waren bevallig en verleidelijk. Maar van zijn ervaringen met te jonge meisjes bewaarde hij slechts vluchtige en frustrerende herinneringen en de eigenaardige indruk dat hij zijn onschuld nog steeds niet had verloren, hoewel hij hen wel degelijk bezeten had... Michael droomde van Vrouwen.

Die droom veranderde in een obsessie toen hij Justin ontmoette. Justin woonde in een kamer vlak bij de zijne in het studentenhuis. Ook Justin droomde van Vrouwen. Justin, een donkerharige, ondoorgrondelijke mooiprater en grappenmaker met een stralende glimlach, schrok voor geen enkele onderneming terug, of vreesde geen enkele nederlaag, maar hij keek steeds uit naar een buitenkansje, een ontmoeting die hem in vervoering zou brengen.
Tijdens de uren die ze samen doorbrachten: in slapeloze nachten en studeersessies, onder het kuieren langs de terrasjes, tijdens de maaltijden in het zelfbedieningsrestaurant, kon Justin niet nalaten het beeld van de ideale minnares op te roepen en dat zeer zorgvuldig, tot in de details te kneden: zeer ervaren, initiatiefrijk moest ze zijn, zonder taboes, een vurig type.
"Een mooie slet, snap je," zei hij,
"niet meer piepjong, pas op, ook niet oud!, maar openhartig en recht door zee, een type dat onmiddellijk laat zien dat ze aan hetzelfde denkt als jij."
Michael gaf geen antwoord. Zijn lichtblauwe ogen verwijdden zich bij de gedachte aan een onwaarschijnlijk brutale meid die hem bij de kraag van zijn jack zou vastgrijpen om hem recht op de mond te zoenen bij wijze van uitnodiging.
Op zekere dag wist Justin een baantje als nachtwaker te versieren in een klein Parijs hotelletje. Hij bood Michael aan de job met hem te delen, omdat zijn studie in het gedrang kon komen als hij de baan volledig op zich zou nemen. Ze werkten dus om de beurt "s nachts, zodat ze voortaan slechts een namiddag per week hadden om bij elkaar te komen. Maar nu hadden ze iets om hun gemeenschappelijke fantasieen te verrijken: op aansporing van Justin waren ze begonnen om telkens de beschrijving van alle acceptabele en alleen reizende dames die het hotel bezochten, in een speciaal boekje te noteren. Ze moesten natuurlijk de dertig voorbij zijn en werden in ingewikkelde categorieen ingedeeld: van de bruinharige bedrijfsleidster met das en aktentas, via het intellectuele type, met bril en kort kapsel, dat voortdurend het kamernummer vergeet, tot de onverschillige, blonde toeriste die met diep zuchten en nietsdoen de tijd tracht te doden.
Week na week werd hun catalogus uitgebreid en bij het lezen van elk portret werd het een spelletje te verzinnen hoe elk onderzocht specimen telkens op een gepaste manier benaderd kon worden. Ze fantaseerden erop los, deden er nog een schepje bovenop en hadden de grootste pret. Vervolgens kwam Michael als eerste weer met beide voeten op de grond om met dat ernstige air, dat hem onbewust zo charmant maakte, te zeggen:
"Jij hebt mooi praten, zelfs als het zou lukken, zouden we zeker teleurgesteld worden!"
En Justin trok een aarzelend en in verleiding gebracht gezicht bij zijn antwoord:
''Dat zullen we wel eens zien"
Die avond, het was op een dinsdag, was Michael op zijn post in het hotel vanaf 19.30 uur en zoals gewoonlijk trok hij de la open waar Justin en hij om de beurt hun boekje in bewaarden, om zich op de hoogte te stellen van de personages van de vorige avond, voordat hij zijn eigen ontdekkingen noteerde. Wat hij aantrof op maandag deed zijn hart sneller kloppen. Justin had, met een kriebelig handschrift door de emotie, kortweg geschreven:
"Het is gebeurd! Ik vertel je alles woensdag tijdens het eerste lesuur..."
Zodra het ochtend werd, liet Michael het verkwikkende uitslapen achterwege, en klopte aan bij Justin, die spijbelde en hem opwachtte. Justin trok een stralend, samenzweerderig gezicht, slaakte de ene uitroep na de andere ("Ongelooflijk, kerel!") en klakte met zijn tong. Uiteindelijk deed hij zijn verhaal.
"Zij" was aangekomen rond 20.30 uur. Eerst had hij haar niet opgemerkt. Hij was niet eens van plan geweest haar in hun boekje op te nemen. Niet dat ze lelijk was. Ook niet heel knap overigens, maar een zekere charme had ze wel. Rond de veertig. Ze maakte een heel vermoeide indruk. Wat Justin ervan weerhouden had de reizigster in te schrijven in de catalogus van "benaderbare vrouwen", was het orthopedisch korset dat ze droeg. Zij leek veel pijn te lijden en toen ze hoorde dat haar vooraf gereserveerde kamer op de derde verdieping was, trok ze een ontzet gezicht. Toen viel Justin" s blik op haar zware bagage en hij verkondigde:
"Ik zal uw tas naar boven brengen:
''Dank u, dat is vriendelijk," zei zij.
Toen rinkelde de telefoon en terwijl hij de hoorn van de haak nam, voegde zij eraan toe:
"Ik ga alvast naar boven:
Hij keek toe hoe zij langzaam en stram de trap opklom.
Een kwartier later kwam ze weer naar beneden.
"U hebt mij vergeten," sprak ze een beetje droevig.
Hij verontschuldigde zich, stond op en greep de tas - helemaal niet zo zwaar als zij eruitzag, eigenlijk - en ging zonder omkijken naar boven. Voor de deur van de kamer brak een van de handgrepen van de tas. Uit de slecht afgesloten bagage viel... een rolschaats!
Stomverbaasd raapte hij deze op. Zij kwam achter hem staan. Met een vragende blik reikte hij haar het voorwerp aan.
Zij glimlachte: "Dat," legde ze uit, "is voor mijn rug. Het verlicht de pijn.
Tenminste, als ik iemand heb om me te helpen!"
Justin keek verbluft.
Zij vervolgde, terwijl ze de kamer binnengingen:
"Ja, dat heb ik op zekere dag toevallig ontdekt. De wieltjes aan beide kanten van de ruggewervels, dat is het helemaal: dat neemt de hardnekkigste spanningen weg. Gewoonlijk vraag ik een kamermeisje of een dienstertje..:
Zij had hem zojuist impliciet een vraag gesteld.
"Nee; zei hij, "s avonds ben ik helemaal alleen, tot morgen 6 uur:
Zij haalde lichtjes haar schouders op, pijnlijk. Hij zou gezworen hebben dat ze op het punt stond te huilen.
"Ik heb zo"n pijn; voegde zij eraan toe. "Ik word er gek van!"
Nadien bezwoer hij Michael dat hij niet wist of het uit medelijden was, of om een meer duistere reden, dat hij het volgende voorgesteld had:
"Laat eens kijken als u wilt, ik kan het proberen."
Daarna ging alles heel snel. Hij zat op de rand van het bed, met de rolschaats in zijn hand. Zij had het jasje en de rok van haar mantelpak uitgetrokken en lag nu plat op haar buik. Ze droeg geen bijzonder erotische lingerie: panty"s, een slipje, een lijfje over een beige beha. Toen hij begrepen had wat zij van hem verwachtte, begon hij de rolschaats langzaam heen en weer te bewegen, vanaf de welving van haar taille tot het begin van haar nek. Al gauw kreunde ze van genot. Vervolgens deed zij haar korset uit.
Daarop zei ze nog: "Wacht even!" en zij trok het lijfje uit, haakte de beha los en liet hem naast het bed vallen. Hij had de gelegenheid twee mooie borsten te zien, die zij onmiddellijk platdrukte tegen de matras.
"Meer!" smeekte ze. Hij begon opnieuw met het voorwerp te rollen, zachtjes, regelmatig, langs beide kanten van haar wervelkolom. Zij begon te kronkelen, elke opwaartse beweging liet zij gepaard gaan met een lichte, gelukzalige zucht; bij de neerwaartse beweging tilde zij haar heupen steeds duidelijker op. Justin, die er volledig in opging, twijfelde nog of zij oprecht was of pervers. Haar voorhoofd rustte op haar gevouwen armen en hij hoorde haar met gesmoorde stem afwezig zeggen:
"Je bent een schat!"

Op dat moment legde hij de rolschaats weg, greep zachtjes de rand van haar panty en slipje samen beet en rolde ze over de tamelijk mooi gewelfde heupen van zijn patient. Nadat hij haar volledig uitgekleed had, raapte hij de rolschaats weer op, en liet hem weer los toen zij zich voor zijn ogen oprichtte, het genot tegemoet: tussen haar een beetje magere billen werd een glanzende, donkere kloof zichtbaar, omringd door zwart krullend schaamhaar. Zij uitte geen protest toen hij achter haar ging zitten en zijn gezwollen lid, dat hij zojuist tevoorschijn gehaald had, over haar wiebelende achterwerk liet gaan. Het enige wat zij nog uitbracht, was:
"De rolschaats: meer!"
Met één hand zette hij zijn verovering voort en dook in de grot die zij hem aanbood, terwijl hij met de andere hand zijn reis op magische wieltjes hernam...

Het kwam geen seconde bij hem op om te twijfelen aan dit merkwaardige verhaal. Justin leek nog te opgetogen, te verrukt. Hij vond het alleen onrechtvaardig dat deze gladde jongen, deze durfal, deze bofkont zo"n kans te beurt viel, terwijl hijzelf, die zo verlegen en stil was, zoiets waarschijnlijk nooit zou meemaken. Na een korte stilte vroeg hij hem:
"Denk je dat zij het echt uitgelokt heeft, of was de rugpijn echt?"
De andere zette een onwetend gezicht op: "Waarschijnlijk allebei."
Maanden gingen voorbij zonder nieuwe gebeurtenissen om uit te diepen. Achter zijn hotelbalie stond Justin voortdurend op de uitkijk om te zien of de vrouw, die hij voortaan uitsluitend "de rolschaats" noemde, weer zou opduiken. Hij dacht echter dat zij nooit zou terugkeren. Hij werkte hard tijdens zijn diensturen en zag zelfs af van de plezierige verstrooiing die het boekje bood. Aan het einde van het academiejaar behaalde hij zijn diploma, wat hij op gepaste wijze ging vieren. En toen hij die avond zijn post innam - het was in het begin van de zomer en buitengewoon heet - was hij nog in de zevende hemel door zijn succes en door de drinkpartijen waarmee hij dit had gevierd.

"Zij" stapte om acht uur "s avonds de hal van het hotel binnen en hij herkende haar meteen. Ze was veel mooier dan Justin hem had verteld. Maar Justin was een veeleisende verleider. Ze was ook jonger en droeg in dezelfde hand een koffertje en, in een doorschijnende tas, een doos rolschaatsen.
\\r\\nHaar orthopedisch korset had zij uitgelaten en ze zag er kerngezond uit. Michael voelde hoe hij ondanks zichzelf moest glimlachen. Zij kwam dichterbij, legde uit dat ze een kamer gereserveerd had en gaf een naam op. Hij stond zelf versteld van zijn gedurfde antwoord:
"Hoe gaat het met uw rug?"
Zij stokte duidelijk even, gealarmeerd. Hij kon zichzelf wel slaan:
"Wat een idioot ben ik toch! Nu voelt zij zich betrapt; ik heb alles mooi verbruid."
Maar na een eindeloze en doordringende blik van minstens twee seconden, antwoordde ze:
"Niet slecht, en met de uwe?"
Michael wilde wel beheerst blijven en een soort welwillende deftigheid tentoonspreiden, maar hij kon het niet helpen dat hij straalde met een glimlach van oor tot oor en met sterretjes in de ogen.
"Zal ik uw bagage boven brengen?" vroeg hij.
Met een pirouette sprong hij naar haar toe, nam haar twee tassen over met een koddige, kleine heupbeweging die haar ongelovig deed schaterlachen. Op de trap draaide hij zich nog steeds uitgelaten om, hief met een ondeugende twinkeling het koffertje en de rolschaatsen in de lucht en verkondigde:
"Met die dingen kun je wonderen verrichten!"
Op hetzelfde ogenblik kromp een andere, kleine en doodsbenauwde Michael helemaal ineen en verborg zijn hoofd tussen zijn schouders alsof hem een catastrofe boven het hoofd hing.
Het fantastische schepseltje dat hem volgde (zij was werkelijk heel knap en werd steeds mooier: slank en vol tegelijk, met bruine lokken en een bronskleurige huid) vroeg zonder een spier te vertrekken:
"Kunt u dat dan?"
De bibberende Michael hoorde stomverbaasd het ongehoord vrijpostige voorstel van zijn afschuwelijke andere ik:
"Een kleine demonstratie?"
Hij wist dat hij zijn doel naderde toen hij haar met verwarde blik om zich heen zag kijken, de smalle gang en de ongerieflijkheid van het vertrek zag opnemen.
"Waar dan? Daar?"
\\r\\nIn haar stem klonk een zekere benauwdheid door. In de slaapkamer gebeurde het dat de nieuwe Michael voorgoed zijn oude huid van bangerik afgooide, die in het niets verdween om nooit meer op te duiken. Hij pakte vastberaden de doos met rolschaatsen op en begon die open te maken. Zij probeerde te protesteren:
"Wat doet u nu? Stop daarmee!"
\\"De demonstratie; zei hij.
"Beschadig de verpakking niet, het is een souvenir dat ik voor een kind meegebracht heb!"
"Ja, ja; zei hij gauw; zoals hij gezegd zou hebben:
"Maak dat de kat wijs!"
Vervolgens zwaaide hij met een rolschaats en beval:
"Kleed je uit en ga op je buik liggen!"
Zij leek uitermate sceptisch, verscheurd door twijfel. Hij zei teder:
"Ik zal je geen pijn doen, echt niet!"
Toen leek het plotseling of ze zich neerlegde bij het spel dat ze dit keer niet zelf op touw had gezet. Zij trok haar jurk uit. Omdat het zo heet was, droeg ze onder het kledingstuk niets anders dan een dun wit slipje en een bijpassende beha. Michael nam haar zonder aarzelen onderzoekend op, vol verlangen om haar ter plekke zijn goede wil en zijn efficientie te bewijzen. Zij liet zich volgzaam op het bed leggen. Hij zette zich boven op haar, schrijlings op haar achterwerk, zonder echter zijn gewicht op haar te drukken. En hij begon zijn zoektocht met de rolschaats, zoals Justin deze had beschreven, traag, met grote zorg, heel laag beginnend bij de rand van haar broekje, rustig tot aan de glooiing van haar schouderbladen en de aanzet van haar zwarte, korte kapsel, zachtjes terug naar beneden, en nog eens naar boven... Zij had meteen al de houding aangenomen die Justin zozeer aangemoedigd had: haar armen onder haar voorhoofd gevouwen, alsof ze wat achter haar gebeurde wou negeren en tegelijkertijd toestaan. Met ingehouden stem zei ze slechts:
"Buitengewoon!"
Michael voelde zich bevestigd in zijn capaciteiten, geprezen in zijn bekwaamheid. Vol toewijding ging hij nog even door, tot hij bij haar die kreun ontlokte waarover zijn vriend had verteld. En toen zij begon te kreunen, hortend te ademen en over haar hele lichaam te kronkelen, stond hij zichzelf toe haar echt te bekijken en te begeren. Hij kreeg een erectie die zo hevig was, dat het bijna pijn deed. Hij boog zich over de vrouw heen, die kronkelde als een waterplant, en fluisterde met zijn lippen tegen haar oor:
"Voel je hoe je me ophitst?"
Zij reageerde met een langgerekte kreun, tilde haar achterwerk op onder het stijve lid dat hij haar aanbood, en smeekte:
"Meer, meer, de rolschaats!"
Met verwonderde hartstocht bracht zij uit: "Nog nooit heb ik zoiets meegemaakt!"
Hij was ervan overtuigd dat dat geen leugen was. Zoveel toewijding en concentratie legde hij in zijn behandeling! Hij hanteerde de rolschaats beter dan wie ook, beter dan Justin zelf, dat wist hij zeker; hij ging er goddelijk mee om. Had zij trouwens daarnet niet zelf gezegd, of eerder gemurmeld, met een schokkende en zinnelijke kromming van haar rug: "
Dit is goddelijk!"
Ze had ook zojuist haar handen achter zich geplooid om haar beha los te haken, waarna ze met haar duimen achter het elastiek van haar slipje haakte. Hij legde de rolschaats opzij om haar te helpen, kleedde zich vliegensvlug uit, boog zich opnieuw over haar heen, begroef zijn mond in de krulletjes van haar nek en zijn handen vonden twee prachtige, zachte en gewillige borsten, die zich onmiddellijk koortsachtig spanden. Zijn gezwollen geslacht schoof in een vallei die zich als vanzelf bij haar had geopend tussen haar schitterende billen; dit heuvellandschap zette zijn dijen en buik in vuur en vlam.
"En dan te bedenken dat Justin haar magertjes vond!" dacht hij. Hij had haar genomen toen ze ziek, mager en vermoeid was. Michael prees zich gelukkig omdat hij pas na Justin aan de beurt was, en een mooier genot mocht smaken dan hij, met een herstelde partner, die zich als het ware ontpopt had tot een kerngezond wezentje vol begeerte. Zijn ballen streken zachtjes langs haar boeiende vormen, die tegen hem aan dansten. De smalle, beweeglijke doorgang waarin zijn trillende roede binnengedrongen was, ontblootte op een dolmakende manier zijn eikel. Eventjes vreesde hij dat hij te snel klaar zou komen, maar zij bewoog zo heftig, dat het overging. Daarop trok hij terug om naar haar te kijken in haar opwinding, haar achterwerk steeds hoger, gespleten door een fascinerende kloof, een vrije aanblik op al haar geheime ingangen biedend: de aars in twee verschillende tinten paars die beefde van ongeduld; wat lager tussen het zwarte dons de vlezige, wijd openstaande lippen om gek te worden van schaamteloosheid. Hij bracht zijn mond tussen haar billen, kietelde en bevochtigde met zijn tong haar gespannen en donkere bloempje, dat reageerde op zijn kus, terwijl zij nu op haar knieen zat en nog steeds kreunde van genot.
Traag, zo traag mogelijk, stak hij zijn vinger tot diep in haar prachtige kont en begon haar daar te bewerken, te verwijden en druk uit te oefenen op de wanden, tot ze beiden niet meer konden. Zij liet zich deze strelingen met hese kreetjes en een uitbundig enthousiasme welgevallen. Eindelijk voelde hij haar hand tussen hun verstrengelde benen glijden en zijn gloeiend hete pik vastgrijpen. Hij liet zich naar haar toe trekken en kwam met een bedwelmend gemak bij haar binnen, bevend van emotie. Zijn vinger, die diep in haar anus stak, raakte zijn spuit aan door de ongelooflijk elastische wand heen. Hij voelde dat hij zich niet meer kon inhouden, nam met zijn vrije hand de vergeten rolschaats weer op, zette hem op haar rug, waarop zij haar rug kromde en bij de eerste beweging schreeuwde zij het uit. Toen spoot hij lang en hevig en rijkelijk...
Hij vertelde het niet meteen aan Justin; hij schepte er plezier in een tijdje zijn geheim voor zich te houden en de ander versteld te doen staan door een nieuw zelfvertrouwen, een elegante en grappige nonchalance die hij sinds het avontuur gekregen had.
Toen vertelde hij het. En de grote vraag was: was het vooropgezet spel? Had ze gedaan alsof? Als Michael haar de tijd gegeven had, zou zij het zoals bij Justin een vreselijke pijn hebben geveinsd? Na veel heen-en-weergepraat besloot Justin:
"In elk geval denk ik dat ze bij mij oprecht was. Niet zozeer vanwege het korset: iedereen kan zoiets aantrekken, maar zo"n geopereerde hernia, die lange snede op haar rug... dat kun je toch niet verzinnen. Let wel, ik zeg niet dat ze me niet met opzet een beetje op het juiste spoor gezet heeft. Later zal ze gedacht hebben dat de hele geschiedenis naar "meer" smaakte..."
Maar Michael luisterde al niet meer. Een verontrustende herinnering kwam bij hem op en hij sperde zijn ogen wijd open. Hij zag het opnieuw voor zich, het achterwerk, de heupen, de lenige rug van zijn mooie bruinharige minnares, in vuur en vlam door wellust. En nergens, hij was er absoluut zeker van, nergens vertoonden ze een litteken...

Ze liep naar binnen voor een koude douche, ze moest gewoon van dit gevoel af want het bracht de stoutste gedachten in haar naar boven! Onder de douche wisten haar handen feilloos alle plekjes te vinden wat ze zo lekker vond en in plaats dat de orgasmes haar verlangens minder maakten werd het alleen maar erger. Ze stapte onder de douche vandaan en pakte een kort topje en trok dit aan. Het materiaal was al doorzichtig, maar omdat ze zich niet had afgedroogd werd het nat en verhulde haar stijve tepels niet, net zo min als de rondingen van haar borsten. Ze pakte een minirokje en bekeek zichzelf in de spiegel. De druppels water vielen uit haar haren op haar shirtje en onthulden steeds meer.

Als in een reflex draaide ze zich om, pakte het suikerpotje, gooide dit leeg in de gootsteen en liep naar buiten. Ze keer naar het raam van haar overbuurman, hij stond er niet meer…. Vastbesloten liep ze door en opende het hekje van zijn tuin. Als hij nou maar snel de deur open zou doen, want ze had normaal nooit zoveel lef, het was puur de geilheid die haar op een spoor zette wat ze nooit van zichzelf had durven denken. Bij de deur aangekomen belde ze aan en keek schaapachtig toen de deur open ging.

Daar stond hij, gekleed in enkel een zwembroek. Hij had best een mooi lijf viel haar op en de bobbel in zijn broek beloofde heel wat….. ‘Ja?’, zei de buurman. ‘Ik ehhh…. Heb je misschien suiker voor me?’ vroeg ze en stak het suikerpotje naar voren. Haar buurman knikte en liep naar binnen, ze volgde hem naar de keuken. Terwijl hij in de keukenkastjes rommelde vroeg ze zich af of dit wel zou werken en dacht dat als ze zelf niet meer actie ondernam er misschien wel niets zou gebeuren. Ze zette het suikerpotje op het aanrecht en liet terloops haar hand langs zijn lichaam glijden, alsof het per ongeluk was. Nog gaf hij geen reactie. Integendeel, hij had een zak suiker in zijn hand gaf het haar en zei ‘kijk dan kan je eerst weer vooruit’. Overbluft door deze kille houding draaide ze zich om en toen ze bijna de keuken uit was liet ze het pak suiker vallen om het weer op te kunnen pakken terwijl ze haar kontje uitdagend naar achteren stak, hij moest nu wel zien dat ze geen slipje onder haar rokje droeg. Nog geen enkele reactie. Ze mompelde ‘bedankt’ en liep naar de voordeur. Toen ze deze wilde openen pakten twee handen haar ruw van achter beet, draaiden haar om en drukten haar tegen de muur. Het pak suiker viel op de grond en barstte uitelkaar.

‘Wat wil jij nou eigenlijk? Mij opgeilen en vertrekken zonder te geven wat ik wil?’ zei haar buurman. Zijn ogen gleden over haar natte T-shirt en plotseling voelde ze zijn hand langs haar schaamlippen gaan. ‘Je bent nat’ zei hij en pakte haar bij haar haren en duwde haar op haar knieën. ‘Pijp me!’ drong hij aan. Ze trok zijn zwembroek naar beneden en likte langs zijn pik die stijf omhoog stond, langs zijn ballen en weer terug. Ze nam zijn pik in haar mond en bewoog op en neer. Hij pakte haar hoofd nu vast met beide handen en neukte in haar mond, met ferme halen. ‘Je gedragen als een sletje, dan zal je ook zo geneukt worden’ zei hij.

Hij trok haar omhoog, nam haar mee naar de kamer en liet haar op haar knieën op de bank vallen voor het raam. ‘Je wilt toch zo graag dat iedereen je ziet? Dat vind je toch geil?’ zei hij, en met zijn handen spreidde hij haar billen om zo een nog betere blik op haar kutje en kontje te hebben. Hij ging met zijn eikel over haar kutje, die glinsterde van het vocht en wreef het heen en weer. Ze kreunde van genot en smeekte hem om zijn pik in haar te stoppen. Ze wilde hem voelen, diep en hard. Ze hoorde hem rommelen bij de la van de kast en voor ze om kon kijken voelde ze zijn pik ineens naar binnen schuiven. Wow hij was groot! Hij stootte een paar keer flink hard en haalde hem eruit. Met zijn eikel ging hij nu over haar anus en maakte het nat met haar eigen vocht. Net toen ze verwachtte dat hij haar daar zou neuken voelde ze zijn pik weer haar kutje in gaan. Ditmaal nog harder dan daarvoor. Met één hand pakte hij haar haren en trok haar hoofd naar achter. ‘Zo sletje, wil jij meer?’ Ze voelde een vinger in haar anus en hijgde van zoveel genot. Hij trok zijn vinger terug en ze smeekte hem er niet mee op te houden. Toen voelde ze iets hard tegen haar anus en wist gelijk dat het een vibrator was wat hij uit de la het gepakt. Hij drukte de vibrator in haar kontje en ze begon te kronkelen van genot. Het voelde zo zalig om helemaal opgevuld te worden!

Toen ze bijna klaar kwam draaide hij haar ruw om en begon zich boven haar gezicht af te trekken. Ze pakte de vibrator en begon ermee te spelen, draaide deze op de hoogste stand zodat de trillingen goed in haar hele kutje te voelen was. Hij kwam klaar, spoot sperma in haar gezicht en over haar borsten. Ze likte zich om haar mond, wreef zijn sperma over haar borsten uit en likte haar vingers af en de laatste druppels van zijn eikel. Hij pakte de vibrator over en bewoog deze ruw heen en weer waardoor ze kwam met ongecontroleerde bewegingen heftig klaar.

Hij draaide zich om en liep naar boven. Ze hoorde de douche. Ze twijfelde van zo’n abrupt einde, maar trok haar kleren recht en stapte de voordeur uit. Ze liep het pad af en keek in de ogen van een vrouw die minachtend haar hoofd schudde. Zou ze het gezien hebben? Ach, wat maakt het uit, haar middag was geslaagd….

fist fuck

Vuistneuken staat in de belangstelling. Sterker, het begint zo te horen en te zien zelfs op een rage te lijken. Steeds meer vrouwen raken in de ban van een hand en arm in de kut en zijn met een partner aan het experimenteren geslagen. Toch wordt het, vanwege de pijn, niet altijd direct een succes. Daar weet ook Moniek Huyskruyt (32) over mee te praten . Zij heeft onlangs in Brussel een studio geopend waar belangstellende vrouwen met hun partner onder begeleiding kunnen oefenen.

Moniek: "Zelf had ik al wel eens geprobeerd of de hand van een tijdelijke minnaar in mijn kut kon verdwijnen. Maar het deed me behoorlijk pijn en daarom zag ik van verdere pogingen af. Drie jaar geleden maakte ik een zwerftocht door India en kwam daar in aanraking met mahatma Panadi. Hij was de meest zachtaardige man die ik ooit ontmoet had en het duurde niet lang of ik liet me door hem neuken. Hij was zeer bedreven in bed en leerde mij ook het lichaam zo te ontspannen, dat zijn hand met gemak mijn kut kon binnendringen. Ik genoot van die handeling, die ze in India " de zuigende slurf van de olifant" noemen en ik moet zeggen, dat ik inderdaad het gevoel had door een olifantenbul te worden genomen. Terug in Belgie ontdekte ik, ook in mijn kennissenkring,, dat steeds meer jonge vrouwen belangstelling hadden gekregen voor het vuistneuken. Zo kwam ik van zes vrouwen te weten, dat die met vrienden en vriendinnen aan het experimenteren waren geslagen. Problemen bij het vuistneuken komen niet voor bij vrouwen, die al eens een kind hebben gebaard. Daarvan is de kut al eens uitgerekt geweest en ontmoet de inbreng van een hand nauwelijks enige weerstand. Het gaat vooral om jonge vrouwen, die de vagina alleen nog maar hebben gebruikt om op een gewone manier te vogelen.
Vaak vind je daar ook nauw geschapen meiden onder. Om die reden ben ik met de door mij in India opgedane ervaringen een vuistneukstudio begonnen en ik moet zeggen, dat er veel belangstelling is.
De meeste vrouwen, zonder een vaste mannelijke relatie, komen met een vriendin. Dit geeft hen een veilig en beschermd gevoel. Bovendien kunnen vrouwen de rollen wisselen en elkaars kut leren oprekken. De cursus leert vooral hoe vrouwen tijdens het vuistneuken met gespreide benen moet leren ademen en de buikspieren moeten ontspannen. Tijdens het ademen wordt de hand van de partner steeds met kleine rukjes verder naar binnengeschoven. Natuurlijk dienen de handen in de eerste fase met vaseline of olie te worden ingesmeerd, zodat het glijden wordt vergemakkelijkt."
Janine Toussot (24): "Vuistneuken leek me enig, maar het leek me ook vreselijk eng. Met mijn vriendin ben ik wel eens wat gaan knoeien, maar haar hand kreeg ze met geen mogelijheid naar binnen. Nu moet ik zeggen, dat mijn kutje erg nauw is, want zelfs met een grote lul heb ik moeite. Dank zij de cursus bij Moniek ben ik nu een stuk verder. Aan het normale neuken met een man beleef ik steeds meer plezier. Soms ga ik zover om een man, die te kennen heeft gegeven met mij naar bed te willen, eerst te vragen of hij een grote snikkel heeft. Is het antwoord negatief dan laat ik hem schieten, want dan heb ik geen belangstelling. Tussen de mannen door neukt een vriendin mij met de vuist. Als tegenprestatie stop ik mijn hand er ook bij haar in en samen beleven we aan deze nieuwe manier van kutgebruik veel plezier. Mijn volgende stap zal zijn dat ik mij door een mannenvuist laat neuken. Het hoogtepunt moet een man worden, die over grote forse handen en armen als bomen beschikt. Een boerenzoon of een bouwvakker bijvoorbeeld."
Jean-Marie Titulaer (28): "Mijn vrouw kwam een half jaar geleden met een sexblaadje thuis, dat ze van een vriendin had gekregen. Daarin stonden foto''s van vrouwen, die hun handen in elkaars kut hadden gestoken. Ik was zeer verbaasd, want ik had van deze handelingen alleen nog maar gehoord. Tot mijn grote verbazing zei mijn vrouw, dat ik dat ook bij haar moest doen. Marcella, haar vriendin, liet zich ook zo door haar man neuken en had haar verteld dat het een heel lekker gevoel gaf. Lekkerder dan bij het gewone neuken. Nu, ik hou veel van mijn vrouw dus heb ik het geprobeerd. Maar met geen mogelijkheid kreeg ik mijn hand langs haar schaamlippen. Ze kreunde steeds van de pijn. Op een dag kwam ze thuis met een advertentie van een vuistneukcursus. Daar zijn we heengegaan en tijdens die cursus heeft ze geleerd zich te ontspannen. Met gemak schuif ik nu mijn hand bij haar naar binnen en ik moet zeggen, dat ik daar heel erg van geniet. Het is een wonderlijk gevoel om in zo''n warme holte gekneld te zitten en zelfs mijn pik raakt er opgewonden van."
Vrouwen, die belangstelling hebben voor de vuistneukcursus van Moniek Huyskruyt kunnen zich opgeven bij haar studio

Mijn oom was na zijn scheiding in Zeeland gaan wonen. Mooie omgeving en een leuk dorpje. Hij had een huisje gekocht aan de buitenkant van het dorp. Zo''''n straatje waar een paar huisjes staan wat dan langzaam overgaat in weilanden.
Hij vierde zijn verjaardag en ik ging op bezoek met een vriendin samen.

Daar aangekomen en nog voordat ik zat haalde hij een streek overhoop. Hij vertelde iedreen luidkeels wat voor werk dat ik doe... Hoop mensen lachen en wat ontwijkende reacties. Toen ik eenmaal zat raakte ik n gesprek met een jonge vrouw die daar in de buurt woonde. Ze bleek wel heel veel interesse te hebben in mijn werk, vooral kinky stuff. Mijn vriendin week geen milimeter van mijn zijde, die had wel door wat er speelde.
Omdat het net als nu een mooie zomer was, vond het feest zowel binnen als buiten plaats. Het was een leuke opwindende avond en mijn oom dook relatief vroeg zijn bed in. Wij zouden bij hem overnachten dus bleef ik samen met wat vrouwelljk gezelschap achter en zijn vriendin.
Het gesprek kwam toch weer terug bij mijn werk... ze wilden van alles weten en onder invloed van de genuttigde drankjes deed mijn vriendin gezellig mee. Een paar van de meiden vertrokken. En ik bleef met drie meiden achter.
Ze werden steeds vrijpostiger... uiteraard had ik het wel naar mijn zin. De vriendin van mijn oom ging snel naar boven en ik denk dat ze daar iemand wakker gemaakt heeft.
Triosex was ineens het gespek... of ik er ervaring mee had. Ik kon niet eens een antwoord geven want de dames kregn van elkaar in de gaten dat ze eigenlijk allemaal wel wilden en eentje die duidelijk teveel op had zoende mijn vriendin ineens. Ze aarzelde even maar gaf zich er aan over en zoende terug. Handen gingen op onderzoek uit en kledingstukken omhoog.
Het andere meisje keek gebioligeerd toe, ze wist zich even geen houding te geven, even twijfelde ze.
Het leek wel of mijn vriendin en het andere meisje dat in de gaten hadden. Ze stopten met zoenen en keken haar samen aan alsof ze wilde zeggen, kom doe mee. Maar in plaats daarvan richtte zij zich op mij en zoende mij.
Ook de twee andere meiden vergaten elkaar spontaan en begonnen mijn kleren uit te trekken.
Ik protesteerd omdat ik vond dat zij ook uit de kleren moesten. Het meisje dat mij gezoend had mompelde dat ze alles voor me wilde doen. Ik kreeg meteen een idee.
Daar zou ik gebruik van maken... en gaf haar een opdracht.
Kleed de andere meiden uit ! Die keken mij aan alsof ik gek geworden was, maar lieten haar haar gang gaan. Een paar minuten later stonden ze alledrie min of meer naakt voor me.
Lik haar kutje, laat haar klaarkomen met jouw tong, was mijn volgende bevel.
En weer deed ze meteen wat ik haar vroeg en stond mijn vriendin te kreunen door de tong van dat meisje. Het andere meisje stond erbij zo van "en ik nou"... dus ik vertelde haar dat ze naast mij moest komen zitten op de bank en zich moest vingeren...
Ze deed het nog ook terwijl ze naar mijn stijve pik keek.

Ik liet haar mij pijpen... tot mijn verbazing moest ik vertellen hoe je dat lekker doet.
Ze nam mijn pik in haar mond en begon als en bezetene te zuigen, dus dat kon wel beter. Pijples ga ik haar... de twee ander meiden keken op en vergaten elkaar even. Ze wilden meedoen en gaven elkaar aanwijzingen.
Zo met je tong een rondje rond zijn eikel maken... dat vind hij vast wel lekker (yep), met je tong langs zijn paal naar zijn ballen toen en dan weer terug (mmmm)langs zijn eikel likken alsof het een lollie is (ook al) zin ballen zachtjes strelen met je vingers of je nagels (wow) helemaal in je mond nemenlangzaam naar binnen en zachtjes zuigen en dan weer terug(lekkerrrrrrr)
Ze probeerden alledrie hun favoriete dingetje uit en klaarkomen mocht ik niet.... ze wilden van alles proberen. Toen ik klaar dreigde te komen kneep mijn vriendin hard in mijn pik zodat ik niet klaar kon komen en gingen ze door met uit proberen... zachtjes bijten in mijn eikel (jezus wat lekker) met een half geopende mond mijn paal tussen haar lippen en zo van boven naar beneden (ik dacht dat ik zou ontploffen). Dat ging ik echt niet lang meer volhouden... en ik kwam natuurlijk net te snel klaar voor de meiden ze werden ondr gespoten. Mijn vriendin zoog de laatste druppels uit mijn pik terwijl de ander twee meiden mijn sperma van elkaar aflikten. Mijn pik bleef gelukkg gewoon stijf en nu wilden ze neuken... om de beurt even diep gepenetreerd worden. Ik zat nog steeds op de bank en om beurten bestegen ze mij. Terwijl de meiden elkaar verder ophitsten.
In alle mogelijke posities hadden ze mij bestegen en het onderdanige meisje moest van de andere twee haar kontje opvullen. Ze ging over mij heen zitten en drukte mijn eikel tegen haar anus aan. Mijn vriendin hield mijn pik stevig op zijn plaats terwijl ze probeerde langzaam mijn pik in haar kontje te laten glijden.
Ze was verschrikkelijk strak... en waarschijnlijk had ze dat nog nooit gedaan, maar langzaam aan verdween ik in haar tot aan mijn ballen toe. MIjn vriendin begon mij te zoenen en het andere meisje was het onderdanige meisje aan het aflikken... Veel kon ik niet zien maar zag wel dat ze tussen haar en mijn benen inzat.

Het onderdanige meisje begon heel zachtjes te bewegen en meteen voelde ik een tong langs dat kleine stukje van mijn pik wat vrij kwam. Ik greep haar bij haar borsten en trok haar tegen me aan zodat ze niet zo veel meer kon bewegen. Haar tepels waren echt heel erg hard en gewoon door mijn nagels er voorzichtig in te zetten kwam ze klaar. Niet alleen door mijn nagels natuurlijk ze werd ook nog eens gelikt...

Mijn vriendin kwam uit de keuken met een komkommer en begon zich daarmee te verwennen, wat natuurlijk de aandacht trok. Het meisje werkte zich los uit mijn greep en begon langzame lange bewegingen te maken. Dat was lekker... zo strak... mmm
Langzaam aan werd ze wat wilder en toen ik in haar kontje klaar kwam begon ze echt hard te neuken. Het leek wel alsof ze me wilde verkrachten. Ze raakte helemaal dor dolle heen en ik merkte dat ze ook klaar kwam. De twee ander meiden waren intussen samen met de komkommer bezig en hadden niet zo in de gaten wat er verder gebeurde.

Ineens stond mijn oom daar samen met zijn vriendin in de huiskamer...

Even was het stil... maar toen zijn viendin haar hand in zijn short stak gingen we verder alsof er niets gebeurt was...
Mijn pik werd geleidelijk aan minder hard en dat sletje voelde dat natuurlijk. Ze kwam omhoog zodat mijn pik uit haar kontje schoot en wilde mijn eikel gaan likken. Mijn vriendin kwam overeind en zei tegen haar dat ze wel wist hoe ze ervoor kon zorgen dat ik ene stijve zou blijven houden en zoende haar vol op haar mond. Ze gaf haar de komkommer en vertelde dat ze voor mij zich met de komkommer moest klaar maken.
Mijn vriendin wam naast me op de bank zitten en streelde mijn ballen en ik greep haar stevig vast en zoende haar. Ik had van alles gedaan maar had mijn eigen vriendin een beetje overgeslagen. Ik wilde haar neuken,, maar ze zei dat ik het meisje waar zij net samen met de komkommer maar eens onder handen moest nemen.
Ze lag nog op de grond en ik kroop naar haar toe en wilde meteen gaan neuken. Dat was niet de bedoeling ik moest haar kutje likken. Ze was echt kleddernat en kwam al zo snel klaar dat ik even dacht dat ze me voor de gek hield.

Ik voelde dat mijn pik werd vastgepakt en keek wie dat deed. Het was de vriendin van mijn oom.
"Dus jij vind het wel lekker om een kontje te neuken", zei ze. Nou ben ik aan de beurt... Johan (mijn oom) wil dat niet. Pak me maar eens stevig hijgde ze. En ze ging voorovergebogen over de eetkamertafel hangen.
Terwijl ik opstond  zag ik dat mijn oom twee meiden aan zijn pik had  likken.
Ze was een stuk minder strak in haar kontje en mijn pik gleed er redelijk gemakkelijk in... en ik begon haar hard te neuken. Ze wilde hard aangepakt worden... dan kan je het krijgen ook  dacht ik en boog me voorover om haar borsten te grijpen. Flinke groot en met harde grote tepels... in masseerde ze tussen mijn vingers en ramde mijn pik diep in haar kontje. We hadden geen van beiden veel meer nodig en kwamen vrijwel tegelijk klaar.

Het zweet liep in stralen van mij lijf en ik liet me vermoeid achterover op de bank vallen...
Ik nam een slok van mijn bier wat intussen behoorlijk verschraald was. Maar ik had dorst, echt dorst.
Ze kwam op me zitten en ik nam een tepel in mijn mond, waar ik een beetje op zoog. Ik beet er zachtjes in. Likte en zoog eraan waar ze van genoot... en zoog iets harder aan haar tepel. Ineens kwam er een beetje vocht mee, jezus er kwam melk uit haar tepel. Ze kreunde alsof ze klaar zou gaan komen, dus zoog ik zo har als ik kon. En weer kwam er een klein beetje uit. Ik had altijd gedacht dat dat alleen kon als vrouwen zwanger zijn. Ik ging er mee door en ze genoot er intens van. Alles bij elkaar heb ik iets meer dan twee vingerhoedjes melk uit haar gezogen, maar ze genoot ervan alsof ze dat nog nooit meegemaakt had.
Ze is daarna mijn pik af gaan likken en wilde meer. Dat zat er niet in, niet zomaar tenminste.
Mijn oom kwam ineens aanzetten met Viagra... dat spul werkt wel zeg...
De hele nacht zijn we bezig gebleven tot in in slapa ben gevallen waar ik lag. Ik werd wakker met het onderdanige meisje met haar hoofd tussen mijn benen en mijn vriendin tegen mij aan. Het onderdanige meisje werd ook wakker en begon me meteen weer te pijpen, nog voordat de rest wakker begon te worden had ze haar mond weer vol met mijn sperma.
Ze kleedde zich aan maar haar slipje ging niet aan. Daar schreef ze haar mobiel nummer open die gaf ze aan mij. Toen ik die in mijn broekzak stopte werd ook de rest wakker. Iedereen wilde douchen dus gingen we met drie tegelijk in de te kleine douche.
Was wel gezellig en er werd nog een beetje aangerommeld onder de warme straal.

Daarna ging eigenlijk iedereen zijn eigen weg en zat ik met mijn vriendin in de auto op weg naar mijn huis. Ze keek een beetje dromerig en ik vroeg haar wat ze ervan vond... en dat ik juist haar niet geneukt had. Ze glimlachte en vertelde dat ze nog nooit zo lekker was gelikt... Terwijl ze het zei bedacht ze ineens dat ze mij daar misschien mee beledigd had. Ik moest er eigenlijk om lachen... de uitdrukking op haar gezicht. En sloeg een arm om haar heen. En ze bedacht ineens dat ze zelfs geen sperma van mij... daar deed ze meteen wat aan. Tot we bijna de stad inreden toe heeft ze met haar hoofd tussen mijn benen gelegen.
Een paar vrachtwagen chauffeurs zagen wat ze deed en ik zag er een paar een duim op steken naar mij.

Was een heftig weekend en die avond ben ik vroeg en alleen gaan slapen. Daar was mijn vriendin misschien minder blij mee, maar ik was simpelweg doodmoe.
Het telefoonnummer op het slipje heb ik later een keer gebeld.

Het was weer zo''''n saaie dag op het werk. Er waren weinig klanten en weinig personeel. Ik voelde me een beetje depri. Ik had mijn afspraakje voor die avond moeten afzeggen omdat ik de late shift moest komen doen.
Gelukkig was Jurgen er ook. Met hem kan ik goed opschieten. Hij is best sexy. Als hij langs me loopt kan ik het niet laten even naar zijn strakke kontje te kijken.
Die avond was ik gekleed in minirok en diep decolleté. Ik had al in de gaten dat hij regelmatig naar mijn borsten zat te loeren, maar ik maakte me geen illusies. Hij is getrouwd, en hij heeft nooit laten uitschijnen dat hij me ziet zitten. Mijn werk in de winkel was gedaan en ik besloot het magazijn boven een beetje op te ruimen tot mijn tijd erop zat. Ik was nog geen vijf minuten bezig toen ik een schaduw zag bewegen.
Ik draaide me om en zag Jurgen in de deuropening staan. Die blik in zijn ogen! Hij zag er ongelofelijk sexy uit.
Zonder iets te zeggen deed hij de deur achter zich dicht en kwam hij naar me toe. Mijn hart bonste in m'n keel. Wat wilde hij? Hij pakte me vast en begon me te kussen. Ik stond op het punt hem weg te duwen, maar toen ik zijn warme, zachte tong in m''''n mond voelde glijden was ik verkocht. Dit voelde lekker aan. Zijn handen gleden over mijn borsten en zachtjes trok hij mijn bloesje uit. Mijn BH vloog er snel achteraan en hij begon op mijn inmiddels hard geworden tepels te zuigen. Ik werd zo geil. Ik voelde mijn broekje nat worden en heerlijke sidderingen trokken door m''n lichaam. Ik maakte me los uit zijn armen en dwong hem zachtjes op een stoel te gaan zitten.
Ik ging voor hem zitten op m'n knieën en maakte zijn broek los. Zijn grote lul was keihard en ik begon hem te likken als een lolly. Zijn gekreun maakte me nog meer opgewonden. Ik keek hem verleidelijk aan terwijl ik hem pijpte. Zijn ademhaling kwam in horten en stoten uit z'n keel. Ik wou nog niet dat hij klaarkwam. Ik trok mijn rokje en kletsnatte slipje uit en ging zo op de stoel staan, dat hij m'n kutje kon likken. Goed dat ik me kon vasthouden aan een buis die langs het plafond liep, want ik kon me amper recht houden.
Het was zo zalig. Hij likte en zoog en voor ik het wist voelde ik m'n spieren samentrekken en kreeg ik een spetterend orgasme. Ik klom van de stoel af en ging schrijlings op hem zitten. Hij tilde me op, kwam van de stoel af en drukte me tegen de muur. Ik was nog steeds botergeil en toen zijn lekkere lul bij me naar binnen schoof, klemde ik m'n benen stevig rond hem, zodat hij lekker diep in me kon.
Wild begon hij me te neuken. Hij stootte zo hard dat mijn rug pijn deed van tegen de muur te bonken. Hevig schokkend kwam hij klaar en niet lang daarna kreeg ik mijn tweede orgasme.
Vijf minuutjes daarna stonden we allebei weer beneden. Allebei met een rood aangelopen gezicht en nog nahijgend. Nu vind ik het niet meer erg om de late shift te doen. En het magazijn boven? Dat werd nooit zo dikwijls opgeruimd als nu...

De vorige keer dat ik in Thailand was heeft mijn vriend me het land laten zien en ook leuke geile meiden voor mij geregeld.
Dit keer wilde ik op eigen gelegenheid het land en de meisjes gaan verkennen en ook naar plaatsen gaan waar ik de vorige keer niet geweest was.

De fun begon eigenlijk thuis al door te zoeken naar waar ik naar toe zou gaan, hoteletjes uitzoeken en boeken wat redelijk simpel was. Mocht je het ooit zelf een keer willen doen adviseer ik je te kijken bij booking.com voor hotels te boeken.

Vliegtickets waren een stuk goedkoper, lang leven de crisis ;-)

Eenmaal sochtends vroeg geland in Bangkok ben ik het vliegveld uitgelopen en bij de taxi standplaats een taxi naar mijn hotel genomen, Remada Plaza Bangkok Menam Riverside en hele mond vol die naam maar het was een fijn hotel. Bij aankomst ben ik meteen bij het ontbijt aangeschoven, was eigenlijk niet bij de prijs inbgrepen en eigenlijk zou ik pas om 12.00 uur in kunnen checken, terwijl ik er om 09.00 uur al was. Men ging mijn kamer in orde maken en ik kon gratis gaan ontbijten... Is toch net even wat anders dan je in allerlei andere landen meemaakt.
Na het ontbij was mijn kamer klaar en ben ik er even geweest, heb de jongen die mijn koffers naar boven had gebracht 100 Baht gegeven dus was die ook weer blij.
Ik had er intussen wel een lange reis opzitten en had eigenlijk gewoon moeten gaan slapen... zonde van de tijd, dus ben ik de omgeving gaan verkennen.
Het duurde niet lang voor ik een paar aantrekkelijke meiden tegen het lijf liep, die al snel in de gaten hadden dat ik alleen was. Dus liep ik al snel met twee meiden rond die mij de rest van de stad graag wilden laten zien. Leuk... maar ik wilde liever wat anders en maakte hen dat direct duidelijk. En bleef toen achter met één meisje die ook mijn hotelkamer graag wilde zien.
10 minuten later kwamen we bij het hotel aan en heb bij de balie gemeld dat ik een vriendinnetje bij me had, daar vroeg men alleen of ze de volgende dag ook van het ontbijt gebruik zou maken. Ik moest wat bijbetalen voor haar...

Op mijn hotelkamer  heb ik haar gevraagd mij zachtjes te masseren, nou masseren was kennelijk alleen maar zeer lokaal. Die meid ging meteen voor de hoofdprijs, eerst begon ze mijn pik te likken maar dat was een voorproefje. Ze duwde me achteroverop het bed en begin me heel langzaam te berijden. Ik pakte haar stevig bij haar kont zodat ik het tempo een beetje kon sturen, maar daar wilde ze niets van weten. Ineens kwam ze overeind en draaide ze zich om zodat ik alleen haar rug zag.
In plaats van mijn stijve weer in die natte kut te laten glijden, was haar kontje aan de beurt. Maar dat voorzichtige langzame tempo was ook ineens verdwenen.
Bovendien maakte ze nogal wat herrie, verstond er geen woord van maar ze werd wilder en wilder tot ik klaar kwam.

Veel te snel naar haar zin denk ik, ze zei van alles maar wat... geen idee.
Ik werd de douche ingesleurd waar ik goed afgesopt werd en meteen namze mijn nog steeds stijve in haar mond.
Dacht ff dat ze mij vacuum zou zuigen...
Op het bed ging ze heel even verder en daarna werd ik wer bereden, maar ditmaal in die natte kut van haar.
Ik zag haar tietjes op het ritme bewegen en trok haar wat dichter tegen mij aan zodat ik een tepel in mijn mond kon nemen.
Ik beet er speels in wat een kreet ontlokte en een hoop gekreun. Nog steeds verstond ik er niks van maarik ging ervan uit dat ze het wel lekker vond, dus beet ik nog een keer.
Ditmaal iets harder, ik voeld e haar lichaam schokken... ze kwam er door klaar!
Ik draaide de rollen om en drukte haar tegen het bed aan, standje negenenzestig zodat ik me met haar klit bezig kon houden. Ook daar beet ik zachtjes in.
Ik dacht even dat ze zou ontploffen, ze werd helemaal gek van pure wellust en greep mijn pik die ze meteen in haar mond nam.

Iedere keer dat ik haar beet en daarna likte voelde ik haar helemaal verkrampen, ik heb geen idee hoe vaak ze was klaar gekomen... veel in ieder geval
De nacht hebben we niet geslapen, we hebben elkaar meerdere keren compleet gek gemaakt, toen ik dacht echt geen stijve meer te kunnen krijgen gaf ze me de bekende blauwe snoepjes.
Ze wilde echt niet ophouden, ik ook maar mijn lichaam was door de lange reis niet bepaald in topconditie. Ben haar eerst uitgebreid gaan likken, dit keer zonder te bijten en toen de snoepjes hun werk begonnen te doen. Heb ik haar omgedraaid zodat ze ophaar buik op het bed lag, een tikken op haar billen en ze begreep dat ze jaar kontje wat omhoog moest houden. Eerst ben ik haar hard en grof in haar kut aan het neuken gegaan, terwijl ik haar af en toe een tik op haar kont gaf.
Daarna was haar kont aan de beurt, ik drukte mijn stijve langzaam in dat nauwe gaatje.
Ineens hoorde ik haar in het Nederlands zeggen, neuk me hard, ik wil je hard en diep voelen.
Ik was stom verbaasd maar deed graag wat ze wilde, zolang ik volhield...

Ik had gedacht dat er geen druppel sperma in mijn lichaam over was, maar kwam toch klaar...
Ik was compleet versleten en liet me naast haar neervallen op het bed en viel vrijwel direct in slaap.
Toen ik wakker werd lag ik alleen in het bed, wat ik jammer vond... zo'n geweldige meid kom ik bepaald niet dagelijks tegen.
Nou ja het is jammer, dus ging ik douchen... ik stond uiteraard met mijn ogen dicht de shampoo uit mijn haren te spoelen, toen ik ineens een hand voelde.
Kom eten, je moet weer op krachten komen, ik wil meer, veel meer en ik ga niet weg voordat je mij wegstuurd.

S'avonds was ik hard aan het werk geweest op de zaak. De telefoon ging over en omdat ik vergeten was dat ding op het antwoord apparaat te zetten moest ik de telefoon op nemen. Ik kreeg een verbaasde vrouw aan de telefoon die eigenlijk een boodschap op het antwoord apparaat in had willen spreken. Ze had een proefabonnement op Tuk wat ze in een gewoon abonnement wilde veranderen.
Ik maakte een opmerking, zoiets als "dus TUK vind je wel geil...."
Ze vertelde dat ze wat haar betreft die Tuk elke week wel zou mogen komen, vooral die verhalen vond ze erg geil. We raakten een beetje aan de praat en ze begon te vertellen wat ze allemaal geil vond. Als laatste vertelde ze dat ze over sex praten ook erg geil vond.
Dus vroeg ik haar of ze nu ook geil werd. Even was ze stil en gaf toen toe dat ze eigenlijk wel een beetje opgewonden was.
Ik vroeg haar wat ze er dan zo geil aan vond, ze vertelde dat het kwam door haar fantasie. Juist door de dingen die ze nog nooit gedaan had en haar man niet met haar wilde doen. Na een paar minuten met haar aan de telefoon vertelde ze dingen die haar man waarschijnlijk niet eens van haar wist.
Ze vertelde bijvoorbeeld dat ze al een tijdje erover fantaseerde om anaal geneukt te worden, maar dat haar man dat niet wilde doen. Hij bleek dat vies te vinden. Dus ik vroeg haar of ze dan niet een lekkere dildo of vibrator kon nemen. Dat was iets wat ze wel eens gedaan had, maar een echte pik erin dat wilde ze.
Ik vroeg of ze alleen thuis was waarop ze zei dat haar man de hele week weg zou zijn voor zijn werk. Pak je vibrator dan zei ik tegen haar. Oke, ben zo terug, kreeg ik als antwoord.
Even later pakte ze de telefoon weer op, maar dan in haar slaapkamer. Ze had al haar speeltjes erbij gepakt en ik liet haar vertellen welke dat allemaal waren. Ze omschreef ze nauwkeurig. Ik liet haar eerst een hele grote pakken die ze in haar kutje moest gebruiken en daarna een wat kleinere die haar kontje in moest. Het duurde echt niet lang voor ik haar hoorde kreunen. Ze lag klaar te komen.....
Nog hijgend vroeg ze aan mij of ik met mijn pik aan het spelen was geweest. Dat had ik niet gedaan en ik zei dat ik mijn pik liever in haar kontje gestoken zou hebben.
Dan kom ik toch naar je toe was haar antwoord...
Ehh daar had ik echt niet op gerekend. Shit ik wist helemaal niet hoe ze eruit zag etc. maar ik kon nu moeilijk zeggen dat ik er geen zin in had. Met een kwartiertje ben ik bij je, ging ze verder.
Dus vroeg ik haar of ze ons adres dan kende... ja dat had ze een tijdje geleden grekregen van een van de meiden van de administratie. Tot zo dan maar zei ik tamelijk verbouwereerd. Ik had er geen flauw idee van hoe ze eruit zag, dus ik had wel ff zoiets van dadelijk staat er zo''''n huis tuin en keuken olifantje van een jaar of vijftig voor de deur.
En inderdaad ongeveer een kwartiertje later reed een peugootje onze parkeerplaats op. Ik kon niet goed zien wie of wat er uit stapte. Ik liep naar de deur en deed hem open. Er stapte een vrij jonge vrouw (begin dertig, eind twintig) binnen. Half lang blond haar, zag er eigenlijk wel aardig uit zo te zien. Doordat ze een vrij lange jas droeg kon ik eigenlijk niet zovel zien, maar ze had een mooie koppie.
Ik nam haar mee naar mijn kantoor, waar ze haar jas op de grond liet vallen.
Ze had er vrijwel niks onder... alleen wat pikante lingerie. Dat zag er bijzonder geil uit...! Lekker slank lichaam, mooie borsten. Ik kreeg er een spontaan ruimtegebrek van achter mijn rits. Een echt mooie vrouw dus.
Ze stapte op me af en ik pakte haar stevig beet en zoende haar. Haar handen vonden snel mijn rits zodat mijn pik snel uit zijn veel te nauwe omgeving werd bevrijd. Ze ging op haar knieen zitten en trok mijn broek uit en nam meteen mijn pik in haar mond.
Ze wilde dat ik over haar heen zou spuiten, in haar gezicht en over haar borsten. Het maakte eigenlijk niet uit waar als ik het maar zou doen. Alsof ik dat erg zou vinden... pijpen had ze kennelijk niet al te vaak gedaan. Dus legde ik haar uit dat ze haar tong erbij moest gebruiken en niet alleen maar hard moest zuigen.
Ze probeerde het en ze pijpte me toen echt een stuk lekkerder. Later vertelde ze dat als ze haar man pijpte hij haar niet meer wilde zoenen. Ik begon haar in haar mond te neuken. Eerst heel voorzichtig en daarna met lange halen tot ik mijn pik bijna helemaal in haar mond liet verdwijnen. Ik werd zo ongelooflijk geil... Als ik haar in haar mond zou blijven neuken zou ik haar pijn doen, dus besloot ik haar te geven wat ze eigenlijk zo graag wilde.
Ik liet haar op staan en over mijn buro heen buigen en bracht mijn pik in stelling. Drukte mijn eikel tegen haar anus aan en drukte hem door. Ze kreunde luid, maar ach we zitten op een industrie terrein dus niemand die het kan horen.
Ik ben haar hard gaan neuken in haar kontje... en kwam al snel klaar. Nog spuitend trok ik mijn pik uit haar kontje. Ze draaide zich meteen om zodat ik over haar hele lichaam heen spoot.
Ze pakte daarna wat zakdoekjes uit haar jas en maakte mijn pik een beetje schoon om me vervolgens weer te gaan pijpen. Ik had echter andere plannen...
Uit een lade van mijn buro pakte ik de grote zwarte vibrator en gaf haar die. Ik liet haar er haar kutje mee verwennen en nam mijn pik zelf in mijn hand, heel langzaam begon ik mij af te trekken terwijl ze gebiologeerd toe keek. Natuurlijk wist ze wel dat mannen zich soms aftrekken maar ze had het nog nooit gezien. Ze vergat zelfs met de vibrator verder te gaan...
Ik voelde dat ik alweer klaar zou gaan komen en wachtte expres even tot ik begon te spuiten. Toen pas mocht ze mijn pik in haar mond nemen, wat er natuurlijk voor zorgde dat ze een dikke straal in haar gezicht en over haar tieten kreeg. Daarna zoog ze de laatste restjes uit mijn pik. De zakdoekjes waren op dus pakte ze haar slipje en veegde daar haar gezicht een beetje schoon mee. Dit slipje was ik niet meer, grapte ze...
Geef je jas dan maar zei ik daarna lachend tegen haar.... Tot mijn stomme verbazing pakte ze haar jas nog echt ook en haar behaatje. Met de binnenkant van haar behaatje veegde ze mij pik verder schoon. Ook niet meer in de was vroeg ik..?
Als ik die aantrek denk ik niet alleen aan je maar ben je ook een beetje bij me. Ze vond dat zo''''n geil idee...
Jezus wat maakte ze me geil... ik wilde meer, maar mijn pik dacht daar anders over, die had even rust nodig.
Ik heb haar nog met haar vibrator aan het werk gezet en daarna net voordat ze door de vibrator klaar zou komen stevig geneukt. Terwijl ik de vibrator in haar kutje stopte heb ik haar kont langzaam opgevuld. Ik voelde de vibrator  trillen terwijl ik langzaam haar kontje inging... Heerlijk... wat een heerlijk geil wijf was het...

Half vier snachts ging ze naar huis en sindsdien heb ik alleen nog een emailtje gekregen waarin ze vertelde dat die avond het geilste was wat ze in haar leven had beleefd. Haar man was weer thuis en moest de eerst komende maanden niet meer weg.
k ben benieuwd of ze nog eens belt....

De Duitse autobaan, een winterse dag. Tom vloekte hartgrondig. Het verkeer op de linkerweghelft werd opgehouden door een achterlijke Opel Corsa. Hij claxonneerde, lang en irritant. Maar de kleine, zuinige wagen wist van geen wijken. Hij zette een inhaalmanoeuvre naar rechts in. Al toeterend kwam hij langszij. Ter hoogte van de voorste stoelen bleef Tom hangen. Hij keek de wagen in en tikte snel achter elkaar met zijn vinger tegen zijn voorhoofd. Een bejaard echtpaar staarde hem apathisch aan. Eerst de man, de bijrijder, en langzaam kwam de bestuurster wat naar voren om de zenuwachtige medeweggebruiker naast haar te kunnen bekijken. "Geen wonder, geen fuckin'''' wonder!", schold Tom. Hij drukte op het knopje van het bijrijdersraam en schreeuwde: "Was haben sie 55 jahr geleiten gemacht, arshlochen!" Hij wist niet of zijn grammatica goed was, evenmin of ze hem überhaupt hadden gehoord. Maar opgelucht gaf hij een dot gas en stoof weg.

Tom kende de weg op zijn duimpje, maandelijks reed hij deze route. Van Deventer naar Wenen en weer terug. Tom G. was hofleverancier van cocaïne voor de Weense upperclass. Via een beleidsmedewerker van een kleine splinterpartij, voorzag de welvarende Nederlandse Engelsman het gehele Oostenrijkse politieke spectrum van pepdrugs. Tom had een hekel aan dat dure gedoe. Veel srupules om grof geld aan dat hypocriete zooitje te verdienen had hij niet.

Ruw werd de jongeman uit zijn overpeinzingen gerukt. Hij keek in zijn achteruitkijkspiegel en zag een stuk achter hem nog net de Corsa over de kop door de lucht vliegen en op de tegengestelde rijbaan terecht komen. Daarna verdween het vreselijke beeld van de spiegel omdat snelweg een bocht maakte. "Jezus fuck, zo had ik het ook niet bedoeld!", krijste hij uit. "Fuck!!!" Een fractie van een seconde later hoorde hij van ver de doffe klappen van op elkaar inrijdend metaal. Razendsnel flitste hij met zijn groot licht om de tegenliggers die ter hoogte van hem reden, te waarschuwen. Enkele remden af, de meesten flitsten net zo hard door. Terwijl hij door bleef seinen, pakte Tom in een beweging zijn telefoon en belde het alarmnummer van de Autobahn. Kort en zakelijk gaf hij de locatie door en wat er aan de hand was. De telefoniste wilde zijn naam weten, maar Tom verbrak als in een automatisme de verbinding. In zijn branche was het geven van een naam alleen al onwenselijk, zeker aan de kit. Dit alles had zich in nog een tien seconden afgespeeld. Nu pas schoot het door hem heen om te stoppen, om te helpen. Maar de politie kon elk moment komen, dus reed hij door. "Ooh jezus", huilde Tom, maar hij reed door, hard.

Drie kilometer verder was een wegrestaurant. Hij schatte in of hij kon stoppen. De hulpdiensten zouden in elk geval aan de andere kant zijn. En bovendien, hij kon altijd beweren dat hij al wat langer in het restaurant zat. Bibberend draaide hij de afslag op. Inmiddels waren de sirenes van alle kanten al duidelijk hoorbaar. Klanten en personeel van het restaurant stonden op de parkeerplaats en keken naar de steeds leger wordende autobaan. "Was ist passiert?", schreeuwde een vetzak die brutaal zijn weg versperde. "Weiss ich nicht", zei Tom door het geopende raam, "het gebeurde achter me, ik heb het niet kunnen zien". De man bleef staan. "Mensch, laat me erdoor", schreeuwde Tom, "Ich brauche ein caffee, darf ich?!!!" Argwanend stapte de Duitser opzij. Later zou hij getuigen dat Tom naar alle waarschijnlijkheid de veroorzaker van het ongeluk was. De drugshandelaar snelde naar binnen en schoot de wc in. "Allejezus, geen wonder dat die man me zo wantrouwde, ik zie eruit als een lijk", dacht hij. Het koude water op zijn gezicht deed hem goed.

Tom liep naar het buffet en bedacht zich toen dat zijn sigaretten nog in zij auto lagen. Even overwoog hij een nieuw pakje te kopen, maar hij ging toch naar buiten.
Er stonden nog meer mensen op de parkeerplaats, enkelen liepen zelfs al op de vluchtstrook in de richting van het ongeluk. De vette Duitser was niet meer te zien. Nonchalant mengde Tom zich tussen het publiek. Niemand herkende hem van het incident met de dikzak. Opgelucht liep hij naar de auto en pakte zijn peuken. Als in een automatisme keek hij in de achteruitkijkspiegel. In een flits herinnerde hij zich dat direct voor en achter de Corsa geen enkele andere wagen zat. "Ze waren zelf tegen de vangrail aangereden", bedacht hij zich. "En had dat misschien met mij te maken?" Schuldgevoel laaide in hem op. Onvast op zijn benen liep hij terug naar het restaurant. Plots werd zijn weg versperd. Tom keek op.

Een bloedmooie dame keek hem aan. "Hallo Nicky Lauda, wat zie jij pips?", vroeg ze zwoel in onvervalst Nederlands. De schrik sloeg de man om het hart. "Wa, wat zeg je?", stamelde hij in het Nederlands terug. "Herinner jij de Audi achter je toen je die ouwetjes inhaalde?". Ze likte met haar tong langs haar lippen en wachtte op een antwoord, "Mhmmm?" Tom schudde naar eerlijkheid zijn hoofd. "Wel, laten we maar even naar een kamertje gaan, dan zal ik het je uitleggen", kirde de mooie vrouw en ze ging hem voor. Tom volgde niet begrijpend. Een kamer was snel geregeld, alhoewel Tom ervoor moest tekenen. Toch deed hij het. Later zou hij verklaren dat hij nog steeds niet begreep waarom. Sex was op dat moment totaal nog niet im frage.

De bloedmooie vrouw deed de deur voor hem open en zwierde zelf ook naar binnen. Ze duwde hem op het bed en ging voor hem staan. "Ik zal het je vertellen", zei ze hees terwijl ze hem een knipoog gaf. "Ik reed achter je. Nadat je met die Corsa had gecommuniceerd, stoof je weg. Vrijwel meteen gingen de ouwetjes naar rechts. Ik kon er dus links langs". De vrouw begon zich te ontkleden. "Ik zag dat de man ruzie maakte met zijn vrouw. Telkens wees hij op jou. Nadat ik was gepasseerd, zwaaide de auto weer met een ruk naar de linkerbaan. De achterliggende wagens remden af". Ze had haar blouse uitgedaan en ontknoopte haar bh. Een paar fantastische borsten verwelkomden zachtjes wiegend hun vrijheid. Ze streelde zichzelf en sprak verder. "Ik reed door, maar bleef in de spiegel kijken. De man en vrouw ruzieden verder. Blijkbaar wilde zij naar rechts, maar hij wilde dat ze op de linkerweghelft bleef rijden. De auto zwaaide vervaarlijk heen en weer". Met open mond hoorde Tom het verhaal aan. Hij was verbijsterd door de manier waarop ze het vertelde. Haar stem was langzaam overgegaan in opgewonden gehijg. Begeleid door af en toe een kreuntje begon ze haar borsten te strelen. "Ik, ooh, aaah, weet het niet. Drie, vier keer slingerde de wagen van links naar rechts. Ik bleef kijken. Hij pakte telkens het stuur. En zomaar, zonder dat ik het zelf in de gaten had, gleden mijn vingers tussen mijn dijen. Het was, ooh, het was alsof ik zou weten wat er zou gaan gebeuren. En toen, oooh jaaah! Pffff, toen raakte de voorkant van de wagen de vangrail. Mhmmm, vrijwel direct sloeg de wagen over de kop. Het dak raakte de vangrail en de wagen kreeg daardoor nog een zet. Aaah, tssss, jaaah, ooh ja, ooh ja, en hij vloog naar de andere kant". "Stop!", schreeuwde Tom terwijl hij zijn ogen gefixeerd hield op haar handen die wild tussen haar eigen mooie benen graaiden.

De vrouw stopte en keek hem verbouwereerd aan. "Maar snap je het dan niet?", vroeg ze quasi-onschuldig. Tom schudde zijn hoofd. Een paar tranen trokken vochtige sporen over zijn wangen. "Jij hebt die luitjes vermoord. Door jou kregen ze ruzie, door jouw irritante weggedrag. En ik, mhmmm -haar vingers bewogen weer achter het geile slipje- ik heb het allemaal mogen zien, mhmm". Ze liep op hem af en ze raakte hem aan. "Handsome, hoe heet je eigenlijk, ik ben Sabrina". "Tom", zei de man met zijn hoofd bijna tussen zijn knieën. "Zeg jij eens eerlijk Tom, vind jij het geen opwindende gedachte? De opwinding dat jij verantwoordelijk bent voor de dood, hun dood, mhmm?" Tom keek haar aan. Ze betastte haar borsten, kneep en draaide haar heerlijke spenen. Zijn lid richtte zich op. Hij dacht erover na. Was er opwinding in zijn schuld? Haar hand gleed over haar eigen lichaam, recht naar haar geschoren kut. Hij volgde haar, gefascineerd. Hij dacht na over zijn schuldgevoel, hij zag een zich daarop masturberende vrouw. Pervers, gruwelijk. Toch sprong hij niet op om haar tot de orde te roepen, toch bleef hij kijken naar het geile, roodroze schaamvlees.

"Kijk maar eens goed hoe opgewonden ik ervan ben geworden", steunde Sabrina. Ze maakte zichzelf open. Met grote ogen zag hij het vrouwelijke slijm zitten. Pareltjes geil maakten zich los uit haar neukgat en kwamen op de binnenkant van haar dijen terecht. "Je bent ziek", zei Tom zacht. Sabrina knikte en retourneerde: "En jij bent een moordenaar". Dit was voor Thomas teveel. Hij sprong op, greep een arm en sleurde haar op het bed. In een oogwenk had zijn kleren uitgedaan. "Ooh ja, verkracht me, neem me, moordenaar, bruut!", kweelde de vrouw. Ze stak haar gespreide benen in de lucht. De kut was open, nat en klaar om genaaid te worden. Tom liet zich ertussen vallen. Zijn enorm gezwollen lid schampte het geschoren vlees. Hardhandig propte hij zijn tokus in het warme gat. Sabrina gilde het uit. "Ooh ja, naai me, neem me. Doe het! Doe het!" En Tom deed het. Woest en gretig haalde hij zich in en uit haar lichaam. Steeds sneller, steeds bruter stootte hij zijn paal in het schreeuwende onderlichaam, tussen het natte neukvlees.

Sabrina legde haar benen om zijn middel. Ze trok hem bij iedere stoot nog steviger tegen zich aan. "Zeg wat je bent", beval ze opgewonden, "zeg wat je bent!" Haar memmen werden wild heen en weer geslingerd door zijn en haar bewegingen. Tom zag dat ze zich af en toe in haar tepel kneep. Het werd hem teveel. Het zaad maakte zich los uit zijn lichaam en spoedde zich naar de overgave. Hij wilde, moest, kon het niet voorkomen. "Ik, oooh", kreunde hij, "Ik ben een moordenaar!!!" Tom en Sabrina kwamen tegelijk klaar. Net voordat zijn zaad in haar spoot, steunde ze: "Ik zie ze nu verongelukken, het gebeurt weer!!!" Tom nam het over. Zijn hele wezen zat in het beeld van de achteruitkijkspiegel. En hij kwam erop klaar. Voor een moment schaamde hij zich er niet voor, voor een moment was het zijn opwinding. De man loosde dikke zaadklodders in de orgastisch samengeknepen kut. Vlijmscherpe nagels drongen in zijn rug, verstarde benen hielden hem vastgeklemd en het verstikkende, weke vlees van haar tieten werd in zijn gezicht geduwd.

Bezweet en hijgend kwam het perverse tweetal tot rust. Een moment keken ze elkaar aan, toen waren ze verstrengeld in een innige tongzoen. "Had je het ook? Had je het ook?", bleef ze gehaast en opdringerig vragen. Tom knikte, sloot zijn ogen en zei zachtjes: "Ja, jammer genoeg wel". "Ooh schatje", barstte Sabrina uit, "ooh wat opwindend, ooh wat geil". Ze zette zich op zijn middel en schoof opgewonden met haar clitoris over zijn onderbuik. Tom''''s pik richtte zich weer op. En voor de tweede keer zat hij in haar, nu deed zij het voor hem. Ze wilde in alle standen genaaid worden. Tom''''s opwinding kwam niet meer van het ongeluk, maar van Sabrina''''s eerlijke perversiteit. Hij naaide haar zoals zij het wilde. Bij iedere stoot moest hij in detail vertellen wat hij had gezien in zijn spiegel. Bij iedere stoot kwam zij klaar. Tom had iets dergelijks nog nooit meegemaakt in zijn leven, en het wond hem mateloos op.

Nog twee keer kwam hij klaar, in haar mond en in haar anus, toen was het vuur definitief weg. Ook Sabrina was uitgeput. Ze snurkte zachtjes terwijl hij de kamer uitsloop. Pas in de rechtszaal kwamen ze elkaar weer tegen. Hij als verdachte van drugshandel, zij als getuige. De officier moest hard maken dat Tom op de dag van het ongeluk naar Wenen reed voor zijn criminele handel. Na een lang en intensief onderzoek kwam het Openbaar Ministerie met het ongeluk naar voren. Sabrina, de vette Duitser en wat restaurantpersoneel identificeerden hem. Ook het ongeluk zelf kwam ter sprake. Maar niemand achtte het redelijk dat hij daar schuldig aan kon zijn. Hij kreeg acht jaar, waarvan twee voorwaardelijk. Van de perverse Sabrina is de afgelopen twee jaar niets meer vernomen.

Daar stond ik dan, om half twee ’s nachts na een avondje stappen met pech langs de weg te wachten op de ANWB. Ik hoopte dat ze snel zouden komen want ik verlangde behoorlijk naar mijn bed, had flink gedanst en was moe.


Daar zag ik gelukkig al een gele auto aan komen rijden. Er stapte een niet onaantrekkelijke gozer die ik zo op een jaar of 40 schatte. Ik stapte uit de auto en toen hij op me af kwam lopen zag hij er nog aantrekkelijker uit in het maanlicht. Hij gaf me een hand en vroeg wat er aan de hand was. “Geen idee, ik hoorde ineens een hoop lawaai en het begon te stinken in de auto dus heb hem maar aan de kant gezet”, zei ik. Hij deed de motorkap van de auto open en bekeek het geheel. Ik bekeek hem en vond het uitzicht verre van verkeerd. Het zag er stoer uit. Gelukkig had ik een leuke stapoutfit gekozen, een mini rokje met een kort strak shirtje erop en mooie lange zwarte laarzen. Het gaf me een zelfverzekerd gevoel. De gozer keek vanachter de motorkap mijn kant op en ik voelde zijn ogen over mijn lichaam glijden. Hij nam een stap opzij en vroeg of ik geen gevarendriehoek had. “Jawel, die moet geloof ik ergens in de kofferbak liggen”, zei ik. “Dan zou ik die maar pakken, want het is gevaarlijk zo langs de weg”, zei hij.

Terwijl ik de kofferbak van mijn auto opende voelde ik hem akelig dicht bij me staan. Hij leunde over me heen om over mijn schouder mee te kunnen kijken wat er in mijn kofferbak lag. Ik weet niet wat er gebeurde, maar voor ik het wist duwde hij iets tegen me aan. Zachtjes duwde ik hem iets naar achteren. Ik draaide me om en vroeg hij het een beetje kon zien! “Eigenlijk zou ik wel meer willen zien” antwoordde hij, met een doordringende blik in zijn ogen. Brutaal keek ik hem aan en ik vroeg hem wat hij dan nog zou willen zien. “Om te beginnen ben ik wel nieuwsgierig wat er onder dat korte strakke shirtje van jou zit” antwoordde hij. “Wat denk jij daar aan te treffen? Vast niet het probleem van mijn auto!” zei ik op een ondeugende toon. Wat kon mij het schelen, hij liet me niet koud en ik zou hem nooit weer zien waarschijnlijk en onder het mom ‘je leeft maar één keer’ besloot ik het spelletje mee te spelen. “Geen idee, laat maar zien”, zei hij. Langzaam deed ik mijn shirtje uit, en ik liet het in de openstaande kofferbak vallen. Ik stond hem brutaal recht in zijn ogen aan te kijken onder het maanlicht.
Ik hoorde een autodeur en zag dat een collega van hem uit de auto stapte. Ook dit was een mooie man. Ruig van uiterlijk en ongeveer halverwege de dertig. “Zo zo collega”, zei hij “Wat hebben we hier voor hulpeloze dame met kapotte auto?” Hij keek me aan en kwam naast me staan. Hij haalde een lok van mijn haar uit mijn gezicht en vroeg me of ik spijt had. “Spijt? Waarvan moet ik spijt hebben?” antwoordde ik. “Dat je er zo verdomd opwindend uitziet, dame!” zei hij. “Weet je wel wat daarvoor de straf is om ons zo af te leiden in onze werkzaamheden?” Hierop moest ik natuurlijk ontkennend antwoorden. “OK”, zei zijn collega, “draai je maar eens om juffie!” Ik kreeg het nu erg warm… Normaal hield ik altijd de touwtjes in handen, maar hier had ik weinig tegenin te brengen merk ik al wel en dat idee vond ik wel zo geil. Daarom legde ik mijn handen op het dak van mijn auto en voelde hoe hij zijn handen over mijn lichaam liet glijden. “Spreid je benen eens!” zei hij. Een beetje onder de indruk van zijn toon deed ik mijn benen uit elkaar, voor zover dat natuurlijk kon met een rokje. Maar dat probleem was snel opgelost, hij schoof het rokje naar boven en legde zijn handen op mijn in string gehulde kontje. Zijn handen gleden over mijn heupen even naar de voorkant van mijn lichaam en verdwenen daarna even in mijn taille. Mijn hele lijf vulde zich met een erotische lading. Op een of andere manier was dit echt heerlijk. Zo betast worden door een vreemde man! Zijn handen gleden verder langs de binnenkant van mijn dijen, zo ver naar boven, dat ik er zeker van was dat hij mijn natte kutje moest voelen. “Prima, lekker nat”, zei hij en ik hoorde een rits open gaan. “Draai je eens om nu en ga maar even op je knietjes zitten”.
Ik was ondertussen helemaal in zijn ban en gaf me over aan zijn bevelen en dus gehoorzaamde ik hem direct. “Volgens mij kan je wel goed pijpen”, zei hij en hield zijn pik voor mijn gezicht. Dit hoefde hij niet nog eens te zeggen, ik nam zijn halfstijve pik in mijn hand en likte mijn lippen nat. Mijn tong liet ik even langs de heerlijke top van zijn pik gaan voordat ik ‘m mijn mond in liet glijden. Hij was goed geschapen, had een lul die model had kunnen staan voor diverse speeltjes die ik thuis had staan. “Oh ja, zuig me!….”. Op dat moment voelde ik achter me ook iets bewegen. Zijn collega had zich ook uitgekleed, op zijn boxer na. Hij ging achter mij staan en drukte zijn stijve pik heen en weer tussen mijn benen, tussen mijn schaamlippen. Vol overgave bleef ik de pik verwennen, inmiddels was die natuurlijk heerlijk stijf geworden en gleed die als vanzelf diep mijn mondje in. Ik kreunde, dit was toch wel een erg lekker een pik in mijn mond en eentje tussen mijn benen die langs mijn klitje schoof. Hij deed een stap naar achteren en ik stond weer op. Zijn handen woelden door mijn haar en trokken mijn hoofd dichter naar zich toe. Hij likte me aan mijn lippen en zoende me vol overgave.
Hijgend legde hij me op de motorkap en keek me geil aan. Hij deed mijn benen uitelkaar en begon me toen op een waanzinnig lekkere manier te beffen. Het was alsof hij uitgehongerd was! Zijn collega boog zich over me heen en zoog aan mijn tepels die hard van geilheid waren. Telkens als ik bijna klaar kwam stopten ze even en ik smeekte van verlangen om hun paal in me te voelen. Ik wilde zo graag klaar komen! In één ruk trokken ze me van de motorkap en trokken ze één been van me op de bumper. Voor ik het in de gaten had duwde eentje zijn staaf in één keer mijn kletsnatte kutje in. Wat was dat lekker zeg! Achter me hoorde ik zijn collega vragen of ik helemaal opgevuld wilde worden. Stomme vraag natuurlijk en ik greep zijn pik vast en leidde die naar mijn kontje. Hij zette zijn eikel er tegenaan en drong voorzichtig naar binnen, stootte zachtjes heen en weer. Ik werd gek van geilheid en smeekte om meer. Van voren en van achteren zetten ze tempo en als in een extase kwam ik hijgend klaar. Aan hun gekreun te merken kwamen zij ook klaar.

Toen ik mijn kleren bij elkaar raapte hoorde ik één van de mannen zeggen “kan er een sleepwagen komen?” Met mijn auto was het minder maar het kon me even helemaal niet meer schelen....

Nuchtere mensen geloven niet in wonderen. Toch vinden er soms vreemde voorvallen plaats, waarbij zelfs de meest verstokte ongelovige even de wenkbrauwen fronst. Vooral de inwoners van landen als Italië, Spanje en Portugal zijn zeer gevoelig voor niet te verklaren verschijnselen. In dat licht kan ook de geschiedenis worden gezien van het moderne Romeinse onderwijzeresje, dat via Umbrië naar Nicosane reisde om haar grootmoeder te bezoeken. Had zij inderdaad een ontmoeting met Maria?

Nicosane is een klein dorp, dat leeft van de aubergineteelt. De mannen van het dorp hebben jarenlang zoveel gif gespoten, dat ze onvruchtbaar zijn geworden. Hun kloten zijn opgdroogd en zelfs hun pik wil niet meer in de hoogte komen. Sinds een tiental jaren was er dan ook geen kind meer in het dorp geboren. Of toch wel. De dochter van de herbergierster had vorig jaar het leven geschonken aan een dochter, nadat ze negen maanden daarvoor een verdwaalde Duitse zakenman op doorreis, in de herberg van haar moeder zijn slaapkamer had gewezen. Maar er zou spoedig een verandering in de potentie van de dorpelingen komen, waar niemand op die bewuste vrijdagavond in juni een vermoeden van had.
Het was op die avond dat bij de dorpsdokter luid aan de bel werd getrokken en een hysterisch meisje bijna in zijn armen viel. Nadat hij haar had gekalmeerd vertelde zij hem, dat ze onderweg een liftster had meegenomen. De vrouw had haar voorspeld, dat ze in een pastorie zou overnachten. Ze wilde haar een belangrijke taak op de schouders leggen en had haar opgedragen met enige regelmaat tien Weesgegroetjes te bidden, hetgeen ze, nadat de vrouw was uitgestapt, ook had gedaan. Maar toen was haar kutje vreselijk gaan vloeien. Het vocht leek niet op de haar bekende kutsappen. Ze was bang dat ze dood ging en wilde dat de dokter haar onderzocht. De man liet het meisje haar kut ontbloten en kon niets bijzonders ontdekken. Zij stelde voor tien Weesgegroetjes te bidden. Terwijl ze languit in haar blote kont op de onderzoekstafel lag deed ze haar gebeden. Opeens gulpte er een geleiachtige massa uit haar kut, waar de arts verbaasd naar keek. Hij kon het vocht niet thuisbrengen en geloofde, dat de duivel bezit van het meisje had genomen. Hij riep de pastoor erbij en samen waren ze nog eens getuige van de wonderbaarlijke uitvloeiing. De pastoor bevestigde de mening van de arts, dat het duivelswerk was en besloot de vrouw mee te nemen naar zijn pastorie, waar hij de duivel zou proberen uit te bannen. Hij vertelde de vrouw daar wat hij van plan was en omdat hij wist dat de duivel zeer weerbarstig kon zijn, stelde hij voor haar aan het bed vast te binden, zodat zij zichzelf niet zou kunnen bezeren. De jonge vrouw vond alles goed als ze maar van die vieze troep uit haar kut werd verlost. Nadat de pastoor haar had vastgebonden gebood hij haar weer tien Weesgegroetjes te bidden. Weer opende het kutje zich en gutste het vocht over de sprei. De pastoor - toch al nieuwsgierig naar een echte kut, die hij alleen maar kende uit de literatuur en de biechtstoel - wilde echter wel eens even van het vocht proeven en stak zijn vinger in het kutje, die hij vervolgens aflikte. Die daad van nieuwsgierigheid zou het dorp totaal veranderen. Hij voelde plots leven komen in zijn geslacht. Zij priesterlijke lul rees onweertaanbaar onder zijn kleed omhoog en hij had het gevoel dat zijn ballen vol stroomden. Een boze stem in hem zei dat hij zijn teelballen moest legen, maar zijn geloof hield hem overeind en het zaad vloeide op eigen kracht langs zijn schacht naar zijn balzak. Op dat moment kreeg de pastoor een bijzondere inval. Hij liet midden in de nacht de kerklokken luiden. De dorpelingen kwamen geschrokken uit hun huizen en vroegen aan elkaar of er brand of oorlog was. Ze kwamen allen naar de kerk waar de pastoor hen opwachtte. Hij had het kutvocht van het meisje intussen opgevangen in een kommetje onder haar spleet te houden en riep alle mannen naar voren. Zijn vinger doopte hij keer op keer in het kommetje en smeerde bij elke man een paar druppels vocht op de tong. Het resultaat was overweldigend. De vrouwen zagen tot hun grote verbazing, dat de (pyama)broeken van hun mannen door de stijf wordende pikken begonnen te bewegen en zelfs bij de bakker, die altijd vroeg naar bed ging en in een korte broek sliep, stak de lange snikkel uit zijn rechterbroekspijp. De mannen voelden tevens hun gezwollen ballen vollopen en trokken hitsig hun vrouwen mee naar huis. Die nacht is er sinds jaren weer flink geneukt in Nicosane. Onlangs, negen maanden na die vreemde nacht, werden in de dorpskerk vierendertig baby’s tegelijk door een trotse pastoor gedoopt.
Mocht u, beste lezer(es), dit verhaal niet geloven. Wel! Uw verslaggever was erbij en heeft alles met eigen ogen zien gebeuren en ook de wonderbaarlijke stijve aan den lijve ondervonden."

Voor blinden worden voelschilderijen en braillegeschriften gemaakt. Gehandicapten hebben hun eigen liften en toiletten. Maar hoe moeten doven kunnen genieten van muziek? Tijdens de laatste Wereld Dovendag bracht een muziekpedagoge een bijzonder verslag uit. Zij had enkele jaren ge-experimenteerd door met gebarentaal televisieconcerten te ondersteunen. Na enkele uitvoeringen bleken doven bijzonder enthousiast over deze aanvullende begeleiding. Zij meende dat deze werkwijze nu grootschalig moest worden aangepakt.

Het kon natuurlijk niet uitblijven, dat deze vondst verder werd uitgebouwd. Op verschillende niveau’s worden op dit moment muziekuitvoeringen verzorgd, waarbij de gebarentaal de emoties uitdrukt. Zo heeft de blonde Vlaamse, Martha Verheerkens , befaamd stripteasedanseres, popmuzikante en filmmodel, zich een half jaar geleden over dove mannen ontfermd, die naast muziek ook verzot waren op sex. Zij heeft ruimdenkende jonge vrouwen en mannen om zich heen verzameld, die eens per week een muziekavond verzorgen, die alleen toegankelijk is voor doven. Hoewel voornamelijk mannen de uitvoeringen bezoeken, komen de laatste weken ook nieuwsgierige dove muziekliefhebsters op de "concerten" af. Ook bij hen is er kennelijk behoefte om klassieke muziek te kunnen zien, die ondersteunt wordt door sexuele gebarentaal.
Martha Verheerkens: "Wij staan nog maar aan het begin van deze ontwikkeling. Toch hebben we al leuke succesjes geboekt. Bij de mannen zijn de fluitconcerten populair. Twee van onze meisjes pijpen daarbij op het ritme van de televisiebeelden hun vriendjes. Door zowel de beelden van het orkest op de televisie te koppelen aan het zuigen en likken van de pikken ontstaat er een homogeen geheel, dat voldoende emoties opwekt om van de muziek te kunnen genieten, zonder dat men die hoort. Drie vrouwen hebben ons intussen al gevraagd of wij bereid zijn het Allegro uit het 1e Concert van Locatelli in te studeren, omdat zij daar al veel over hadden gehoord. De vioolmuziek zou dan begeleidt kunnen worden door mannen, die tijdens de muziek enkele meisjes ritmisch moeten beffen. We zijn intussen op zoek naar een televisieband waarop dat concert wordt uitgevoerd. Ook is moderne muziek populair. We hebben drie meisjes, die heel erg betrokken zijn bij popmuziek, zover gekregen dat ze in staat zijn om zich al vingerend drie verschillende soorten gitaren te verbeelden. De mannen die naar dit drietal kijken kunnen niet op hun stoelen blijven zitten, zo ondergaan ze de muziek. Een meisje, dat het Largo uit De Nieuw Wereld van Dvorak begeleidt met afwisselend een komkommer en een winterwortel in haar kut kan ook op veel bijval rekenen. Een van onze acteurs heeft nogal een lange leuter. Aan het slot van de avond mag hij met zijn stijve snikkel het hele team dirigeren, dat dan met alle kutten en lullen druk in de weer is om een wals van Strauss te verbeelden. Zoals ik al zei staat deze vorm van muzikale begeleiding nog in de kinderschoenen, maar ik ben ervan overtuigd, dat steeds meer doven van deze techniek zullen gaan genieten. Natuurlijk blijft de manier waarop wij met sexuele handelingen de muziek ondersteunen alleen geschikt voor de echte liefhebbers, maar uit ervaring weten we dat die er voldoende zijn. Echte problemen doen zich pas voor wanneer we onvoldoende nieuwe muziekbanden tot onze beschikking kunnen krijgen of niet in staat zijn om nieuwe muzikale acteurs met gevoelige vingers en tongen aan ons team te binden."
Een van de vingervlugge muzikale actrices is IJltje van Woerkom (22). Zij zegt over haar werk: "Vroeger kon ik nooit klaarkomen, terwijl ik dat toch vanaf mijn veertiende probeerde. Van een vriendinnetje leerde ik me klaar te maken op muziek. Ik weet nog goed, dat het me voor de eerste keer lukte op een liedje van Adamo. Ik draaide het plaatje wel honderd keer en uiteindelijk wist ik precies bij welke regel ik over moest gaan van mijn schaamlipjes naar mijn kittelaar om uiteindelijk steeds bij het slotakkoord van het nummer mijn orgasme te krijgen. Ik kom nu klaar op elke muziek en daarom vind ik het ook zo leuk om met mijn expressiemogelijkheden dove mensen naar muziek te laten luisteren. Als hetero-vrouw is het natuurlijk prachtig om de mannen te behagen. Soms zitten er een paar op de eerste rij met hun stijve in de hand op mijn gebaren en het orkest op tv-scherm te reageren. Dat doet me echt wat."

mond neuken

Eigenlijk wilde ik al heel lang een mooie spannende fotoserie van mij laten maken. Maar wie vraag je zoiets te doen. Manlief is precies dat en bepaald geen geweldenaar als hij een camera in zijn handen heeft.
Leuk voor de vakantie maar ik wilde toch iets meer. Een gewone fotograaf vraag je ook niet dus was het er eigenlijk nooit van gekomen. Tot ik een vriendin een verhaal vertelde...
Ze was op MSN met iemand aan het chatten geweest en die bleek in de sexindustrie te werken. Dat wat best wel spannend natuurlijk. Waar ze precies over heeft zitten chatten vertelde ze me niet en eigenlijk wilde ik het ook niet weten. Maar toen ze vertelde dat ze foto's had laten maken was ik iets meer dan geinterresseerd. Ze liet me een paar foto's zien.

Ik was er tamelijk verbaasd over hoe ze op die foto's stond. Mijn vriendin is niet echt een knappe vrouw, begrijp me niet verkeerd, ze is ook niet lelijk of zoiets. Ze is eigenlijk heel gewoontjes, maar wat ik op die foto zag was een mooie vrouw die schitterde.

Ik moest en zou met hem in contact zien te komen. Ze wilde mij niet zijn msn adres geven, dat vond ze niet netjes om te doen, maar ik mocht er wel een keer bij zijn als ze met hem zou chatten. Savonds zaten we in haar kamer voor de PC en begon ze hem te vertellen dat ik naast haar zat. Hij maakte wat grapjes over een triootje. Mijn vriendin onderbrak hem en vertelde dat ik ook gefotografeerd wilde worden en of ze mij zijn MSN adres mocht geven. Hij vond het prima (ik had ook niets anders verwacht).
Ze brak daarna vrij snel de chat af en na nog wat gekletst te hebben ben ik naar huis gegaan.

Thuis aangekomen was ik nieuwsgierig en zette mijn MSN aan en maakte hem als nieuwe contact aan. En ja hoor hij was online.
Ik twijfelde een beetje of ik hem nu wel of niet aan moest spreken.
Hij was me voor en vroeg meteen of ik "die vriendin" was, wat ik natuurlijk met ja beantwoordde.

Vervolgens begon hij een heel verhaal af te steken:
"Je moet goed begrijpen dat ik geen nette foto's maak. Ik maak geile foto's van je en zal er alles aan doen om je zo geil mogelijk te krijgen, want dat geeft nou eenmaal veel leukere foto's
Dat betekent dat ik aan je zal zitten! Als ik vind dat je tepels niet mooi over komen, zal ik ervoor zorgen dat ze er mooi hard uit zien. En ik wil dat je kutje glinstert alsof  je je de hele dag al een natte kut hebt.
Dus reken er op dat ik dat echt ga doen... ik zal je misschien echt heel erg geil maken. Als je dat liever niet hebt dan kan je beter een andere fotograaf zoeken.
"

Eigenlijk moet ik bekennen dat ik op dat moment al geil door hem zou worden bevonden.
In plaats van een fotosessie begon het wel op een avontuurtje te lijken. Ik vond het echt heel erg opwindend.
Toen ik savonds bij manlief in bed lag was ik niet meer te houden en heb hem laten genieten van mijn opwinding na de chat. Ik neukte hem fel terwijl ik anders meestal afwachtend ben en hem vrijwel altijd het initiatief laat nemen. Ik verlangde zo naar hem diep in mij te voelen, voorspel wat ik altijd een heel erg belangrijk onderdeel vind hebben we die nacht compleet over geslagen. De voorpret van mijn eerste fotosessie begon wel erg snel...

De afspraak met mijn Pornograaf was snel gemaakt, ik vermoed dat hij er zelf ook wel zin in had, want twee dagen later onmoeten wij elkaar. Vooraf had ik me niet echt een beeld kunnen vormen van de man die mij zou gaan fotograferen en eerlijk gezegd had ik daar niet eens over nagedacht. Het ging mij om de foto's en niet zozeer om het mannetje die het zou gaan doen. Maar dit was toch wel een bonus... goed hij was geen achtien meer maar wel een lekker ding om te zien. Daar wilde ik echt wel een beschuitje mee eten ;-)
Eigenlijk had ik verwacht dat hij mij direct uit mijn kleren zou praten, maar tot mijn verbazing deed jij dat niet. Hij was heel vriendelijk en probeerde me duidelijk op mijn gemak te stellen. Met een glaasje wijn hebben we even zitten kletsen en langzaam aan draaide het gesprek naar sex en wat ik ervan vond om nu voor een compleet vreemde mijn kleren uit te trekken. Eigenlijk was ik mijn verlegenheid al voorbij, die heb ik thuis gelaten toen ik mij vamiddag voor de gelegenheid kleedde. Ik had mijn meest sexy kleding aangetrokken met spannende lingerie daaronder. Terwijl ik dat deed fantaseerde ik een beetje over wat ik zou mee gaan maken en eigenlijk werd ik er  behoorlijk opgewonden door.
Dat het ook nog een lekker ding is zorgde ervoor dat het eigenlijk alleen maar opwindender werd. Terwijl ik vooraf nog dacht dat jij mij misschien wel... gingen mijn gedachten meer naar dat ik hem wel...

Na zo een poosje gekletst te hebben stelde hij voor om te beginnen. Ik wilde meteen mijn kleren uit trekken, maar dat wilde hij nog niet.
Eerst zo een paar foto''s van je maken... je ziet er erg opwindend uit, zei hij. Ik had me dus niet vooor niets omgekleed.
Moest alleen mijn bloesje een paar knoopjes verder open maken zodat mijn beha en borsten wat zichtbaarder werden.

Terwijl ik zo voor zijn camera stond keek hij me nog eens goed aan en stapte naar me toe.
Ik wil wat meer van je borsten zien... en hij pakte mijn borsten en duwde ze wat omhoog. Natuurlijk gingen zijn handen langs mijn tepels die hard vooruit priemden. Toen hij dat voelde zag ik een glimlach op zijn gezicht.
Al een beetje geil, vroeg hij.
Ja eigenlijk wel ja, antwoordde ik.
Hij ging in mijn bloesje met zijn handen en voelde even aan mijn tepels. Eigenlijk wilde ik op dat moment al... het is maar goed dat hij geen gedachten kon lezen want dan zouden er niet veel foto''s gemaakt zijn;-)

Hij liep weer naar zijn camera en maakte een paar foto's terwijl hij me in verschillende houdingen neer zette. Vervolgens pakte hij er een stoel bij waar ik op moest gaan zitten en weer een paar foto''s. Tijdens het bewegen schoof mijn rokje een beetje omhoog waardoor mijn jarretellen zichtbaar werden. Hij maakte een complimentje.. mooie benen...
Daarna moest ik me voorstellen dat ik geil was en ongeduldig zat te wachten op mijn minnaar. Nog een paar foto''s...
Hij pakte een vibrator die ik zogenaamd uit mijn tasje moest halen, terwijl ik die handeling uit voerde maakte hij weer een paar foto''s.

Hij vertelde dat de fotoserie die hij zou maken van mij eigenlijk een soort beeldverhaal zou zijn. Ik zat thuis te wachten op mijn minnaar die niet op komt dagen en dan toegeef aan mijn lustgevoelens. Nu was het bed aan de beurt...
Ik ontkleedde me maar moest mijn lingerie nog even aanhouden.
Liggend op het bed moest ik fantaseren dat ik geil was geworden en... nou ja dat was niet bepaald fantaseren. Een hand in mijn slipje... foto's, mijn behaatje een beetje opzij... foto's. Nu moest ook mijn lingerie uit. Terwijl ik weer op het bed lag maakte hij closeups van mijn borsten.
Eigenlijk moeten je tepels een beetje glinsteren, zei hij en kwam naarme toe. Hij nam een tepel in zijn mond en likte er aan. Door het vocht glimde het natuurlijk een beetje, even... te kort naar zijn zin.
Weer stapte hij op me af en ik dacht dat hij weer mijn tepel in zijn mond zou nemen. In plaats daarvan voelde in mijn kruis...
"Je bent lekker nat", zei hij en bracht twee vingers mijn kutje in. Ik kon me niet meer in houden en kreunde een beetje van genot wat op hem een duidelijk effect had en ik zag dat hij een stijve had.
Met die twee vingers bracht hij het vocht aan op mijn tepel en weer maakte hij een paar foto's. Nu mocht ik de vibrator erbij pakken en nog voor hij iets zeggen kon bracht ik hem in mij. Ik was veel te geil en moest gewoon. Terwijl ik van de vibrator genoot maakte hij een paar foto's en kwam vervolgens op het bed naast me zitten. Hij boog zich voorover en likte mijn kutsap van de tepel...
Je smaakt lekker, zei hij terwijl ik zo ongeveer klaar lag te komen. Hij pakte de vibrator uit mijn handen en begon mij te likken.
Ik dacht dat ik gek zou worden van wellust, hij bracht me aan het randje van een orgasme en stopte om foto's te maken.
Sorry, als ik nu niet fotografeer komt het er echt niet meer van, zei hij.
Alsof ik dat erg zou vinden, ik wilde nog maar één ding en dat was sex, veel sex, genomen worden op alle mogelijke manieren, het maakte mij niet meer uit hoe als hij maar...
Hij wist dat maar al te goed... alsof hij mijn gedachten kon lezen, zei hij "Ik ga je laten genieten, meer dan je gewend ben, maar ik moet ook fotograferen anders moet je nog eens terugkomen".
Alsof dat een straf zou zijn, dat wilde ik gek genoeg natuurlijk maar al te graag terwijl hij me nauwelijks had aangeraakt.
Hij ging tussen mijn benen liggen en ik verwachtte zijn tong te voelen, in plaats daarvan hoorde ik het klikken van zijn camera.
Ik kon niet meer denken, is was niet geil, geil zijn is gewoon opwinding en dat punt was ik voorbij mijn hele lichaam smeekte om sex, als hij niet zelf aktie zou ondernemen zou ik hem.
Gelukkig was Pornograaf, ik wist nog steeds niet hoe hij heette, zelf ook flink geil.
Zo kan ik  niet werken, ik word veel te geil om te kunnen fotograferen... wil je me pijpen, zodat ik weer normaal kan denken, vroeg hij.
Hah, wil je... lol, natuurlijk wilde ik, ik zou alles gedaan hebben wat hij vroeg.
Hij stond voor me en ik maakte zijn broek open waardoor zijn stijve meteen naar buiten sprong.
Begering greep ik hem stevig vast en voelde hoe hard zijn pik was... daar zou ik van gaan genieten.
Ik nam zijn pik in mijn mond, zijn broek viel op de grond en hij pakte mijn hoofd vast.
Hij begin mij in mijn mond te neuken... dat was voor het eerst, had dat nog nooit meegemaakt maar liet hem zijn gang gaan. Ik merkte wel dat hij waarschijnlijk snel klaar zou gaan komen en probeerde hem een beetje af te remmen.
Niet zo snel, ik wil ook genieten, probeerde ik te zeggen, maar met een mond vol is dat wat lastig praten
Ik wil nu klaar komen, zij hij.
En mijn god dat deed hij, en hoe er leek geen einde te komen aan de golven sperma die hij in mijn mond spoot.
Hij smaakte wel eg lekker ;-)
Maar alleen pijpen was niet genoeg voor mij, ik wilde hem in mijn voelen, genieten van zijn harde genotstaaf.
Hij spoot teveel sperma om meteen door te kunnen slikken en eigenlijk wilde ik niet meteen slikken, hij smaakte echt lekker.
Hij trok zijn nog naschokkende pik uit mijn mond en maakte foto's terwijl het sperma half uit mijn mond liep.
Ik greep zijn nog hard pik en dwong hem om te gaan liggen, nou ja dwingen, hij deed maar al te graag wat ik wilde.
Nu lag hij op zijn rug en kon ik over hem heen kruipen om hem te gaan berijden.
Ik heb verder het initiatief gehouden en ben meerdere keer tot een orgasme gekomen. Dat was ook een eerste keer, zo vaak achter elkaar klaarkomen.
Ons sexspel was eerst grof en hard, ik kon me niet langer inhouden en achteraf ben ik nog steeds verbaasd over mijn wellustige gedrag, maar ik schaam me er echt niet voor. Ik had nog nooit mezelf zo laten gaan maar ook nog nooit zo genoten.
Manlief is bepaald geen slechte minnaar, maar dit heb ik met hem nooit mogen ervaren. Maar wie weet.
Foto's hebben we niet meer gemaakt, dus ik moet nog een keer terug ;-)
 

 

Zo heel af en toe kom haar weer tegen, mijn eerste vriendin. En hoe gek ik dat eigenlijk zelf ook vind, er blijft altijd een sexueel geladen spanningsveld tussen ons bestaan. Eigenlijk was het gewoon wachten op het moment dat het een keer zou gebeuren. Hoewel ik er bepaald niet op uit was, wisten we beiden dat het toch een keer zou gebeuren. Een paar maanden later was het inderdaad bingo…

Een mooie warme zomeravond, vrouwlief  op bezoek bij een vriendin en mijn dochter met haar vriendje een weekendje Amsterdam. Het was te mooi weer om binnen te blijven zitten en in de tuin met een goed boek kon me niet echt boeien. Toen mijn studiemaatje Ben belde en vroeg of ik mee ging naar een of ander vaag Jazz bandje dacht ik ook niet lang na. Een kwartier later parkeerde ik mijn auto voor zijn huis. Ik belde aan en hij deed de deur open, niet om mij binnen te laten maar om er zelf door naar buiten te stappen.
“Kom op, we gaan gelijk”, zei hij.
“Lopen of met de auto?”, vroeg ik.
“Tis tien minuten lopen luilak”, was het antwoord.
Ik sputterde nog even tegen, maar wist wel dat hij wel gelijk had. Lachend gingen we op pad, gelukkig speelde het jazzbandje op een klein podium bij een paar terrasjes. Tot mijn verbazing zag ik een oude bekende op het podium. Hij speelde met zijn sax de sterren van de hemel wat oude herinneringen bij mij opriep. Herinneringen aan wilde avonturen, een band waarmee we de jongerencentra in het land mee op de kop zetten. Wilde feesten, met de altijd gewillige meiden en het plotselinge einde toen ik tot over mijn oren verliefd raakte. Dat meisje veroorzaakte ongewild ruzie in de band, wat eigenlijk mijn schuld was, maar wat ik toen niet toegeven wilde. Ik was zo verliefd en wilde niets anders meer dan bij haar zijn. De band kon me gestolen worden. Mijn gitaar hing eigenlijk al aan de wilgen alleen wist ik het zelf nog niet.
De band ging kapot aan ruzietjes om niks en mijn gitaar werd stoffig in een donker hoekje. De relatie met mijn nieuwe vriendin was gepassioneerd, die zomer brachten we drie weken in bed door. Alleen omdat we zo af en toe ook eten moesten en een douche nodig hadden verlieten we de slaapkamer.
Het hoofdstuk pijpen gaf zij een volledig nieuwe inhoud. De eerste keer dat ze dat bij me deed, onder de douche na een lange vrijpartij, dacht ik dat ik zou ontploffen. Iedere keer liet ze mij bijna klaarkomen en stelde dat moment keer over keer weer uit.
Ik wist het zeker, wij wisten het zeker, dit zou eeuwig duren. Maar zoals je al verwacht  natuurlijk, gebeurde dat niet. Door het plotselinge overlijden  van mijn moeder raakte ik gestrest en niet zo’n klein beetje ook, hoewel ik bepaald geen goede relatie met mijn ouders had, raakte het mij diep.
Dat was iets wat mij nog nooit was overkomen, mijn emoties hadden nog nooit zo mijn leven beheerst. Daarin zag ik mij als onaantastbaar, toen dat toch niet zo bleek, stortte mijn wereld in. Ik werd er aggressief van en mijn vriendin wist er geen raad mee wat uiteindelijk het einde van onze relatie werd. Niet haar keuze, maar mijn onkunde om met emoties om te gaan. Ik smeet mijn ring naar haar hoofd en verdween uit haar leven.
Toch ben ik haar nooit vergeten. Meer dan dat, ik ben heel lang onbewust geweest van de sluimerende gevoelens voor haar.
Tot ik die jongen op het podium zag eigenlijk en de herinneringen terugkwamen. En van mijn vriendin herinnerde ik mij natuurlijk alleen de leuke dingen, idioot eigenlijk ons geheugen. Zo stond ik diep in gedachten verzonken in een druk café, een band die de sterren van de hemel wilde spelen en meende dat te doen door flink hard te spelen. Het ging eigenlijk allemaal langs mij heen. Een gewillig slachtoffer voor een zakkenroller, volledig inbeslaggenomen door mijn herinneringen.
Hoe lang ik zo stond, geen idee eigenlijk.
Ik werd pas wakker toen ik werd aangesproken door een stem die mij toch wel bekend voorkwam. De schok was des te groter toen ik mijn vriendin ineens lachend voor me zag staan.
“Ha Michael, hoe is het met jou?” vroeg ze.
Ik moet er nogal verdwaasd uit hebben gezien, ze wilde zich net omdraaien en weglopen omdat ik niet echt reageerde.
“Leonie’, wist ik er sputterend uit te brengen alsof ik nooit eerder een meisje had aangesproken. Ze lachte om mijn gestotter.
“Goh, dat heb ik vroeger nooit bij je opgemerkt”, sprak ze lachend.
Ik wist even niet zo goed wat ik moest zeggen, maar besloot gewoon te vertellen waarom ik zo afwezig was.
“Ehh, tja, toen ik hier binnenkwam zag ik Dirk op het podium, dat riep wat herinneringen op. Aan jou eigenlijk en aan hoe abrupt we toen uit elkaar zijn gegaan”, vertelde ik.
“Alleen dat maar, je hebt toch nog wel een paar goede herinneringen aan mij mag ik hopen”, vroeg ze.
“Ja natuurlijk”, antwoordde ik snel. Een heleboel zelfs, nogal veel wat ik hier beter niet kan zeggen lijkt me”, ging ik verder.
“Dan zoeken we toch iets op waar dat wel kan”, stelde ze voor.
“Lijkt me leuk Leonie, ik zal even tegen Ben zeggen dat ik weg ga, momentje”, zei ik vlug. Ben keek mij wat vreemd aan, maar zag Leonie en begreep meteen wat er aan de hand was.
Ik wrong mij weer tussen de mensenmassa door en samen met Leonie verlieten we de herrie. Buiten keek ze mij aan en vroeg: “Waar gaan we naar toe?”
Ik stelde haar een cafeetje voor waar je gewoon rustig kan zitten en ongestoord kan praten, hoewel ik eigenlijk liever iets anders had gewild.
Dat ik daar niet de enige in was bleek toen ze voorstelde om naar haar huis te gaan.
Daar kon ik geen nee tegen zeggen en ik vertelde dat mijn auto een paar minuten wandelen verder stond. Het was een mooie warme avond, dus een wandeling was aangenaam.
“Ik wist niet wat ik zag toen ik je daar alleen en zo stil zag staan”, begon ze.
“Ik was alleen thuis en Ben vroeg me of ik mee wilde naar die Jazz band. Ik had geen zin om lui voor de buis te gaan hangen en mijn boek kon mij ook al niet boeien”
“Zo ken ik je tenminste weer, ik vroeg mij al af waar die wildebras was gebleven. Ik dacht al dat die met je lange haar was verdwenen”, zei ze een beetje spottend.
“Ja, ik weet het, ik krijg een ouwe kop. Mijn lange blonde haar heeft plaats gemaakt voor grijs kort stekelig haar. Een weet je wat het gekke is, ik heb nog steeds een hekel aan de kapper”, vertelde ik haar alsof ze nooit uit mijn leven was weggeweest.
In de verte zag ik mijn auto al staan te glimmen in de ondergaande zon. Maar goed dat ik dat ding net gewassen had.
“We zijn allebei een beetje verandert”, merkte ze op.
“Nou jij ziet er anders nog steeds heel erg …”, verder kwam ik niet.
“Vind je me nog steeds een lekker ding?”, vroeg  ze er overheen.
“Waarom denk je dat ik anders met je mee ging?, merkte ik op terwijl we vlakbij mijn auto aankwamen.
Ik drukte op het knopje van de afstandsbediening zodat de lampen van mijn auto begonnen te knipperen.
“Je bent nog steeds gek van speeltjes, zie ik. En heb je jouw huis helemaal vol gebouwd met die handjes?” vroeg ze.
Ik was stom verbaasd dat ze dat nog wist, maar moest tot mijn spijt vertellen dat het er nooit van gekomen was. We stapten in de auto en ik wilde meteen wegrijden.
“We hoeven de trein niet te halen… en ik wel nu eerst wel eens een zoen van je”.
Ze sloeg haar armen om mijn nek en trok mij dicht tegen haar aan.

Ik heb de leuke gewoonte zeer beschaafd Engels te spreken als ik stomdronken ben. Waar de één een dubbele tong krijgt, krijg ik een aardappel die zo aardappel is dat zelfs The Prince of Wales er een puntje aan kan zuigen. Posh noemen de Engelsen dit. Tijdens mijn tochten door Australië oogstte ik veel bewondering daar- mee. Iedere ochtend werd ik met een barstende koppijn op een andere plaats wakker. Een tentje, een landhuis of een youth hostel, het maakte niet uit. Vrijwel nooit herinnerde ik mij hoe ik in de plaatsen was gekomen. Wat ik wel wist, was dat er niets gebeurd kon zijn. Dronkenschap betekent voor mij dat er geen actie is geweest. Toen vond ik dat toch wel zonde. Dus ik was gewoon (tip!) drie alkaseltzers te nemen, een droog stuk brood die ik tegelijk naar binnen sloeg en wegspoelde met wat bier, niet teveel.

Binnen een half uur was dan de pijnlijke en ongemakkelijke herinnering aan die vorige avond weg. Ik kon me storten op het liefje dat ik een paar uur daarvoor zo vreselijk had teleurgesteld. Vaak was voor hen het moment dan weg, of ook zij leden onder hun vaak prachtige lichamen die het etanol op een zo goed mogelijk wijze trachtten te verwerken. Maar ik geloof niet dat het me ooit is gebeurd dat de magie, die er blijkbaar die nacht moest zijn geweest, helemaal verdwenen was. Voor mij was het een must om te spuiten, een waardige afsluiting van weer een dolle avond. Voor de meisjes, of vrouwen, in kwestie was het meer een krampachtige poging om uit die lollige Dutchman, met zijn opvallende Engelse tongval en zijn goudbruine door de zon getaande huid, nog een graantje romantiek te halen. Ging dat misschien wel op voor de avonden, tijdens de ochtendsessies was ik een botte, Westfriese boer. Ik nam de dames en niet andersom. Van achteren, van voren, recht-op-en-neer, al naar gelang mijn fitheid dat toeliet. Alles wat er gebeurde, gebeurde omdat ik het zo wilde. Zoenen kwam er al helemaal niet aan te pas. Beffen was weer afhanke- lijk van wie (en wat!) ik voor me had liggen. Dit ging goed zolang ik de ''''interessantste'''' was.

Totdat ik Susan H. ontmoette in een negorij van een stadje op het noordelijkste puntje van Queensland, Cape York. Susan, ooh my Susan. Wat verlang ik nog naar je. Ze is de dochter een bekend Engels politicus. Destijds was hij kroonprins van die pin, Maggie Thatcher. Maar na wat politiek geharrewar rond een helikopterdeal, donderde zijn ster als een baksteen uit de hoge bomen. Maar dat was veel later, toen... Tja, toen... We kwamen elkaar tegen op het strand, bij een bordje dat waar- schuwde voor zeekrokodillen. Ze was oogverblindend zo mooi, dat was ze. Het was tegen de middag, de zon had het land de hele dag lopen teisteren. Alhoewel ik die dag niet zoveel cans in mijn handen had gehouden, was ik redelijk aangeschoten. Ik vermoedde dat het door de hitte kwam. ''''Kun jij lezen wat er op staat'''', vroeg ik. Het bordje was nogal verweerd en ik vond dat een mooie aanleiding om een gesprek te beginnen. ''''Ik weet het niet zeker'''', zei ze enigszins verwonderd toen ze mijn zeer Engelse tongval hoorde, ''''iets over de krokodillen''''. ''''Oh'''', mompelde ik en nam nog een slokje three X''''s. Ik ook verwon- derde me over h?°?°r tongval; was zij echt afkomstig uit de Engelse High Society? ''''Ken ik jou'''', wilde ze weten, hierbij refererend aan de gemeenschappelijkheid van onze uitspraak. ''''Ik zou denken van niet'''', reageerde ik zo onverschillig moge- lijk, ''''I''''m Dutch''''. Ze wist niet wat ze hoorde; een Nederlander die exact zo sprak zoals zij! Er ontspon zich een leuk ge- sprek. Zelf verafschuwde ze de manier van haar spreken. Ze kon er niets aan doen, ze was ermee opgegroeid. Ik verbaasde me over haar eerlijkheid en liet me meevoeren op de golven van haar levensbeschouwingen over politiek, rijkdom en klassever- schillen. Zo kwam ik te weten wie haar vader was, dat ze veel van hem hield maar dat een broertje een dood had aan de wereld waarin zij en haar familie leefden. Dat was zo''''n beetje de reden dat ze nu, in deze voor haar vader zo woelige tijden, met haar vriendin door de voormalige Engelse strafkolonie trok. Ik vergat daardoor te drinken en toen ik eenmaal een slok nam, was het bier te warm geworden, Heet zelfs, ondanks mijn stubbieholder (temperatuur-isolerende cilinder waar het blikje in past -red). Ik proestte het uit van afschuw, Susan schoot in de lach. ''''You shouldn''''t be laughing'''', zei ik vrij ernstig. ''''Ooh nee'''', reageerde Susan brutaal en lachte nog harder. ''''Ik ga je pakken hoor'''', zei ik en ging alvast in de renhouding staan. Susan lachte nog harder en ik schoot voor- uit. Het dure meisje gaf een gilletje en holde weg. De span- ning om te neuken was in me terug. Ik rende haar achterna en wist dat als ik haar te pakken had, iets moest doen. Al snel greep ik haar bij de lurven. ''''Liet zij zich nou zo gemakkelijk vangen?'''', schoot het door mij heen. Susan liet zich vallen. Ik viel bovenop haar. Heel standaard en allemaal heel voorspel- baar, maar daardoor niet minder effectief. Haar halsslagader kronkelde als een blinde brilslang. Zij vond het ook spannend! Even wachtte ik met haar te kussen. Ze keek me aan. Een echte hunkering was het niet, meer een soort van overgave. Toen zette ik mijn lippen op de hare en dreef mijn tong bij haar naar binnen. Ze wachtte mij op, warm, vochtig en vooral ook zoet. Steeds wilder maalde haar tong om de mijne en ze kreunde. Maar we werden ruw gestoord in dit veelbelovend begin. We hoorden plotseling een luid gejoel en gejuich dat onmiskenbaar voor ons was bedoeld. Ik draaide me om en hield daarbij mijn benen gekruist om de bobbel in mijn short nog enigszins te kunnen verbergen. Een stel dronken aboriginals stond bij de overgang tussen woud en strand naar ons te kij- ken. Ik vocht tegen een snel opkomende vlaag van racisme, maar hield me in. De stakkers. Westerse cultuur, drank en vooroor- delen voorop, maakte hun leven kapot. Zorgde ervoor dat zij nergens bij konden horen, nooit. Eén van hen stak zijn hand op en zwaaide. Ik kreeg spijt van mijn aanvankelijke gedachten en wuifde terug. ''''You''''re very tolerant'''', zei Susan zacht en legde haar hand op mijn slinkende kruis. ''''Kom laten we naar mijn logeeradres gaan, dan beloon ik je ervoor'''', fluisterde ze in mijn oor. Het logeeradres zoals Susan het noemde, was niet mis. Engelse VIP''''s hadden overal in het Gemenebest, de voormalige Engelse koloniën, ''''leuke uitrusthuisjes''''. Deze op Cape York was van haar vader, maar hij scheen er nooit te zijn geweest. De Tropic Condo, zoals het werd genoemd, werd verzorgd door een native politieagent die er wel meer onder zijn hoede had. Daardoor was het villaatje van alle gemakken voorzien. Susan plantte me op het bed en zei dat ze zich nog even moest op- frissen. Ik staarde naar het plafond terwijl zij vanuit de aangrenzende badkamer lekker doorkwebbelde. ''''Andere MP''''s (Engelse politici -red.) schijnen hier wel te komen''''. Ik hoorde het water spetteren uit de kraan. Zou ze nu haar kut wassen? ''''De wildste feesten zijn hier gehouden'''', ging ze verder. ''''Interessant'''', zei ik luid en stelde me voor hoe Susan al babbelend een washandje door haar muts haalde, ''''ver- tel eens verder''''. De waterkraan stopte. Ik luisterde scherp, maar hoorde geen geluid. ''''Nou'''', begon ze aarzelend, ''''Wat dacht je van orgiën met prostituées?'''' ''''Heel interessant'''', herhaalde ik. ''''Maar dat geloof ik niet. Waar haal je hier de hoeren vandaan?'''' Weer was het stil, toen: ''''Gewoon, ze laten Europese meisjes overkomen van Indonesische clubs?'''' ''''Nou, toe maar. Ik heb gehoord dat die verschrikkelijk duur zijn. Maar goed, dat zal voor bollebozen geen punt zijn'''', voegde ik eraan toe. ''''Zou, hoe weet jij dat, van die hoeren?'''', zei Susan. Duidelijk was te horen dat ze wat aantrok. ''''Ach'''', zei ik niet zonder valse bescheidenheid, ''''I''''ve been around''''. Maar dat pochen hield snel op, want Susan kwam binnen. Ze had zich aangekleed als een hoer. Even was er een kleine aarzeling te bemerken. Maar toen zag ze mijn sprakeloosheid en zette door. Nu merkte ik haar voluptueuze borsten op. Bij iedere stap die ze deed, deinden ze heerlijk in de kanten stof. Ooh, ze leken zo zacht, zeer vol, maar strak. Ik keek naar de binnenkanten van haar voortschrijdende benen, benen die naar mij toekwamen. Ook al zo, zo, zo begeerlijk. Mijn pik schoof snel tegen de binnen- kant van broekje. Ik moest me inhouden om er niet aan te komen. ''''Gepaste kleding voor een gepast moment'''', zei de mooie vrouw. Ze bleef vlak voor het bed staan en betastte zichzelf. Ik betrapte me erop dat ik sneller begon te hijgen. Haar vingers gleden over haar heerlijke lichaam. Ze sloot haar ogen en gooide haar hoofd in haar nek toen ze in haar borsten kneedde. Haar gretigheid liet witte afdrukken achter in het gebruinde vlees. Als een tijgerin, althans zo was het in mij beleving, zakte ze door haar knieën en kroop het bed op. Ik voelde mij verloren, totaal ontredderd. Nog nooit had ik mij zo laten sturen. Altijd was ik het die dergelijke initiatieven nam. Mijn wil smolt weg en zij verwijderde mijn short. Ik schaamde me voor mijn pik, want ik had me niet gewassen. Haar hoofd gleed erlangs, haren kriebelden mijn gevulde lans. ''''Mhmmm, heerlijk. Bier, pis en man. Zo wil ik het hebben'''', kreunde ze. Ik schaamde me nog meer, zou haar niet hebben geloofd ware het niet dat ze in een snelle beweging haar hand tegen haar schaamstreek duwde; alsof ze een onbeheerste geilkramp moest onderdrukken. Ik rilde en beefde; Susan nam mijn knakker in haar mond. Vol overgave slikte ze me in. Ze klemde zich vast zoals een Joey (baby kangaroo) aan zijn moeders tepel, om maar niets van het mannelijk aroma te hoeven missen. Ze ademde steeds sneller door haar neus. Intensief, vakkundig, dat was ze. ''''Ik zal me omdraaien zodat je naar mijn kut kan kijken. Dat wil ik'''', zweemde Susan. Welhaast in slow motion draaide het goddelijke lichaam aan me voorbij. De weelderige tieten bewogen statig. ik wil ze aanraken, ze betastten, maar Susan wist op geraffineerde wijze haar vleesbergen buiten mijn bereik te houden. Ze stak haar kontje ver naar achteren terwijl ze wederom mijn penis in haar mond nam. Krols bewoog ze haar bekken op en neer; de vleselijke geluksbloem opende en sloot zich op hetzelfde ritme. Steeds dieper kon ik erin kijken, steeds natter werden de wanden. Ik dacht dat ik het zou begeven van extase. De opwinding was verlammend, nooit eerder had ik zoiets meegemaakt. Mijn ridder was tot het uiterste gespannen, maar de prikkelingen die ze met haar tong bewerkstelligde bereikten mijn hersenen niet. Het gevoel in mijn onderbuik overheerste te veel. Ik kon niet meer. Ze positioneerde zichzelf over mijn lichaam. Haar fantastische achterste naar mij gericht. Haar vrije hand streelde het eigen onderlichaam. Susan kreunde, haar borsten begonnen wilder te bewegen. Ze zakte dieper door haar knieën. Met mijn stijve heer in haar mond kreunde ze toen haar kut mijn onderbuik raakte. Mijn hele wezen stond in vuur en vlam, die rijke teef bereed mij, en hoe! Ik voelde haar stijve kittelaar over mijn buikspieren rollen. Niet dat ik zo gespierd ben. Destijds zat er geen grammetje vet in de buurt van navel, ondanks het vele bier. Over mijn navel gesproken, deze werd gevuld door het geil dat uit haar onderlichaam werd geperst. Steeds verder bewoog ze van me vandaan. Susan was gestopt met pijpen. Ze trok haar onderlichaam omhoog en plaatste het boven mijn kokkerd. Ze keek me over haar schouder aan. Ze zag mijn exta- se, mijn gelatenheid, en zakte naar beneden. Voordat ik het wist, slokte ze me op. De vrouw vrat me met huid en haar, liet geen greintje van me over. Vol overgave bewoog ze over mijn paal, op en neer. Iedere beweging die ze maakte, maakte ze omdat zij het zo wilde. Omdat zij het op deze manier lekker vond. In haar rechtstandige en omgedraaide positie werd haar clitoris niet meer gestimuleerd. Maar Susan wist daar wel raad mee en begon zich te helpen. Alhoewel ze in een gestadig tempo haar lichaam over mij bleef bewegen, flitsten haar masturberende vingertjes steeds sneller over haar eigen lekkere plekjes. Niet dat ik dat zag, maar ik voelde haar lichaam bewegen, zag haar enorme memmen deinen. Af en toe draaide ze zich om om naar me te kijken. En bij deze gelegenheden onderdrukte ze een kermpje en haar lichaam trok samen. Haar bewegingen werden langzamer, intensiever. Ze kermde, eerst zachtjes, aanzwellend naar luid en duidelijk: ''''Jolly, jolly!! Ooh dear, oioioioi jolly!'''' Ik moest me inhouden om niet te lachen, ondanks de serieuze bedoeling van haar orgasme. Monty Python-achtige taferelen speelden zich af op mij onderlichaam. Maar al snel werd ik weer gevangen door de fascinatie van haar lichamelijke overgave. De ministersdochter kreunde zoals ik nog nooit een vrouw had horen kreunen. Vol geweld en vol overgave. Ze water- de op mijn lichaam. Zeik of geil? Het maakte me eigenlijk niets uit. Ik streelde het nahijgende meisje. Ze had zich laten zien. De hoer in haar, het meisje van hoge komaf. Ik legde haar op haar zij. De redenen voor mijn aanvankelijk passiviteit verdwenen met Susanne''''s bevrediging. Het gevoel in pik keerde terug, de onderbuikextase van de ondergeschikte rol raakte op de achtergrond. Ik ging achter haar liggen en raakte met de gehele voorkant van mijn lichaam, haar achterkant aan. Ik genoot van iedere aanraking van haar rondingen en kuste haar nek. Van achteren begon ik haar borsten te strelen, te masseren. Als snel hield ik mijzelf bijna niet meer in be- dwang. Ik kneedde en kneep, bemerkte iets te laat dat het misschien wel eens pijn kon doen. ''''Sorry, sorry'''', zei ik gehaast. ''''Doe ik je pijn?'''' ''''Ooh nee, doe het maar harder, alles. Ga je gang op mij, laat je maar gaan'''', steunde Susan. Mijn onderbuik gloeide weer op en de heerlijke warmte straalde door heel mijn lijf. Ze bewoog haar kontje zo dat mijn eikel tegen haar kut kwam te liggen. Veel hoefde ik niet doen om haar zo te penetreren. Mijn vaginavuller verdween, als een mes door warm roomboter, in haar lichaam. Ik duwde haar op haar buik. Ze wilde zich al op haar knieën geven, maar ik zei: ''''Blijf zo liggen. Voel je hoe ik in je pomp terwijl bij iedere stoot je prachtige borsten tegen het bed worden geduwd?'''' Susan kreunde. Haar memmen lagen als pannekoeken onder en naast haar lichaam. Ze bewogen en trilde na iedere stoot nog wat na. Ik keek naar beneden en zag mijn penis in en uit haar onderchaam- snaad schuiven. Ik was nat en glibberig van haar geil. Dit hele gebeuren had de opwinding gesterkt. Ik voelde mijn zak samentrekken en de kriebel in mijn buik verplaatste zich naar de wortel van mijn hannes. Zaad maakte zich los uit mijn reservoirs. Van begeerte trok ik haar aan de heupen omhoog. Meteen duwde ze haar bekken naar achteren, wat de penetratie totaal maakte. Ik kreunde, het werd allemaal te veel en verloor mijzelf. Met een zware zucht golfde het eerste sperma haar kut in. Ik zag sterretjes, haar warmte overmande me. Plots was het gevoel weg. Ik keek op en zag dat ze zich van mij had afgehaald. Haar mond ving nu het streepjesfespoten sperma op. Mijn vocht landde duidelijk hoorbaar op haar gezicht. Ik rilde. Mijn dronkenschap was weg, het Engels was duidelijk minder. Of het daaraan lag, weet ik niet. Maar ''''het'''', wat dat dan ook mag wezen, was weg. Hoe ik ook probeerde, ik was het niet meer. ''''Of was dat het ''''m nou juist'''', realiseerde ik me nu? Hoe het ook zij, praktisch gezien wees ze me de deur. Een dag later stond ik er weer, geheel uit mijn doen. Het huis was verlaten. De toezichthouder vertelde me dat lady H. verder was getrokken. Een jaar later, ik woonde toen al weer lang en breed in onze hoofdstad, kreeg ik een kort briefje van haar. ''''Sorry for my accidental leave, but I thought it was better that way. I wouldn''''t work out anyway. Allways Yours, Susan H.'''' De teef.

Nettie was dol op het buitenleven. Op de boerderij van haar vader kon ze daarvan volop genieten. Ze hield van de zuivere lucht op de landerijen en van de wijds aanwaaiende wind. Hoewel ze vaak haar handen uit de mouwen moest steken op en om de boerderij, was het leven toch eenvoudig en genoeglijk voor haar. Ze was een gezonde meid van zeventien. Steeds meer groeide ze uit tot een gezonde jonge vrouw, wier mooie lichaam met wel geproportioneerde vormen de blikken van de jonge mannen in de buurt steeds meer begon te trekken. Daarvan was Nettie zich maar al te bewust, en ze genoot ook van al die belangstelling. Het gaf haar een opwindend gevoel als er naar haar jonge borsten of haar mollige billen gegluurd werd. Dan kreeg ze een wonderbaarlijke tinteling, die zich in hoofdzaak in haar ontluikende schaamstreek nestelde.
Waar Nettie het meest van hield waren wandelingen langs de velden, als het koren hoog en rijp stond en ze handen vol bloemen kon plukken, of de gonzende insekten bestudeerde. Dan dagdroomde ze vaak en beleefde ze heerlijke uren.
Ook die warme zomerdag was Nettie er weer op uitgetrokken, voor een wandeling door het heuvelachtige landschap rondom de landerijen van haar vader. Ze was in gedachten verdiept en neuriede een vrolijk lied. Opeens zag ze het flikkeren van het zonnelicht op een zwaaiende zeis. Ze liet haar gepeins voor wat het was en keek naar de boerenknecht die op zo"n honderd meter afstand tussen het hoge koren bezig was. Er verscheen een vrolijke glimlach om haar mond toen ze de knecht herkende. Het was Anton, de zoon van de naburige boer. Hij was twintig, groot van postuur en gebruind door het werken buiten in de zon. Ze zag dat hij zijn bovenlijf had ontbloot. De aanblik van zijn gespierde lichaam gaf haar een prikkelend gevoel. Anton groette haar altijd vriendelijk als ze elkaar ontmoetten. Hij was een van degenen die altijd opmerkelijk veel belangstelling voor haar verschijning aan de dag legde.
Anton had haar ook opgemerkt en hij zwaaide naar haar. Impulsief beantwoordde Nettie zijn groet. Hij riep iets wat ze niet goed verstond. Daarom besloot ze naar hem toe te gaan.
"Hallo Nettie!" zei de jongeman toen ze hem tot op enkele passen genaderd was. Hij lachte vriendelijk en leunde op de zeis. Zijn houding had een geruststellende invloed op het meisje. Van dichtbij was hij nog aantrekkelijker, stelde ze vast.
"Ha, Anton. Is het niet veel te warm om te werken?" vroeg ze met een charmante glimlach, waarmee ze hem te kennen gaf zijn gezelschap best op prijs te stellen.
''Ja, dat wel, maar wat moet dat moet, he? Jij bent vrij, zo te zien. Maak je een wandeling?"
Nettie knikte. Zij zocht zijn donkerblauwe ogen en zag daarin de onbewolktheid van de blauwe hemel. En ze merkte op dat hij onverholen naar haar keek. Ze werd geprikkeld door de manier waarop hij haar jonge lichaam bewonderde. Het amuseerde haar dat hij onrustig met zijn handen bewoog rondom de greep van de zeis. Dat duidde erop dat hij zenuwachtig was en dat zijn gedachten niet louter onschuldig waren.
"Mag je wel in je eentje zo ver van huis?" vroeg hij na enig stilzwijgen.
"Poeh, waarom niet? Ik kan heus wel op mezelf passen, hoor. Daar ben ik oud genoeg voor."
"Oud genoeg? Zo oud ben je toch nog niet?"
Het klonk schamper, alhoewel hij het zo beslist niet bedoelde.
"Ik ben anders al achtien!" kaatste ze gepikeerd terug.
"He toe, ik bedoel "t helemaal niet pesterig. Je hoeft toch niet meteen boos te worden?" sprak Anton met een geschrokken en verongelijkte trek om zijn mond.
"Nee, daar heb je gelijk in. Het is veel leuker om vrienden te zijn. Oke, ik zal niet boos op je zijn!"
Opnieuw stokte hun gesprek, terwijl Anton haar aanstaarde. Hij keek naar haar blonde krullen aan weerszijden van haar lieftallige gezicht. En naar haar bloezemende meisjeslichaam, dat er al zo vrouwelijk en rijp uit zag. De vriendschappelijke blik in haar donkerkleurige ogen bracht hem ertoe te zeggen: "Natuurlijk zijn we vrienden. Daarvoor kennen we elkaar ook al zo lang!"
Nettie knikte instemmend. Het ontging haar niet dat hij niet in staat was zijn ogen af te houden van haar jonge zwellende borsten die rezen en daalden bij elke ademhaling. Ze vroeg zich af of Anton een soortgelijke tinteling onder in zijn buik voelde als zijzelf ten gevolge van de niet te ontkennen erotiese spanning die tussen hen beiden opkwam. Ze vond het in ieder geval fijn om in zijn gezelschap te verkeren. Ze twijfelde er niet aan dat "t bij hem ook zo was ten opzichte van haar. Anton glimlachte opnieuw toen hij voorstelde: "Heb je zin om even uit te rusten en een hapje met me mee te eten? Ik heb vers brood en zachte kaas bij me. Die wil ik graag met je delen!"
"Ja, graag. Ik heb best wel honger!" antwoordde ze spontaan.
De twee jonge mensen zetten zich neer tussen de hoge korenaren op de zongewarmde grond. Ze hoorden de bijen en andere insekten driftig zoemen en hoog in de lucht het geruststellende geluid van de vogels. Nettie deed haar schoenen uit en zette haar blote voeten op de warme aarde. O, dat was een fijn gevoel.
"Doe jij ook je schoenen uit. Het is heerlijk om met blote voeten te zitten," stelde ze aan haar metgezel voor. Anton volgde haar suggestie op. Hij keek belangstellend toe hoe Nettie haar rok omhoog schoof om de zon over haar blote benen te laten spelen. De aanblik van haar witte huid wond hem zodanig op dat zijn fallus zich onweerstaanbaar begon te verstijven en een ongemakkelijke bult in zijn broek veroorzaakte. Hij ging om die reden iets verzitten. Dat ontging Nettie niet en ze gniffelde.
"Het spijt me als ik je verlegen maak..." zei ze plagend.
"Och..." murmelde de jongeman die zich niet zo goed raad wist met de situatie.
Hij begreep uit haar opmerking maar al te goed dat ze wist wat er met hem aan de hand was. Hij kon maar een uitweg uit zijn verlegenheid bedenken, en dat was eerlijk te zeggen wat hij dacht.
"Je bent erg mooi..." sprak hij zacht. "Je hebt mooie benen."
Nettie amuseerde zich. Zijn woorden en gedrag bevestigden voor haar hoe gemakkelijk het was om jongens te prikkelen. Ze ontdekte dat zij in verwarring raakten als hun piemels groot en stijf werden en dan niet goed wisten hoe ze dat moesten verbergen.
"Als je er niet tegen kunt," zei ze glimlachend, "dan wil ik ze wel weer toedekken."
Met die woorden trok ze haar rok weer omlaag over haar fraai gevormde benen heen. Ze zag de teleurstelling op Antons gezicht. Niet dat ze van plan was om haar rok omlaag te houden, maar dit erotiese spel was nieuw en opwindend, en ze kwam erdoor tot het besef welke macht ze hierdoor op jongemannen zoals hij kon uitoefenen. Ze wilde wel eens ten volle achterhalen hoe groot die macht was en ondervinden waartoe ze deze jongen - die al bijna man was - kon uitdagen.
"Nee hoor, het was prima met je rok omhoog. Ik had er geen bezwaar tegen."
"Zeg dan "alsjeblieft" als je wilt dat ik hem weer omhoog schuif," glimlachte ze met een geraffineerde uitdrukking op haar gezicht. Anton bloosde van die uitspraak.
"Zeg "alsjeblieft"!" beval Nettie.
Anton keek stug van haar weg, vastbesloten om het meisje niet te smeken voor enkel een glimp van haar benen. Maar zijn erektie klopte met sensuele pulsen en hij was er niet zeker van of dat kwam omdat het meisje zich veeleisend begon te gedragen en hem probeerde op die manier te verleiden. Hij probeerde zijn gedachten op het koren rondom hem te konsentreren, in de hoop dat zo zijn verstijving zou afnemen en zijn penis weer tot rust zou komen tussen zijn dijen.
"Kom, zeg "alsjeblieft"!" hoorde hij het meisje zeggen. Hij deed zijn best om haar niet aan te kijken. "Je hoeft me er alleen maar vriendelijk om te vragen, en dan zal ik mijn rok weer optrekken."
Anton ging opnieuw verzitten en probeerde zo onopvallend mogelijk zijn stijve fallus in een gemakkelijker positie te manoeuvreren. Maar natuurlijk zag Nettie dat.
"Je hoeft er niet om te smeken," herhaalde ze, "...en dan vind ik het zelfs goed dat je me aanraakt."
Anton draaide zich snel naar haar toe. Te snel. Zijn reaktie versterkte haar alleen maar in haar gevoel van zelfverzekerdheid en macht over de situatie. Ze gniffelde.
"Lach me niet uit!" sprak de jongeman in een poging zijn gevoel voor eigenwaarde te herstellen. Maar zijn woorden klonken niet erg overtuigend. "Ik wil je best aanraken, maar ik ga er niet om smeken."
"Dat zal je toch moeten doen," zei het meisje met een air van dominantie. "Smeek me, en ik zal je laten voelen... hoe en waar je maar wilt..."
Haar gefluisterde laatste woorden waren teveel voor Anton. Het was ook al niet een aanbod om deze mooie meid overal en hoe dan ook te mogen betasten. En hij hoefde haar er alleen maar om te smeken... Hij keek in haar donkere ogen en zag er een tinteling in die hem even wantrouwig maakte.
"Je houdt me toch niet voor de gek, he?" vroeg hij met een scherpe klank in z"n stem.
"Nee, heus niet. Hoe en waar je maar wilt. Als je er maar om smeekt!"
Antons penis was nu keihard. Hij voelde het bloed door zijn aderen gutsen. Het klopte onbeheerst aan zijn slapen. Hij wist dat hij haar zou smeken. Hij wist dat hij alles zou doen om die prachtige meid aan te mogen raken. Die opwindende jonge vrouw die naast hem zat en die zo"n geraffineerd spel met hem speelde. "Alsjeblieft...." zei hij zachtjes.
"Alsjeblieft wat?" drong Nettie aan.
Zo gemakkelijk gaf ze haar prijs niet weg. Ze was wel van plan haar belofte te houden, maar ze zou hem er toch zoveel mogelijk voor laten doen. Ze genoot van zijn onzekerheid, zijn heftige verlangen en zijn tweestrijd.
"Mag ik alsjeblieft je benen zien?"
Nettie gniffelde. "Is dat alles wat je zien wilt? Mijn benen alleen maar? Wil je me niet overal aanraken?"
Het meisje lachte voluit. Het maakte haar niet uit of ze Anton boos maakte. Ze had hem nu precies waar ze hem hebben wilde en ze kon hem laten zeggen en zelfs doen wat ze wilde. Niet alleen wist zij dat; ook Anton wist dat. Daarom zette ze door met haar slinkse plannetje. "Toe maar, smeek me er maar om op de manier die een meisje graag van een jongen hoort. Als je dat doet, dan beloof ik je dat ik je ervoor zal belonen. Op de beste manier die ik ken."
\\r\\n"O Nettie, alsjeblieft. Ik wil zo graag je benen zien. En ik wil je overal aanraken waar het maar mag. Toe, lieve Nettie, laat me alsjeblieft..."
\\r\\nNettie glimlachte en keek Anton recht in zijn ogen. Ze keek zo indringend dat hij zijn blik omlaag sloeg. Langzaam gingen haar handen naar de zoom van haar rok. Tergend langzaam begon ze die omhoog te schuiven. Al die tijd bleef de dominante glimlach om haar mond geplooid.
\\r\\n"Ga door, Anton, met me erom te vragen. Doe "t terwijl ik mijn rok omhoog schuif!"
\\r\\nZe zei die woorden met een hese klank in haar stem. Met haar ogen bleef ze de jongeman strak aankijken om zijn onrustige reaktie te peilen.
\\r\\n"Ja, alsjeblieft... ik wil "t zo graag... toe, ik smeek je erom...."
\\r\\nDe zoom van haar rok gleed over haar ronde knie?´n heen en schoof verder omhoog langs haar zachte dijen. Ze deed het zo traag mogelijk. Anton keek gebiologeerd naar haar blote dijen die steeds verder zichtbaar werden. Het was een uiterst verleidelijke en prikkelende aanblik. De reakties voelde hij duidelijk in zijn nog harder wordende penis. Tenslotte zag hij de aanzet van haar strakgespannen slipje en in het centrum tussen haar dijen de zwelling van haar poesje die de stof van haar dunne broekje deed opbollen. Hij zag het vochtige streepje in de stof daar waar haar schaamlippen tegen elkaar aan geperst zaten, ten teken van haar sensuele opwinding.
\\r\\n"Nu ben ik van jou..." zei Nettie op zachte fluisterende toon.
\\r\\nHaar woorden wekten echter niet de indruk dat ze volkomen de waarheid sprak. Want uit haar houding viel op te maken dat ze er geenszins overdacht om zich nu opeens volledig gewonnen te geven.
\\r\\nZelf had ze maar al te goed in de gaten dat haar gleufje danig vloeide. En dat haar vochtigheid aan de buitenkant van haar slipje zichtbaar was. Haar onderbuik tintelde en verschafte haar heerlijke gevoelens. Ja, dit was heerlijk, om zelf zo opgewonden te zijn en om te zien dat Anton er ook hevig door opgehitst werd.
\\r\\nAnton strekte voorzichtig zijn hand naar haar uit. Nog niet eerder had hij zich een dergelijke vrijheid kunnen veroorloven. Het was hem nog nooit eerder overkomen dat een meisje zo haar intieme lichaamsdelen toonde en achterover leunde in afwachting van hem om haar aan te raken op haar meest geheime plekjes. Toch was hij onzeker en angstig, hoewel hij niet wist waarom. Was het haar tweeslachtige houding? Enerzijds toegeeflijk en anderzijds terughoudend? Was het de mengeling van sensualiteit en koelte die ze uitstraalde? Of was het alleen omdat hij eigenlijk nog onervaren was?
\\r\\nHij raakte haar aan. Er voer een rilling door hem heen. Haar huid was zacht en voelde warm aan. Ook Nettie rilde toen zijn hand kontakt maakte met haar dijen. Ze ontweek hem niet - hoewel hij dat ergens wel verwacht had - en ze bleef voortdurend tegen hem glimlachten en hem met haar oogopslag verder aanmoedigen.
\\r\\n"Ga maar door," zei ze, "wees niet verlegen. Ik hou heus mijn belofte wel, hoor. Wees maar niet bang dat ik je zal slaan omdat je zo vrijpostig bent..."
\\r\\nAnton vertrouwde erop dat ze de waarheid sprak. Veel anders zat er ook niet voor hem op. Het verlangen om haar intiem te beroeren was ook veel te sterk geworden om nu nog op te kunnen houden. Hij legde zijn hand stevig op haar verleidelijke zachte dij en begon haar nadrukkelijk te strelen en het veerkrachtige vlees te kneden. Voorzichtig schoof zijn hand steeds iets verder langs haar bovenbeen omhoog.
\\r\\nNettie zat daar maar, achterover leunend op de steun van haar armen. Ze liet hem doen wat hij wilde en legde hem geen strobreed in de weg. Ze ging zelfs achterover liggen met een diepe zucht en spreidde haar benen wijd uiteen. Zo verleidde ze hem uiterst geraffineerd om haar jeugdige vagina te gaan strelen. Zijn hand kroop omhoog langs haar dij. Het jonge meisje voelde een verrukkelijke huivering door haar onderlijf trekken. Toen werden zijn handen brutaler en zijn greep sterker. Hij greep haar stevig bij haar uitdagende kutje en kneep in de sponzig zachte zwelling. Zijn onbeheerste verovering van haar poesje deed haar zowel pijn als dat het haar een gloeiend gevoel van genot gaf. Haar benen gleden onwillekeurig verder uiteen.
"Kom, trek je slipje uit!" sprak Anton.
Hij probeerde zoveel mogelijk dwingende klank in zijn stem te leggen. Hij meende dat hij nu meester van de situatie was. Hij veronderstelde dat haar zachte zwoele gekreun erop duidde dat hij haar wil overwonnen had en nu het moment was aangebroken waarop hij met haar kon doen wat hij wilde.
"Nee! Dat niet. Ik zei dat je me alleen maar mocht aanraken!"
"Je hebt gezegd dat ik "t mocht, hoe en waar ik maar wilde. Nou, ik wil je aanraken met mijn lul. Ik wil je helemaal hebben. Wat denk je... dat ik een snotaap ben die zomaar naar jouw pijpen danst en al jouw grillen opvolgt? Ik wil je nu. Ik wil je hebben! Je hebt "t me beloofd en nu moet je je woord houden!"
"Nee, alsjeblieft, doe dat niet..."
Anton lachte luid, maar het klonk nog niet erg overtuigend.
"Ha, nu smeek jij mij! Daar ben ik blij om. Zijn de rollen dan nu omgekeerd?"
"Dat is niet eerlijk, Anton," merkte Nettie op. Ze maakte nog steeds niet de indruk dat ze bang voor hem was of anderszins angstig voor wat er zou kunnen gebeuren. "Ik heb niet tegen je gelogen. Ik heb je toegestaan wat ik je beloofd heb. Ik heb niet geprobeerd om je te misleiden of bedriegen. Je moet me niet iets dwingen te doen wat ik nooit van plan was om toe te staan... Toe Anton, doe dat niet!"
"Maar je hebt me nu z?? opgewonden dat ik onmogelijk nog kan stoppen. Dat begrijp je toch zeker wel. Het is niet eerlijk om nu opeens van me te verlangen dat ik ermee ophoud. Daarom, ik wil je aanraken met mijn lul... hem in je uitdagende snee steken!"
"Doe dat niet, lieve Anton... ik zal andere dingen voor je doen. Ik weet iets wat net zo fijn is. Je zult het heerlijk vinden als ik dat doe. Alsjeblieft, laat me..."
"Wat zijn die andere dingen dan die je met me kunt doen? Ik ben heel erg opgewonden en wil vreselijk graag klaarkomen. Ik voel het branden in mijn ballen. Wat kun jij daar aan doen?"
"Ik kan "t met mijn handen doen. Ik kan je strelen. Heen en weer met mijn handen langs je lul. Ik kan er stevig in knijpen... en er hard aan trekken. Je zult zien dat je daar ook heerlijk door kunt klaarkomen. Je zult "t zalig vinden!"
"Waarom? Nee hoor, ik wil mijn lul in je kutje steken en hem heen en weer schuiven tot het sap uit mijn ballen tevoorschijn spuit. Dat is vast veel lekkerder."
"Toe, laat me het eerst op mijn manier proberen, Anton. Alsjeblieft. Laat het me met mijn handen doen. Dat is net zo fijn."
"Nou goed dan. Maar doe het wel goed, zodat ik er geen spijt van krijg dat ik aan je heb toegegeven."
Nettie glimlachte weer die veelbetekende lach. Het ontging Anton echter, want hij was veel te opgewonden bij het vooruitzicht dat dit mooie meisje zijn erektie ging aftrekken en hem zo zalig klaar te maken.
"Haal je pik maar uit je broek," stelde Nettie voor.
Anton stond direkt op en knoopte zijn broek los. Het gaf hem een vreemd gevoel om zich te ontkleden terwijl het meisje zo onbeschaamd lag toe te kijken. Met haar dijen wijd gespreid. Ze richtte zich half op terwijl hij zijn broek omlaag liet zakken. Zijn lustgevoel werd met het moment sterker. Hij voelde aan de spanning in zijn skrotum dat zijn orgasme niet lang op zich zou laten wachten. O, wat een heerlijk vooruitzicht om door die geile Nettie afgetrokken te worden!
Hij stapte uit zijn omlaag gevallen pantalon en ging naast het meisje zitten, met zijn blote achterste op de warme grond. Het was een prikkelende sensatie. Toen ging hij achterover liggen en liet hij zijn naakte lichaam van top tot teen bekijken. Hij had een lichaam om trots op te zijn. Voor zijn erektie fallus hoefde hij zich nog minder te schamen. Hij was keihard en kloppend vanwege al het bloed dat onstuimig door zijn opgezwollen aderen pulseerde.
Nettie strekte beide handen naar zijn penis uit die schuin langs zijn gespannen buik omhoog stond. Ze sloot haar handen er omheen en greep hem stevig en vastberaden beet. Ze kneep krachtig in zijn stijve roede, die onder haar aanraking nog wilder begon te kloppen en ongekontroleerd schokte. Haar handen sloten als een koker om zijn opgezwollen staaf. Ze schoof die koker eenmaal omhoog en omlaag. En nog eens. Daarna flitste haar greep er enkele malen snel langs heen en weer. Anton merkte dat het meisje erg veel kracht in haar handen had. En dat ze hem inderdaad een uitzinnig genot kon schenken. Het gloeide door zijn onderbuik en deed zijn lendenen onbeheerst bokken. Het meisje merkte maar al te goed welk een sensatie ze hem verschafte en ze begon in een regelmatig tempo aan zijn speer te trekken. Golven van hemelse opwinding schoten door Antons onderbuik en maakten hem dronken van wellust. Hij kreunde luidkeels.
\\r\\nNettie ervoer een opwindend gevoel van macht nu ze de jongeman met zijn naakte sterkte lijf zo in haar greep had en ze hem kon laten kronkelen en kreunen naar believen. Ze wisselde haar tempo en intensiteit regelmatig en bestudeerde daarvan het effekt op de kronkelingen en wulpse uitlatingen van de knaap. Ze was meester van de situatie! Opnieuw! Ze begreep dat zolang ze zijn lul in haar greep hield, ze hem ook helemaal in haar greep had en ze hem kon laten krampen en kreunen naar hartelust.
"Smeek erom dat ik je klaar maak," sprak ze met bevelende stem. "Zeg dat je graag wilt afgetrokken worden en laat me zien dat je het ?©cht fijn vindt dat ik je zo aanraak!"
"Ja, oo jaaa! Alsjeblieft! Laat me klaarkomen. Laat me mijn kloten leegspuiten. O, ik vind het zalig zoals je je handen om mijn lul gesloten hebt en eraan trekt. Zie je dan niet hoe ik lig te spartelen en hoor je me dan niet kreunen? O, Nettie, wat maak je me geil! Jaaa, ik vind alles wat je met me doet zo zalig!"
''Zal ik het sneller doen? Wil je dat ik nog vlugger aan je lul trek?"
"Ja, doe "t sneller en harder... O, Nettie, doe het alsjeblieft voor me... ik smeek je erom!"
Het meisje greep zijn stijve zwans nog steviger beet en masturbeerde de jongeman fel en in een flitsend tempo. Haar hand schoot zo snel op en neer dat het een doorlopende beweging was, waarbij niet meer te onderscheiden was wanneer ze op of neer ging.
"O, allemachtig, ik ga komen!" gilde Anton luid. "Ik kom! Ik kom!"
Nettie keek met grote verrukking en ontzag toe hoe de eikelspleet open brak en er de ene na de andere dikke scheut sperma uit te voorschijn spoot, die in grillige witte stralen omhoog schoten. Ze kneep hard in zijn tot het uiterste gezwollen lul. Steeds na elke scheut perste ze hem samen. Ze ontspande haar greep zodra de volgende door de roedebuis omhoog schoot. Ze melkte hem tot het uiterste en dwong hem zijn ballen tot aan de laatste golf toe leeg te spuiten. De stralen schoten vlak langs haar heen. Enkele druppels ervan bleven aan haar handen kleven. Die smeerde ze in haar handpalmen uit. Het was heerlijk om de kleverige substantie te voelen en te bedenken dat die te danken was aan de manier waarop ze over hem geheerst had. Ja, het was een wonderbaarlijke sensatie om de macht te hebben om een man van zijn levenssap te beroven en hem volkomen uitgeput te maken. Want zo lag Anton erbij, languit achterover op de grond en met zwaar hijgende borstkas. Zijn gelaat drukte een volkomen bevrediging uit. Hij keek haar dankbaar aan en zei met hese stem: "O Nettie, dat was fantasties... je had gelijk: dit was net zo fijn!"
"Ja, ik vond het ook heerlijk om te doen... op het moment dat ik je witte sap eruit zag spuiten, kreeg ik een brandend gevoel in mijn buik en krampte mijn kutje koortsachtig samen." Met een geraffineerd lachje voegde ze eraan toe: "Zou ik ook klaargekomen zijn?"
Anton wist niet goed hoe hij op die vraag moest reageren. Maar Nettie had de vraag niet gesteld om er van hem een antwoord op te krijgen. Ze knipoogde naar hem en zei: "Misschien kunnen we elkaar hier op deze plek vaker ontmoeten? En dan weer zo"n opwindend spel spelen? Zou je daarvoor voelen?"
"O ja, lieve Nettie, dat zou ik heel graag willen. En ik beloof je dat ik dan precies zal doen wat jij wilt..."
Na die woorden van onderwerping met voldoening te hebben gehoord, stond Nettie op en liet ze Anton verbouwereerd zachter. Neuri?´nd vervolgde ze haar weg door het zomerse landschap. Haar gedachten waren vol van wat ze de volgende keer met Anton zou uithalen....

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/