Ik geniet graag van sex en vind het heerlijk als ik mijn partner helemaal gek kan maken. Dat geeft mij een goed gevoel, dat stukje waardering wat niet wordt uitgesproken maar beleefd.
Ik pijp graag, laat ik daar eerlijk over zijn. Ik vind het heerlijk om lekkere stijve in mijn mond te nemen en te voelen hoe hij verkrampt als hij bijna klaar komt. Alleen al het spelen met een stijve, daar kan ik al intens van genieten, zachtes bijten, strelen met mijn tong en hem dan uiteindelijk in mijn mond klaar te laten komen. Ja daar geniet ik van.
Ik heb nu meer dan een jaar al een geheime minnaar die ik elke dag helemaal leegzuig... Elke dag tussen de middag ontmoeten wij elkaar op ons geheiem plekje waar ik hem dan lekker pijp, ik probeer het zo lang mogelijk te rekken en iedere keer als ik voel dat hij klaar gaat komen stel ik het even uit. Als jij dan wel klaar komt is het echt een soort explosie, en soms heb ik zelfs moeite om zijn sperma te kunnen slikken. Zonde toch om te verspillen.
Hem pijp ik alleen maar... ik wil ook niets meer en hij is er tevreden mee. Hij is getrouwd en heeft buiten het sexuele aspect een erg goed huwelijk, en wil echt niet bij zijn vrouw weg.
Ik vind het zelf een fijne regeling zo, ik vind het echt heerlijk om hem te pijpen, hij smaakt zo lekker... en geloof me dat is niet bij alle mannen zo lekker.

Ik heb zelf geen vaste relatie en eigenlijk wil ik dat ook liever niet meer, ik heb een fijn leven en geweldige sex waarbij het pijpen van mijn "vriendje" een belangrijke rol speelt, maar echt niet het enige is.
Natuurlijk heb ik ook wel eens een amoreuze belevenis met een andere man, dan pijp ik bijna nooit overigens, waar ik me helemaal in kan laten gaan. Ik heb weinig remmingen en kan van bijna alles genieten, maar het meest intens blijft toch...
Ben ik dan een pijpslet? Voor mijn "vriendje" ben ik dat ene speciale Pijsletje en ik voel me daar echt niet schuldig over, noem mij maar een pijpslet, ik ben er eigenlijk wel trots op nu ik daar over nadenk. Dus ja ik ben een Pijpslet !

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/