S'avonds was ik hard aan het werk geweest op de zaak. De telefoon ging over en omdat ik vergeten was dat ding op het antwoord apparaat te zetten moest ik de telefoon op nemen. Ik kreeg een verbaasde vrouw aan de telefoon die eigenlijk een boodschap op het antwoord apparaat in had willen spreken. Ze had een proefabonnement op ons xexblad wat ze in een gewoon abonnement wilde veranderen.
Ik maakte een opmerking, zoiets als "dus ons sexblad vind je wel geil...."
Ze vertelde dat ze wat haar betreft het blad elke week wel zou mogen komen, vooral die verhalen vond ze erg geil. We raakten een beetje aan de praat en ze begon te vertellen wat ze allemaal geil vond. Als laatste vertelde ze dat ze over sex praten ook erg geil vond.
Dus vroeg ik haar of ze nu ook geil werd. Even was ze stil en gaf toen toe dat ze eigenlijk wel een beetje opgewonden was.
Ik vroeg haar wat ze er dan zo geil aan vond, ze vertelde dat het kwam door haar fantasie. Juist door de dingen die ze nog nooit gedaan had en haar man niet met haar wilde doen. Na een paar minuten met haar aan de telefoon vertelde ze dingen die haar man waarschijnlijk niet eens van haar wist.
Ze vertelde bijvoorbeeld dat ze al een tijdje erover fantaseerde om anaal geneukt te worden, maar dat haar man dat niet wilde doen. Hij bleek dat vies te vinden. Dus ik vroeg haar of ze dan niet een lekkere dildo of vibrator kon nemen. Dat was iets wat ze wel eens gedaan had, maar een echte pik erin dat wilde ze.
Ik vroeg of ze alleen thuis was waarop ze zei dat haar man de hele week weg zou zijn voor zijn werk. Pak je vibrator dan zei ik tegen haar. Oke, ben zo terug, kreeg ik als antwoord.
Even later pakte ze de telefoon weer op, maar dan in haar slaapkamer. Ze had al haar speeltjes erbij gepakt en ik liet haar vertellen welke dat allemaal waren. Ze omschreef ze nauwkeurig. Ik liet haar eerst een hele grote pakken die ze in haar kutje moest gebruiken en daarna een wat kleinere die haar kontje in moest. Het duurde echt niet lang voor ik haar hoorde kreunen. Ze lag klaar te komen.....
Nog hijgend vroeg ze aan mij of ik met mijn pik aan het spelen was geweest. Dat had ik niet gedaan en ik zei dat ik mijn pik liever in haar kontje gestoken zou hebben.
Dan kom ik toch naar je toe was haar antwoord...
Ehh daar had ik echt niet op gerekend. Shit ik wist helemaal niet hoe ze eruit zag etc. maar ik kon nu moeilijk zeggen dat ik er geen zin in had. Met een kwartiertje ben ik bij je, ging ze verder.
Dus vroeg ik haar of ze ons adres dan kende... ja dat had ze een tijdje geleden grekregen van een van de meiden van de administratie. Tot zo dan maar zei ik tamelijk verbouwereerd. Ik had er geen flauw idee van hoe ze eruit zag, dus ik had wel ff zoiets van dadelijk staat er zo'n huis tuin en keuken olifantje van een jaar of vijftig voor de deur.
En inderdaad ongeveer een kwartiertje later reed een peugootje onze parkeerplaats op. Ik kon niet goed zien wie of wat er uit stapte. Ik liep naar de deur en deed hem open. Er stapte een vrij jonge vrouw (begin dertig, eind twintig) binnen. Half lang blond haar, zag er eigenlijk wel aardig uit zo te zien. Doordat ze een vrij lange jas droeg kon ik eigenlijk niet zovel zien, maar ze had een mooie koppie.
Ik nam haar mee naar mijn kantoor, waar ze haar jas op de grond liet vallen.
Ze had er vrijwel niks onder... alleen wat pikante lingerie. Dat zag er bijzonder geil uit...! Lekker slank lichaam, mooie borsten. Ik kreeg er een spontaan ruimtegebrek van achter mijn rits. Een echt mooie vrouw dus.
Ze stapte op me af en ik pakte haar stevig beet en zoende haar. Haar handen vonden snel mijn rits zodat mijn pik snel uit zijn veel te nauwe omgeving werd bevrijd. Ze ging op haar knieen zitten en trok mijn broek uit en nam meteen mijn pik in haar mond.
Ze wilde dat ik over haar heen zou spuiten, in haar gezicht en over haar borsten. Het maakte eigenlijk niet uit waar als ik het maar zou doen. Alsof ik dat erg zou vinden... pijpen had ze kennelijk niet al te vaak gedaan. Dus legde ik haar uit dat ze haar tong erbij moest gebruiken en niet alleen maar hard moest zuigen.
Ze probeerde het en ze pijpte me toen echt een stuk lekkerder. Later vertelde ze dat als ze haar man pijpte hij haar niet meer wilde zoenen. Ik begon haar in haar mond te neuken. Eerst heel voorzichtig en daarna met lange halen tot ik mijn pik bijna helemaal in haar mond liet verdwijnen. Ik werd zo ongelooflijk geil... Als ik haar in haar mond zou blijven neuken zou ik haar pijn doen, dus besloot ik haar te geven wat ze eigenlijk zo graag wilde.
Ik liet haar op staan en over mijn buro heen buigen en bracht mijn pik in stelling. Drukte mijn eikel tegen haar anus aan en drukte hem door. Ze kreunde luid, maar ach we zitten op een industrie terrein dus niemand die het kan horen.
Ik ben haar hard gaan neuken in haar kontje... en kwam al snel klaar. Nog spuitend trok ik mijn pik uit haar kontje. Ze draaide zich meteen om zodat ik over haar hele lichaam heen spoot.
Ze pakte daarna wat zakdoekjes uit haar jas en maakte mijn pik een beetje schoon om me vervolgens weer te gaan pijpen. Ik had echter andere plannen...
Uit een lade van mijn buro pakte ik de grote zwarte vibrator en gaf haar die. Ik liet haar er haar kutje mee verwennen en nam mijn pik zelf in mijn hand, heel langzaam begon ik mij af te trekken terwijl ze gebiologeerd toe keek. Natuurlijk wist ze wel dat mannen zich soms aftrekken maar ze had het nog nooit gezien. Ze vergat zelfs met de vibrator verder te gaan...
Ik voelde dat ik alweer klaar zou gaan komen en wachtte expres even tot ik begon te spuiten. Toen pas mocht ze mijn pik in haar mond nemen, wat er natuurlijk voor zorgde dat ze een dikke straal in haar gezicht en over haar tieten kreeg. Daarna zoog ze de laatste restjes uit mijn pik. De zakdoekjes waren op dus pakte ze haar slipje en veegde daar haar gezicht een beetje schoon mee. Dit slipje was ik niet meer, grapte ze...
Geef je jas dan maar zei ik daarna lachend tegen haar.... Tot mijn stomme verbazing pakte ze haar jas nog echt ook en haar behaatje. Met de binnenkant van haar behaatje veegde ze mij pik verder schoon. Ook niet meer in de was vroeg ik..?
Als ik die aantrek denk ik niet alleen aan je maar ben je ook een beetje bij me. Ze vond dat zo''n geil idee...
Jezus wat maakte ze me geil... ik wilde meer, maar mijn pik dacht daar anders over, die had even rust nodig.
Ik heb haar nog met haar vibrator aan het werk gezet en daarna net voordat ze door de vibrator klaar zou komen stevig geneukt. Terwijl ik de vibrator in haar kutje stopte heb ik haar kont langzaam opgevuld. Ik voelde de vibrator  trillen terwijl ik langzaam haar kontje inging... Heerlijk... wat een heerlijk geil wijf was het... Toen ze weg ging heb ik haar mijn mobiele nummer gegeven

Half vier snachts ging ze naar huis en sindsdien heb ik alleen nog een emailtje gekregen waarin ze vertelde dat die avond het geilste was wat ze in haar leven had beleefd. Haar man was weer thuis en moest de eerst komende maanden niet meer weg.

Vier maanden later belde ze me, haar man moest weer een paar weken voor zijn werk weg, of ze weer eens langs mocht komen?
Gezien de eerdere belevenissen zei ik uiteraard geen nee, maar in plaats van op kantoor heb ik haar naar mijn huis laten komen en niet savonds laat pas maar begin van de middag stopte haar autootje voor mijjn deur.
Ditmaal geen lange jas, maar ze had zich wel extreem opwindend gekleed. Kort rokje met daarop een bloes die wat te ver openstond zodat ik een prachtig zicht had op hij rijke boezem. Nadat ze me belde was ik de hele dag al geil geweest en niet onterecht. Wat een lekker geile vrouw was het. Omdat we nu ruimschots de tijd hadden zijn we eerst in de tuin een glaasje gaan drinken, rode wijn nam ze. Ze was zo nerveus dat haar handen een beetje trilden.
Ik vroeg haar waarom ze zo nerveus was en ze antwoorde dat het kwam omdat ze al dagen hier naar uit had gekeken, vanaf het moment dat haar man vertelde dat hij weer een week weg moest had ze al naar deze ontmoeting verlangd. Niet eens omdat haar man te weing sexuele aandacht voor haar had, wat dat beteft kwam ze niets te kort. Sex genoeg, zei ze, maar wel altijd hetzelfde.
Variatie komt in zijn woordenboek echt niet voor. Ik moet op mijn rug liggen terwijl hij mij altijd hard neukt en dan snel klaar komt, waarna hij meestal meteen in slaap valt.

Ik grapte dat ik smiddags nooit slaap en vertelde haar dat we dan maar eens wat dingen moesten gaan proberen...
Ze keek me vragend aan, waarop haar bertelde dat ze vandaag mijn sletje zou zijn. Omdat ze niet meteen begreep wat ik bedoelde legd eik haar uit dat ze alles moest doen wat ze normaal met haar man niet doet. Niet afwachten, maar zelf het inititatief nemen gedraag je als het sletje wat je normaal niet bent. Zet de degelijke huisvrouw bij de vuilnisbak en laat je helemaal gaan.
Voor mij was dat natuurlijk makkelijk praten maar voor een vrouw met een saai sexleven was dat waarschijnlijk wel even iets anders. Toch probeerde ze het wel, aanvankelijk voorzichtig met verleidelijke blikken en een knoopje extra open van haar bloes, maar als snel kreeg ze de smaak te pakken. Ze is drie dagen bij mij gebleven, drie dagen volop sex en we zijn samen naar een sexshop gegaan om speeltjes voor haar te kopen.
Ook daar begn ze voorzichtig mee, een geile vibrator leek haar wel wat, maar ik zag haar ook stiekem kijken naar een dubbele vibrator en naar een extra grote dildo. Glijmiddel, de nieuwe smeerseltjes van Durex, balletjes, de vibrator en de twee die ze niet zelf durfde te pakken aangevuld met handboeien gingen in een tas en werden bij mij thuis heel snel uitgepakt. Omdat ze er in eerste instantie niet direct iets mee deed behalve er verlekkerd naar kijken vroeg ik haar of ze voor mij ze wilde uitproberen.
Ik vind het erg geil om je daar mee te zien spelen. Ik denk dat ik er zlefs na mijn door nog een stijve van zou krijgen zie ik tegen haar, en pakt eerst de gewone vibrator. Ik wist dat ze geen slipe aan had getrokken onder haar korte rokje, dus greep ik meteen mijn kans. Veel stimulatie had ze echter niet nodig, ze nam hem snel van mij over en genoot wel heel erg van haar eerste speeltje terwijl ik haar de kleren van het lijf rukte. Haar bloesje miste daarna wat knoopjes, behaatje had ze niet aangetrokken dus zat alleen het rokje nog in de weg.
Dat begreep ze maar al te goed, dus die lag al snel op de grond. Staan voor me wilde verder gaan met de vibrator, maar ik pakte de grote en zette die rechtovereind om de stoel. Ze keek me aan min of meer vragend wat de bedoeling was.
Je gaat nu jezelf neuken met deze grote dildo, ze keek me met grote ogen aan alsof ze het niet durfde.

Ik houd het wel vast zei ik zodat jij je er kunt gaan en je dan langzaam. En ook nu had ze geen verdere aansporing nodig.
Ze kreunde maar genoot toen hij langzam in haar verdween, haar tepels stonden recht vooruit en waren zo hard dat ik ze als kapstokjes had kunnen gebruiken. Langzaam begon ze de dildo te neuken en werd steeds wilder, sneller en sneller ging ze te keer en kwam al snel klaar.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/