fist fuck

Vuistneuken staat in de belangstelling. Sterker, het begint zo te horen en te zien zelfs op een rage te lijken. Steeds meer vrouwen raken in de ban van een hand en arm in de kut en zijn met een partner aan het experimenteren geslagen. Toch wordt het, vanwege de pijn, niet altijd direct een succes. Daar weet ook Moniek Huyskruyt (32) over mee te praten . Zij heeft onlangs in Brussel een studio geopend waar belangstellende vrouwen met hun partner onder begeleiding kunnen oefenen.

Moniek: "Zelf had ik al wel eens geprobeerd of de hand van een tijdelijke minnaar in mijn kut kon verdwijnen. Maar het deed me behoorlijk pijn en daarom zag ik van verdere pogingen af. Drie jaar geleden maakte ik een zwerftocht door India en kwam daar in aanraking met mahatma Panadi. Hij was de meest zachtaardige man die ik ooit ontmoet had en het duurde niet lang of ik liet me door hem neuken. Hij was zeer bedreven in bed en leerde mij ook het lichaam zo te ontspannen, dat zijn hand met gemak mijn kut kon binnendringen. Ik genoot van die handeling, die ze in India " de zuigende slurf van de olifant" noemen en ik moet zeggen, dat ik inderdaad het gevoel had door een olifantenbul te worden genomen. Terug in Belgie ontdekte ik, ook in mijn kennissenkring,, dat steeds meer jonge vrouwen belangstelling hadden gekregen voor het vuistneuken. Zo kwam ik van zes vrouwen te weten, dat die met vrienden en vriendinnen aan het experimenteren waren geslagen. Problemen bij het vuistneuken komen niet voor bij vrouwen, die al eens een kind hebben gebaard. Daarvan is de kut al eens uitgerekt geweest en ontmoet de inbreng van een hand nauwelijks enige weerstand. Het gaat vooral om jonge vrouwen, die de vagina alleen nog maar hebben gebruikt om op een gewone manier te vogelen.
Vaak vind je daar ook nauw geschapen meiden onder. Om die reden ben ik met de door mij in India opgedane ervaringen een vuistneukstudio begonnen en ik moet zeggen, dat er veel belangstelling is.
De meeste vrouwen, zonder een vaste mannelijke relatie, komen met een vriendin. Dit geeft hen een veilig en beschermd gevoel. Bovendien kunnen vrouwen de rollen wisselen en elkaars kut leren oprekken. De cursus leert vooral hoe vrouwen tijdens het vuistneuken met gespreide benen moet leren ademen en de buikspieren moeten ontspannen. Tijdens het ademen wordt de hand van de partner steeds met kleine rukjes verder naar binnengeschoven. Natuurlijk dienen de handen in de eerste fase met vaseline of olie te worden ingesmeerd, zodat het glijden wordt vergemakkelijkt."
Janine Toussot (24): "Vuistneuken leek me enig, maar het leek me ook vreselijk eng. Met mijn vriendin ben ik wel eens wat gaan knoeien, maar haar hand kreeg ze met geen mogelijheid naar binnen. Nu moet ik zeggen, dat mijn kutje erg nauw is, want zelfs met een grote lul heb ik moeite. Dank zij de cursus bij Moniek ben ik nu een stuk verder. Aan het normale neuken met een man beleef ik steeds meer plezier. Soms ga ik zover om een man, die te kennen heeft gegeven met mij naar bed te willen, eerst te vragen of hij een grote snikkel heeft. Is het antwoord negatief dan laat ik hem schieten, want dan heb ik geen belangstelling. Tussen de mannen door neukt een vriendin mij met de vuist. Als tegenprestatie stop ik mijn hand er ook bij haar in en samen beleven we aan deze nieuwe manier van kutgebruik veel plezier. Mijn volgende stap zal zijn dat ik mij door een mannenvuist laat neuken. Het hoogtepunt moet een man worden, die over grote forse handen en armen als bomen beschikt. Een boerenzoon of een bouwvakker bijvoorbeeld."
Jean-Marie Titulaer (28): "Mijn vrouw kwam een half jaar geleden met een sexblaadje thuis, dat ze van een vriendin had gekregen. Daarin stonden foto''s van vrouwen, die hun handen in elkaars kut hadden gestoken. Ik was zeer verbaasd, want ik had van deze handelingen alleen nog maar gehoord. Tot mijn grote verbazing zei mijn vrouw, dat ik dat ook bij haar moest doen. Marcella, haar vriendin, liet zich ook zo door haar man neuken en had haar verteld dat het een heel lekker gevoel gaf. Lekkerder dan bij het gewone neuken. Nu, ik hou veel van mijn vrouw dus heb ik het geprobeerd. Maar met geen mogelijkheid kreeg ik mijn hand langs haar schaamlippen. Ze kreunde steeds van de pijn. Op een dag kwam ze thuis met een advertentie van een vuistneukcursus. Daar zijn we heengegaan en tijdens die cursus heeft ze geleerd zich te ontspannen. Met gemak schuif ik nu mijn hand bij haar naar binnen en ik moet zeggen, dat ik daar heel erg van geniet. Het is een wonderlijk gevoel om in zo''n warme holte gekneld te zitten en zelfs mijn pik raakt er opgewonden van."
Vrouwen, die belangstelling hebben voor de vuistneukcursus van Moniek Huyskruyt kunnen zich opgeven bij haar studio

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/