Voor blinden worden voelschilderijen en braillegeschriften gemaakt. Gehandicapten hebben hun eigen liften en toiletten. Maar hoe moeten doven kunnen genieten van muziek? Tijdens de laatste Wereld Dovendag bracht een muziekpedagoge een bijzonder verslag uit. Zij had enkele jaren ge-experimenteerd door met gebarentaal televisieconcerten te ondersteunen. Na enkele uitvoeringen bleken doven bijzonder enthousiast over deze aanvullende begeleiding. Zij meende dat deze werkwijze nu grootschalig moest worden aangepakt.

Het kon natuurlijk niet uitblijven, dat deze vondst verder werd uitgebouwd. Op verschillende niveau’s worden op dit moment muziekuitvoeringen verzorgd, waarbij de gebarentaal de emoties uitdrukt. Zo heeft de blonde Vlaamse, Martha Verheerkens , befaamd stripteasedanseres, popmuzikante en filmmodel, zich een half jaar geleden over dove mannen ontfermd, die naast muziek ook verzot waren op sex. Zij heeft ruimdenkende jonge vrouwen en mannen om zich heen verzameld, die eens per week een muziekavond verzorgen, die alleen toegankelijk is voor doven. Hoewel voornamelijk mannen de uitvoeringen bezoeken, komen de laatste weken ook nieuwsgierige dove muziekliefhebsters op de "concerten" af. Ook bij hen is er kennelijk behoefte om klassieke muziek te kunnen zien, die ondersteunt wordt door sexuele gebarentaal.
Martha Verheerkens: "Wij staan nog maar aan het begin van deze ontwikkeling. Toch hebben we al leuke succesjes geboekt. Bij de mannen zijn de fluitconcerten populair. Twee van onze meisjes pijpen daarbij op het ritme van de televisiebeelden hun vriendjes. Door zowel de beelden van het orkest op de televisie te koppelen aan het zuigen en likken van de pikken ontstaat er een homogeen geheel, dat voldoende emoties opwekt om van de muziek te kunnen genieten, zonder dat men die hoort. Drie vrouwen hebben ons intussen al gevraagd of wij bereid zijn het Allegro uit het 1e Concert van Locatelli in te studeren, omdat zij daar al veel over hadden gehoord. De vioolmuziek zou dan begeleidt kunnen worden door mannen, die tijdens de muziek enkele meisjes ritmisch moeten beffen. We zijn intussen op zoek naar een televisieband waarop dat concert wordt uitgevoerd. Ook is moderne muziek populair. We hebben drie meisjes, die heel erg betrokken zijn bij popmuziek, zover gekregen dat ze in staat zijn om zich al vingerend drie verschillende soorten gitaren te verbeelden. De mannen die naar dit drietal kijken kunnen niet op hun stoelen blijven zitten, zo ondergaan ze de muziek. Een meisje, dat het Largo uit De Nieuw Wereld van Dvorak begeleidt met afwisselend een komkommer en een winterwortel in haar kut kan ook op veel bijval rekenen. Een van onze acteurs heeft nogal een lange leuter. Aan het slot van de avond mag hij met zijn stijve snikkel het hele team dirigeren, dat dan met alle kutten en lullen druk in de weer is om een wals van Strauss te verbeelden. Zoals ik al zei staat deze vorm van muzikale begeleiding nog in de kinderschoenen, maar ik ben ervan overtuigd, dat steeds meer doven van deze techniek zullen gaan genieten. Natuurlijk blijft de manier waarop wij met sexuele handelingen de muziek ondersteunen alleen geschikt voor de echte liefhebbers, maar uit ervaring weten we dat die er voldoende zijn. Echte problemen doen zich pas voor wanneer we onvoldoende nieuwe muziekbanden tot onze beschikking kunnen krijgen of niet in staat zijn om nieuwe muzikale acteurs met gevoelige vingers en tongen aan ons team te binden."
Een van de vingervlugge muzikale actrices is IJltje van Woerkom (22). Zij zegt over haar werk: "Vroeger kon ik nooit klaarkomen, terwijl ik dat toch vanaf mijn veertiende probeerde. Van een vriendinnetje leerde ik me klaar te maken op muziek. Ik weet nog goed, dat het me voor de eerste keer lukte op een liedje van Adamo. Ik draaide het plaatje wel honderd keer en uiteindelijk wist ik precies bij welke regel ik over moest gaan van mijn schaamlipjes naar mijn kittelaar om uiteindelijk steeds bij het slotakkoord van het nummer mijn orgasme te krijgen. Ik kom nu klaar op elke muziek en daarom vind ik het ook zo leuk om met mijn expressiemogelijkheden dove mensen naar muziek te laten luisteren. Als hetero-vrouw is het natuurlijk prachtig om de mannen te behagen. Soms zitten er een paar op de eerste rij met hun stijve in de hand op mijn gebaren en het orkest op tv-scherm te reageren. Dat doet me echt wat."

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/