kutje

GLASGOW - Wie aan Schotland denkt kan niet om de whisky en de kilts heen, waaronder de lullen vrolijk in hun blootje zwieren. Stonden de mannen al bekend als grootgebruikers van het nationaal product, sinds de emancipatie in Schotland heeft toegeslagen draaien ook de vrouwtjes hun hand niet om voor een paar flinke neuten. Helaas met voor sommige vrouwen vreemde bijwerkingen.

Over de originele Schotse whisky niets dan goeds.
Maar sinds de export met grote sprongen vooruit is gegaan en de belasting op het binnenlands verbruik de laatste jaren flink is gestegen, zijn veel Schotten weer op eigen houtje whisky gaan stoken. Vooral op het platteland vindt de eigen gestookte drank grote aftrek en is deze de helft goedkoper dan de bekende merken. Ook geëmancipeerde vrouwen zijn, nu deze drank naar verhouding goedkoop is, whisky gaan drinken en dat heeft, zoals gezegd, bij sommigen vreemde gevolgen gehad.
Ontstaan bij mannen problemen na het drinken van grote hoeveelheden, bij menig vrouw begint de buik al na twee glazen te rommelen en willen de opgehoopte whisky-gassen via hun kut het lichaam verlaten. Thuis of in de pub kan het gebeuren dat vrouwen ter plaatse een niesbui in hun slipje of directoire krijgen, die even hard aankomt als een scheet na het eten van peulvruchten. De whisky niesbuien waar de vrouwen last van hebben zijn er in soorten. Sommige lijken het meest op een knetterende scheet, maar er zijn er ook, die door het persen van de dijen gillend en fluitend tussen de schaamlippen het luchtruim kiezen.
Artsen staan voor een raadsel en hebben vrouwen aangeraden alleen maar goedgestookte whisky te drinken. Maar de gewenning heeft al toegeslagen en geen enkele bezoeker kijkt in de kroeg op, wanneer een vrouw al hoestend en proestend met haar kut afscheid neemt van haar alcoholisch gestookt gas. Het nadeel is wel, dat wanneer veel vrouwen whisky drinken, de kutlucht te snijden valt. Een waard zei onlangs: "Als hier twintig vrouwen uit hun kut zitten te niezen en te boeren geeft dat dezelfde lucht als gooide ik twintig flessen whisky over de vloer". Mannen hebben geen problemen met hun niezende vrouwen.
Alleen Patrick McGuire geeft een mening: "Mijn vrouw is ook een aardige drinkster geworden. Maar sinds zij drinkt bef ik haar niet meer. De eerste keer dat ik met mijn mond tussen haar benen lag en haar kittelaar likte moest ze niezen. Ik werd bijna alweer dronken, nu van haar kutlucht. Als ze gedronken heeft bef en lik ik haar niet meer. Soms, als ik mijn pik in haar heb, moet ze haar gas ook kwijt en dan krijg je een gevoel dat je ballen tegen het plafond zullen slingeren.
Ze kan mijn lul er echt uitschieten., hoor!" Een eigenaar van een sexclub uit Edinburgh zag wel iets in dit nieuwe fenomeen. Bij hem mogen vrouwen gratis goedkope whisky drinken en laten zien en horen wat ze met hun kut kunnen. In tegenstelling tot de kroeg, waar de ontlading in de slipjes plaatsvindt dienen de vrouwen in zijn club met gespreide benen en een blote kut de kunstjes te vertonen. De vrouw die met haar kut een pingbolletje tegen een van zijn lampen kan niezen verdient bovendien een premie van vijftien pond.
De ontwikkelingen in Schotland zijn in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Zolang niet duidelijk is waarom de Schotse vrouwen vreemde geluiden uit hun kut produceren, raden de artsen Engelse vrouwen aan andere alcoholische dranken te nuttigen. 

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/