Een oom van mij was na zijn scheiding in Zeeland gaan wonen. Mooie omgeving en een leuk dorpje. Hij had een huisje gekocht aan de buitenkant van het dorp. Zo''n straatje waar een paar huisjes staan wat dan langzaam overgaat in weilanden.

Hij vierde zijn verjaardag en ik ging op bezoek met een vriendin samen.
Daar aangekomen en nog voordat ik zat haalde hij een streek overhoop. Hij vertelde iedereen luidkeels wat voor werk dat ik doe... Hoop mensen lachen en wat ontwijkende reacties. Toen ik eenmaal zat raakte ik in gesprek met een jonge vrouw die daar in de buurt woonde. Ze bleek wel heel veel interesse te hebben in mijn werk, vooral kinky stuff. Mijn vriendin week geen millimeter van mijn zijde, die had wel door wat er speelde.
Omdat het net als nu een mooie zomer was, vond het feest zowel binnen als buiten plaats. Het was een leuke opwindende avond en mijn oom dook relatief vroeg zijn bed in. Wij zouden bij hem overnachten dus bleef ik samen met wat vrouwelljk gezelschap achter en zijn vriendin.
Het gesprek kwam toch weer terug bij mijn werk... ze wilden van alles weten en onder invloed van de genuttigde drankjes deed mijn vriendin gezellig mee.
Een paar van de meiden vertrokken. En ik bleef met drie meiden achter.
Ze werden steeds vrijpostiger... uiteraard had ik het wel naar mijn zin. De vriendin van mijn oom ging snel naar boven en ik denk dat ze daar iemand wakker gemaakt heeft.
Triosex was ineens het gespek... of ik er ervaring mee had. Ik kon niet eens een antwoord geven want de dames kregen van elkaar in de gaten dat ze eigenlijk allemaal wel wilden en eentje die duidelijk teveel op had zoende mijn vriendin ineens. Ze aarzelde even maar gaf zich er aan over en zoende terug. Handen gingen op onderzoek uit en kledingstukken omhoog.
Het andere meisje keek gebiologeerd toe, ze wist zich even geen houding te geven, even twijfelde ze.
Het leek wel of mijn vriendin en het andere meisje dat in de gaten hadden.
Ze stopten met zoenen en keken haar samen aan alsof ze wilde zeggen, kom doe mee. Maar in plaats daarvan richtte zij zich op mij en zoende mij.
Ook de twee andere meiden vergaten elkaar spontaan en begonnen mijn kleren uit te trekken.
Ik protesteerde omdat ik vond dat zij ook uit de kleren moesten. Het meisje dat mij gezoend had mompelde dat ze alles voor me wilde doen. Ik kreeg meteen een idee. Daar zou ik gebruik van maken... en gaf haar een opdracht.
Kleed de andere meiden uit !
Die keken mij aan alsof ik gek geworden was, maar lieten haar haar gang gaan. Een paar minuten later stonden ze alledrie
min of meer naakt voor me.
Lik haar kutje, laat haar klaarkomen met jouw tong, was mijn volgende bevel.
En weer deed ze meteen wat ik haar vroeg en lag mijn vriendin te kreunen door de tong van dat meisje. Het andere meisje zat erbij zo van "en ik nou"... dus ik vertelde haar dat ze naast mij moest komen zitten op de bank en zich moest vingeren...
Ze deed het nog ook terwijl ze naar mijn stijve pik keek.
Ik liet haar mij pijpen... tot mijn verbazing moest ik vertellen hoe je dat lekker doet.
Ze nam mijn pik in haar mond en begon als en bezetene te zuigen, dus dat kon wel beter. Pijples gaf ik haar... de twee ander meiden keken op en vergaten
elkaar even. Ze wilden meedoen en gaven elkaar aanwijzingen.
Zo met je tong een rondje rond zijn eikel maken... dat vind hij vast wel lekker (yep), met je tong langs zijn paal naar zijn ballen toen en dan weer terug (mmmm) langs zijn eikel likken alsof het een lollie is (ook al) zin ballen zachtjes strelen met je vingers of je nagels (wow) helemaal in je mond nemenlangzaam naar binnen en zachtjes zuigen en dan weer terug (lekkerrrrrrr)
Ze probeerden alledrie hun favoriete dingetje uit en klaarkomen mocht ik niet.... ze wilden van alles proberen. Toen ik klaar dreigde te komen kneep mijn vriendin hard in mijn pik zodat ik niet klaar kon komen en gingen ze door met uit proberen... zachtjes bijten in mijn eikel (jezus wat lekker) met een half geopende mond mijn paal tussen haar lippen en zo van boven naar beneden (ik dacht dat ik zou ontploffen). Dat ging ik echt niet lang meer volhouden... en ik kwam natuurlijk net te snel klaar voor de meiden, ze werden onder gespoten. Mijn vriendin zoog de laatste druppels uit mijn pik terwijl de ander twee meiden mijn sperma van elkaar aflikten. Mijn pik bleef gelukkg gewoon stijf en nu wilden ze neuken... om de beurt even diep gepenetreerd worden. Ik zat nog steeds op de bank en om beurten bestegen ze mij. Terwijl de meiden elkaar verder ophitsten.
In alle mogelijke posities hadden ze mij bestegen en het onderdanige meisje moest van de andere twee haar kontje opvullen. Ze ging over mij heen zitten en drukte mijn eikel tegen haar anus aan. Mijn vriendin hield mijn pik stevig op zijn plaats terwijl ze probeerde langzaam mijn pik in haar kontje te laten glijden.
Ze was verschrikkelijk strak... en waarschijnlijk had ze dat nog nooit gedaan, maar langzaam aan verdween ik in haar tot aan mijn ballen toe. Mijn vriendin begon mij te zoenen en het andere meisje was het onderdanige meisje aan het aflikken... Veel kon ik niet zien maar zag wel dat ze tussen haar en mijn benen inzat.
Het onderdanige meisje begon heel zachtjes te bewegen en meteen voelde ik een tong langs dat kleine stukje van mijn pik wat vrij kwam. Ik greep haar bij haar borsten en trok haar tegen me aan zodat ze niet zo veel meer kon bewegen. Haar tepels waren echt heel erg hard en gewoon door mijn nagels er voorzichtig in te zetten kwam ze klaar. Niet alleen door mijn nagels natuurlijk ze werd ook nog eens gelikt...
Mijn vriendin kwam uit de keuken met een komkommer en begon zich daarmee te verwennen, wat natuurlijk de aandacht trok. Het meisje werkte zich los uit
mijn greep en begon langzame lange bewegingen te maken. Dat was lekker... zo strak... mmm
Langzaam aan werd ze wat wilder en toen ik in haar kontje klaar kwam begon ze echt hard te neuken. Het leek wel alsof ze me wilde verkrachten. Ze raakte helemaal dor dolle heen en ik merkte dat ze ook klaar kwam. De twee andere meiden waren intussen samen met de komkommer bezig en hadden niet zo in de gaten wat er verder gebeurde. Ineens stond mijn oom daar samen met zijn vriendin in de huiskamer...
Even was het stil... maar toen zijn viendin haar hand in zijn short stak gingen we verder alsof er niets gebeurt was...
Mijn pik werd geleidelijk aan minder hard en dat sletje voelde dat natuurlijk. Ze kwam omhoog zodat mijn pik uit haar kontje schoot en wilde mijn eikel gaan likken. Mijn vriendin kwam overeind en zei tegen haar dat ze wel wist hoe ze ervoor kon zorgen dat ik een stijve zou blijven houden en zoende haar vol op haar mond. Ze gaf haar de komkommer en vertelde dat ze voor mij zich met de komkommer moest klaar maken.
Mijn vriendin wam naast me op de bank zitten en streelde mijn ballen en ik greep haar stevig vast en zoende haar. Ik had van alles gedaan maar had mijn eigen vriendin een beetje overgeslagen. Ik wilde haar neuken,, maar ze zei dat ik het meisje waar zij net samen met de komkommer maar eens onder handen moest nemen.
Ze lag nog op de grond en ik kroop naar haar toe en wilde meteen gaan neuken. Dat was niet de bedoeling ik moest haar kutje likken. Ze was echt
kleddernat en kwam al zo snel klaar dat ik even dacht dat ze me voor de gek hield.
Ik voelde dat mijn pik werd vastgepakt en keek wie dat deed. Het was de vriendin van mijn oom.
"Dus jij vind het wel lekker om een kontje te neuken", zei ze. Nou ben ik aan de beurt... Mark (mijn oom) wil dat niet. Pak me maar eens stevig, hijgde ze. En ze ging voorovergebogen over de eetkamertafel hangen. Terwijl ik opstond  zag ik dat mijn oom twee meiden aan zijn pik had likken.
Ze was een stuk minder strak in haar kontje en mijn pik gleed er redelijk gemakkelijk in... en ik begon haar hard te neuken. Ze wilde hard aangepakt
worden... dan kan je het krijgen ook  dacht ik en boog me voorover om haar borsten te grijpen. Flinke groot en met harde grote tepels... in masseerde
ze tussen mijn vingers en ramde mijn pik diep in haar kontje. We hadden geen van beiden veel meer nodig en kwamen vrijwel tegelijk klaar.
Het zweet liep in stralen van mij lijf en ik liet me vermoeid achterover op de bank vallen...
Ik nam een slok van mijn bier wat intussen behoorlijk verschraald was. Maar ik had dorst, echt dorst.
Ze kwam op me zitten en ik nam een tepel in mijn mond, waar ik een beetje op zoog. Ik beet er zachtjes in. Likte en zoog eraan waar ze van genoot... en
zoog iets harder aan haar tepel. Ineens kwam er een beetje vocht mee, jezus er kwam melk uit haar tepel. Ze kreunde alsof ze klaar zou gaan komen, dus zoog ik zo hard als ik kon. En weer kwam er een klein beetje uit. Ik had altijd gedacht dat dat alleen kon als vrouwen zwanger zijn. Ik ging er mee door en ze genoot er intens van. Alles bij elkaar heb ik iets meer dan twee vingerhoedjes melk uit haar gezogen, maar ze genoot ervan alsof ze dat nog nooit meegemaakt had.
Ze is daarna mijn pik af gaan likken en wilde meer. Dat zat er niet in, niet zomaar tenminste.
Mijn oom kwam ineens aanzetten met Viagra... dat spul werkt wel zeg...
De hele nacht zijn we bezig gebleven tot in in slaap ben gevallen waar ik lag. Ik werd wakker met het onderdanige meisje met haar hoofd tussen mijn benen en mijn vriendin tegen mij aan. Het onderdanige meisje werd ook wakker en begon me meteen weer te pijpen, nog voordat de rest wakker begon te worden had ze haar mond weer vol met mijn sperma.
Ze kleedde zich aan maar haar slipje ging niet aan. Daar schreef ze haar mobiele nummer op en die gaf ze aan mij. Toen ik die in mijn broekzak stopte werd ook de rest wakker. Iedereen wilde douchen dus gingen we met drie tegelijk in de te kleine douche.
Was wel gezellig en er werd nog een beetje aangerommeld onder de warme straal.
Daarna ging eigenlijk iedereen zijn eigen weg en zat ik met mijn vriendin in de auto op weg naar mijn huis. Ze keek een beetje dromerig en ik vroeg haar wat ze ervan vond... en dat ik juist haar niet geneukt had. Ze glimlachte en vertelde dat ze nog nooit zo lekker was gelikt... Terwijl ze het zei bedacht ze ineens dat ze mij daar misschien mee beledigd had. Ik moest er eigenlijk om lachen... de uitdrukking op haar gezicht. En sloeg een arm om haar heen.
En ze bedacht ineens dat ze zelfs geen sperma van mij... daar deed ze meteen wat aan. Tot we bijna de stad in reden toe heeft ze met haar hoofd tussen
mijn benen gelegen.
Een paar vrachtwagen chauffeurs zagen wat ze deed en ik zag er een paar een duim op steken naar mij.
Was een heftig weekend en die avond ben ik vroeg en alleen gaan slapen. Daar was mijn vriendin misschien minder blij mee, maar ik was simpelweg doodmoe.
Het telefoonnummer op het slipje heb ik later een keer gebeld.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/