Nymfomanie is een vorm van seksualiteit bij vrouwen die gekenmerkt wordt door een libido die sterker ontwikkeld is dan in de betreffende cultuur als normaal wordt ervaren. De term heeft vaak een negatievere bijklank dan de algemene term hyperseksualiteit.
Vaak wordt een vrouw die meer zin in sex heeft dan haar partner al een nymfomane genoemt terwijl het juist onzin is. Echte nymfomanen komen niet echt veel voor.
Kenmerk van een echte nymfomane is geen bevrediging kunnen vinden.

Veel mannen denken vaak aan een nymfomane als de ideale vrouw... ze zouden echter wel eens bedrogen uit kunnen komen.
In medische kringen is men het er niet over eens vanaf wanneer men spreekt van een "overmatige" seksuele drift. Over het algemeen wordt deze overmatig genoemd wanneer deze zorgt voor stress of een gebrekkig sociaal functioneren. Als de vrouw hierdoor psychische klachten krijgt, kan men nymfomanie als seksuele-functiestoornis (ICD F52.7) of als symptoom van een bredere medische aandoening beschouwen.

Het is niet altijd eenvoudig te bepalen waar de grens tussen seksuele drang en dwangmatig gedrag ligt. Men spreekt in het laatste geval ook wel over seksverslaving.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/