kop61

De benaming is duidelijk: het bedrijven van seks via of met de anus. Maar het is een heel breed begrip. Iedereen denkt direct alleen aan annaal neuken terwijl rimmen (het oraal bevredigen van de anus) of anaal vingeren ook vormen zijn van anale seks.
Bovendien wordt het begrip veel geassocieerd met homofielen. Waarschijnlijk zal het hier meer gebruikelijk zijn maar voor degene die het nog niet wisten, er zijn genoeg homoseksuelen die niet aan anale seks doen.
En dat brengt ons gelijk bij het volgende. Bij anale seks, in heteroseksuele relaties, wordt vaak gedacht aan de anale penetratie bij de vrouw. Het blijkt dat heel veel heteroseksuele mannen een anale stimulatie ook heerlijk vinden. Anatomisch gezien is dit ook goed te verklaren. Hierover straks meer.

Wie doet er aan anale seks?
Het lijkt alsof anale seks iets van deze tijd is en de laatste jaren steeds meer als een ''''normaal'''' onderdeel van het seksleven in heteroseksuele relaties wordt gezien. In elk glossy blad is wel een artikel gewijd aan dit onderwerp. Maar klopt dit wel?

Uit historisch onderzoek blijkt dat anale seks bij de Grieken en Romeinen een zeer geaccepteerd en normaal verschijnsel was. De mannelijke elite bedreven anale seks met de zogenaamde schandknaapjes (zowel jonge mannen als vrouwen) als uiting van hun rijkdom en teken van decadentie. Maar ook de heteroseksuele mannen en vrouwen bedreven anale seks. Mogelijk ter voorkoming van ongewenste zwangerschappen.

Is anale penetratie alleen voor de vrouw?
Dit hoeft zeker niet! Zoals hieronder verder wordt beschreven, zijn anatomisch gezien zelfs meer redenen om een man anaal te stimuleren. Waarom dit vaak wel en alleen wordt gedacht komt voornamelijk door twee vooroordelen:

Anale penetratie bij mannen
Wanneer in heteroseksuele relaties over anale seks wordt gesproken dan wordt bijna altijd gedacht aan de anale penetratie bij de vrouw. Anale seks bij de man zou alleen iets zijn voor homofielen. Let wel: bij homofielen is ook altijd een (homofiele) penetrerende partner nodig. Waarom zou de anale penetratie bij de vrouw dan geen zogenaamde homofiele activiteit zijn? Overigens is het een fabel dat homofiele stellen per definitie aan anale seks doen.
Het is dan ook wel een onzettende eenzijdige (mannelijke) benadering om bij anale seks alleen uit te gaan van een anale stimulatie bij de vrouw.
    
Anale penetratie alleen iets voor vrouwen
Veel mannen denken dat penetratie alleen is voorbehouden aan vrouwen. Vrouwen zouden immers alleen door penetratie een orgasme kunnen krijgen. Helaas een foute gedachte. Heel veel vrouwen krijgen juist geen orgasme door alleen een penetratie. Dat wil overigens niet zeggen dat je als vrouw geen orgasme kunt krijgen door anale stimulatie. Sommige vrouwen ervaren ook de juiste prikkeling bij anale stimulatie waardoor een orgasme bereikt wordt. Sommige vrouwen juist niet maar vinden het gevoel van anale stimulatie zeer prettig. Maar sommige vrouwen vinden het juist helemaal niet fijn.
Bovenstaande in tegenstelling tot anale stimulatie c.q. penetratie bij de man. Bij de man kan namelijk via de anus de prostaat gestimuleerd worden. De prostaat wordt ook veel eens omschreven als de G-spot bij de man. Indien deze op de juiste wijze (= persoonsafhankelijk) gestimuleerd wordt kan dit leiden tot het intenser genieten en een eveneens intenser orgasme. Bij sommige mannen leidt dit inderdaad tot een veel intenser gevoel van het klaarkomen waarbij zelfs verder en krachtiger gespoten werd. Anderen voelen weinig tot niets en vinden het zelfs niet prettig. Maar vaak komt dit ook omdat het nieuw en vreemd is.

Wordt het bij anale seks geen smerige boel?
Wie zich zorgen maakt over deze vraag moet eigenlijk niet aan anale seks beginnen. De anus is immers niet de vagina en het kan natuurlijk gebeuren dat het tijdens de seks niet helemaal schoon blijft. Maar vaak weet men zelf wel wanneer een toilet bezoek nodig is. Is dit het geval en stoor jij of je partner hieraan dan kan je het beter even overslaan. Nogmaals, dit is een aspect wat niemand niet in de hand heeft.

Mocht je het beiden noodzakelijk vinden dan zijn er manieren om de anus te reinigen. Bijvoorbeeld met een klysma of anaal douche. Hiermee wordt een kleine hoeveelheid water in de darm gebracht. Na enige tijd laat men het water weer uit de darm lopen. Een klysma of anaal douche kan het beste gebruikt worden onder de douche of op het toilet. Gebruik alleen lauwwarm water en geen toevoegingen zoals oliën of zeep.     

Voorbereiding
Misschien is het eerst handig om te weten hoe de anus anatomisch in elkaar zit. Het uiteinde van de anus bestaat, in tegenstelling tot een vagina, uit een kringspier. De kringspier is een sterke en bijzondere spier; deze kan, theoretisch gezien, zeer behoorlijk opgerekt worden en hierna weer de oorspronkelijke vorm aannemen en toch waterdicht afsluiten. Penetratie vergt natuurlijk wel veel geduld en oefening! Zelfs bij de meest gevorderde bedrijvers van anale seks kan de eerste penetratie van de penis of dildo eventjes gevoelig zijn.
    
Openheid, vertrouwen en afspraken
Als eerste moet je er beiden voor open staan en veel vertrouwen in elkaar hebben. Dus dat betekent dat beiden het echt moeten willen. Als je anaal wil penetreren of anaal gepenetreerd wil worden, vraag dat gewoon aan de partner. Maak ook echt duidelijke afspraken tot hoe ver je kunt gaan, wat wel en wat niet en vooral geen gepush! Houdt goed de stelregel in je achterhoofd: Eén keer een negatieve (pijnlijke) ervaring met anale seks en de kansen op een volgende keer zijn eigenlijk zo goed als verkeken! Nee = Nee!

Stemming
Wanneer beiden het echt willen, zorg dan voor een ontspannen en erotische sfeer. De kunst van anale seks is een kwestie van goede en totale ontspanning. Dit is alleen te bereiken wanneer aan het vorige punt volledig voldaan is. Even voor de mannen: Houd de opwinding in bedwang en wees meester over de erotische gevoelens. Dus tederheid en geduld. Dit zal je als man andersom zelf ook willen.


Materialen
Niets is erger dan tijdens een gepassioneerd liefdesspel gestoord te worden doordat je moet zoeken wat vergeten is klaar te leggen. Zorg dat alles klaar ligt en binnen handbereik. Wat nodig is bij anale seks is geheel afhankelijk van de ervaring en verschilt van persoon tot persoon. De basisuitrusting bestaat in ieder geval uit een tube glijmiddel, handdoek of wet tissues en als condooms gebruikt worden dan deze vanzelfsprekend ook. Maak je gebruik van seksspeeltjes, zorg dan dat deze ook binnen handbereik liggen.

Technieken, posities en houding
Het belangrijkste is dat beide partners erg comfortabel liggen. Degene bij wie de anale seks wordt uitgevoerd dient een ontspannen positie in te nemen en degene die de anale seks uitvoert dient voldoende bewegingsvrijheid te hebben. De meeste posities of standjes die gebruikt worden voor het beginnen met de anale seks worden hieronder beschreven. Naarmate de ervaring groter is kan elke positie gebruikt worden om anale seks te bedrijven:

Liggend op de rug
Een positie die vaak wordt gebruikt en gemakkelijk wordt gevonden is wanneer de partner op de rug gaat liggen. De benen worden iets richting de borst opgetrokken en vast gehouden door de armen. Een erg bruikbare tip bij deze positie is wanneer een kussen onder de billen wordt gelegd. Voordeel van deze positie is dat tijdens de seks sprake is van gezichtscontact. Nadeel kan zijn dat de partner zich niet goed kan ontspannen, liggend in deze positie.
    
Op de (handen en) knieën
Positie staat ook beter bekend als ''''op zijn hondjes''''. De partner gaat op handen (ellebogen) en knieën zitten met de billen naar achteren en de benen licht uit elkaar.
Voordeel van deze positie is dat de partner zich goed kan ontspannen. Nadeel is het ontbreken van gezichtcontact waardoor signalen niet opgepakt kunnen worden door de andere partner.
    
Massage
Als de voorbereidingen zijn getroffen en de juiste stemming bereikt, begin dan eerst om de anus de masseren met glijmiddel zonder te penetreren. Gebruik hier voor een of twee vingers en zorg dat met ruim voldoende glijmiddel wordt gemasseerd. Masseer net zo lang totdat de kringspier soepel wordt. Hierna kan voorzichtig geprobeerd worden om, met voldoende glijmiddel, een vinger in te brengen. Begin langzame in-en-uitgaande bewegingen te maken totdat het geheel soepel verloopt. Probeer hierna voorzichtig een tweede vinger in te brengen. Heel belangrijk is dat de anus en de partner gewend raken aan de penetratie.
   

Penetratie
Wanneer de anus voldoende soepel is dan kan geprobeerd worden om met penis te penetreren. Afhankelijk van de vorm van de penis kan de penetratie enigszins minder makkelijk gaan. De penis loopt van smal naar breed (de eikelrand) en vervolgens plots weer smaller naar de penisschacht. Dat laatste kan even een niet fijn gevoel geven. Even voor de mannen: Houd de opwinding in bedwang en wees meester over de erotische gevoelens. Gaat het eenmaal soepel denkt dan niet dat dit een vrijbrief is om wild te keer te gaan. Voel en vraag hoe het gaat! Dus veel tederheid en geduld. Dit zal je als man andersom zelf ook willen.
    
Penetratie bij mannen
Zoals hierboven reeds geschreven hoeft anale seks niet alleen de anale penetratie bij de vrouw te betekenen. Anatomisch gezien kan via de anus bij de man de prostaat gestimuleerd worden. De prostaat wordt gezien als de equivalent van de vrouwelijke G-spot Maar hoe doe je dit precies?

Neem voor de penetratie de regels hierboven in acht. De prostaat bevindt zich ongeveer 5 centimeter in de anus en is te herkennen als een soort gladde, glibberige walnoot.
Het masseren is voor iedere man verschillend. Begin daarom eerst zachtjes over de hele prostaat te gaan en afhankelijk van zijn reactie kun je wat meer druk uitoefenen of meer bewegingen maken.
Het kan zijn dat de prostaat groter wordt vanwege de opwinding.     

Voor hem geldt vaak dat eerst een gevoel wordt opwekt alsof hij moet plassen
maar bij de juiste stimulatie zal dit snel weggaan en overgaan in een intens opwindend gevoel. Maar ook hier geldt weer: het verschilt van persoon tot persoon.

Anale seks en seksspeeltjes
Voor de liefhebbers en als beide partners hiervoor open staan, kunnen natuurlijk seksspeeltjes gebruikt worden. Hiervoor zijn zelfs specifieke speeltjes ontworpen maar seksspeeltjes zijn geen garantie voor een ongekend orgasme of een intenser beleving of een makkelijker penetratie. Hoewel men dit graag wil doen geloven is dit per persoon verschillend. Voor het gebruik van en de penetratie met seksspeeltjes gelden dezelfde regels als hierboven zijn opgeschreven.
Een ander punt is de hygiëne. Wat afgeraden wordt is om de speeltjes na de anale penetratie niet vaginaal in te brengen (tenzij de speeltjes op de juiste manier gereinigd worden). De anus kan schadelijke bacteriën bevatten die niet goed zijn voor de vagina. Dit geldt natuurlijk ook voor de penetratie met de penis of vingers.
Als het werkt en als het gewenst is dan kun je met seksspeeltjes goed, specifiek een bepaalde erogene plek stimuleren. Maar bovenal brengen de seksspeeltjes een ongekend verrassend, erotisch effect met zich mee.

Tenslotte
Anale seks kan een mooie aanvulling of uitbreiding zijn van het seksleven. Maar dit geldt voor meerdere zaken. Het belangrijkste is dat beide partners hier open en eerlijk tegenover moeten staan. Optimale seks is wanneer beide partners open en eerlijk van en met elkaar kunnen genieten. Je als partner "een keertje" schikken is bij anale seks gedoemd te mislukken. De ontspanning en erotische sfeer wordt zo niet bereikt waardoor het te meer een pijnlijke operatie zal worden.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

Zoeken

Fistfuck trio

vibratorkopen.nl 

http://www.bdsmstore.nl/