pijpen

BlowJob, fellatio, pijpen, pijp technieken onderstaand een overzicht van de verschillende technieken van deze orale kunst...

Erotische zones
De kunst van het pijpen ligt in het feit hoe snel je als vrouw kunt ontdekken wat een man lekker vindt. En om dit te kunnen ontdekken is het belangrijk eerst te weten welke erotische zones de penis heeft.
Eigenlijk is het hele geslachtsdeel van de man een gevoelige erotische zone waarbij het ene plekje soms gevoeliger is dan het andere.

Posities en houding
Zorg dat beiden comfortabel liggen maar als je nog niet zo veel ervaring hebt met pijpen is het belangrijk dat jij helemaal comfortabel ligt. Hieronder vindt je een aantal posities die je kunt gebruiken met hun voor- en nadelen.

Gezicht van de man af
Dit is een goede positie om te beginnen wanneer je zelf nog niet zo veel ervaring hebt met het pijpen. Wanneer je samen naast elkaar op bed ligt, kun je langzaam naar beneden gaan met je hele lichaam. Je gaat met je rug naar de man toe liggen zodat jij volledig en enigszins alleen met het pijpen bezig kunt zijn. Het voordeel is dat je een beetje afgeschermd bezig kunt zijn zonder dat je gezien wordt. Dit is meteen ook het nadeel. Veel mannen vinden het erg opwindend wanneer zij een vrouw zien pijpen.

Tussen de benen van de man
Een comfortabele positie omdat je als vrouw veel bewegingsvrijheid hebt. Je kunt bij deze positie de man laten zitten (bijvoorbeeld op de rand van het bed of op een stoel) waarbij jij knielend plaats neemt tussen de benen van de man. Voordeel is de genoemde bewegingsvrijheid en dat de man volledig zicht heeft op het pijpen van de vrouw. Nadeel is dat je goed bekeken wordt hoe jij de man aan het pijpen bent. Als je iets meer privacy nodig hebt dan moet je het eerste standje uitproberen.
  
Gehurkt voor de man
Een standje wat niet door zowel iedere vrouw als man gewaardeerd wordt. Het is enigszins vermoeiend omdat je als vrouw op je knieën zit of hurkt. Je kan natuurlijk ook voor hem gaan zitten op de rand van het bed. Alleen zit je dan net iets te hoog om goed te kunnen pijpen. Voor de man is het minder ontspannend dan wanneer hij op het bed ligt of zit. Het is wel een ideale positie voor de snelle orale seks. Zeg maar een vluggertje van het pijpen.
  
Standje 69
Dit standje wordt ook wel ''soixante neuf'' genoemd en het staat voor het tegelijkertijd elkaar oraal bevredigen. Een heel intiem standje omdat er veel lichaamscontact is. Je kan dit standje op verschillende manieren uitvoeren: liggend op de zij (minder makkelijk) of de manier waar de ene partner knielend plaats neemt boven de andere partner (de vrouw neemt meestal bovenop plaats zodat zij zelf de ''pijp'' bewegingen kan regelen. Nadeel van dit standje is het moeilijk kunnen genieten wanneer je oraal bevredigd wordt; je bent immers zelf ook bezig met je partner. Dit geldt ook voor het orgasme. Wanneer de een is klaargekomen dan wordt het oraal bevredigen van de ander met minder passie of helemaal niet gedaan. Maar het is zeker een heerlijk standje om te doen of om mee te beginnen voor of tijdens een heerlijke vrijpartij.

Technieken en tips
Pijpen is niet alleen het in de mond nemen van de penis en recht-op-en-neer gaan. Het is een combinatie van het oraal bevredigen van de penis en ballen en het bevredigen met de hand. Als je eenmaal de basisprincipes onder de knie hebt kun je verder gaan met het verfijnen van je pijptechniek. Dit is ook weer heel persoonsgebonden; wat de één heerlijk vindt doet de ander helemaal niets. De hieronder beschreven technieken zijn dan ook niet bedoeld als de ideale pijptechniek maar als afwisseling en het vergroten van je kundigheid tijdens het pijpen.

Basistechniek
Laat de penis in je mond glijden langs je lippen. Pak de schacht vast met de hele hand. Dit geeft een warm gevoel langs de hele penis terwijl er maar een klein stukje daadwerkelijk in je mond is. Nu kun je je hoofd bewegen waardoor de lippen over de eikel heen bewegen.
  
Tongtechniek
Bij deze techniek gebruik je voornamelijk je tong en is eigenlijk het beste te doen wanneer je tussen de benen van de man ligt of staand. Lik vanaf de ballen omhoog over de penis alsof het een lolly of een ijsje is. Besteed extra aandacht aan de eikel bij het likken. Lik met het puntje van de tong onder of over de corona. Het zachtjes likken van het toompje is een bij deze techniek een gegarandeerd succes.
  
Corona techniek
Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van de ''diepe'' techniek zoals hieronder beschreven. De kunst is eigenlijk om met strak gespannen lippen over de rand van de eikel te bewegen. Je maakt eigenlijk korte en snelle bewegingen waarbij de penis absoluut niet diep in de mond komt maar alleen de eikel wordt bevredigd.
  
Diepe techniek
Deze techniek wordt ook 'deep throat' genoemd. Neem de penis diep in je mond tot de eikel zich bij je huig bevindt. Wanneer je het hoofd iets naar achteren houdt ontstaat min of meer een rechte lijn tussen mond en keel waardoor je de penis dieper in je mond kunt nemen. Je kunt de eikel dan stimuleren door je hoofd te bewegen. De kunst is om er niet bij te kokhalzen. Dit kun je proberen te voorkomen door op het moment dat je het voelt opkomen, bewust te gaan slikken zodat de reflex verdwijnt.
  
Zuigtechniek
Eigenlijk de techniek voor tijdens of direct na het klaarkomen. Over het algemeen wordt het door mannen niet lekker gevonden wanneer je tijdens het pijpen zuigt aan de penis. Wel wanneer de man klaarkomt of direct na het klaarkomen is het een genot wanneer het zaad eruit gezogen wordt. Je moet het dan niet erg vinden om sperma in je mond te voelen of door te slikken.

Deepthroating
Deepthroating, vrij te vertalen als diep in de keel nemen is een seksuele handeling, een vorm van fellatio, waarbij een persoon andermans penis in erectie volledig in de mond en/of keel neemt. Voor vele mannen geldt dit als een bijzonder lustopwekkende seksuele handeling. Niet ieder persoon is anatomisch in staat een deepthroat uit te voeren; men moet in staat zijn de braakneiging te onderdrukken die ontstaat door het in contact komen van de penis met de huig. Voor velen vereist het uitoefenen ervan enige vaardigheid.

Wat veel mannen als bijzonder lekker ervaren is hem te pijpen als hij net klaar is gekomen!
Pijpen kan je natuurlijk ook combineren met het strelen van zijn ballen, sommige mannen vinden dit echt geweldig.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

pijpen

http://www.bdsmstore.nl/