sex in toilet

Speeltjes zijn er in alle maten en soorten en bedoeld om jou te laten genieten, als je alleen bent of samen met jouw partner.
Veel vrouwen hebben daarom meerdere speeltjes en genieten ervan om met hun mechanische vriendje vaak meerdere keren klaar te komen.

Je kunt er op meerdere manieren van genieten, ook als je alleen bent. Je kunt er een spel van maken, waarmee je net doet alsof je vreemd gaat met jouw "vriendje". Daar zijn verschillende scenario's voor te bedenken. Het maakt niet uit of je kiest voor een dildo of voor een vibrator, kies welk sex speeltje jij het lekkerst vind.

Ditmaal neem je jouw "vriendje" meer naar jouw werk. Zo rond 11 uur ga je naar het toilet en neem je jouw tas mee waar uiteraard jouw vriendje in zit. In het toilet ga je met je rug tegen de deur staan en ga je jezelf staand verwennen. Fantaseer dan dat je vreemd gaat en heerlijk staand genomen word. En laat jouw vriendje met lange diepe halen je nemen alsof je door jouw vriend langzaam en diep geneukt wordt. Als je klaar komt denk dan aan jouw vriend die je dan volspuit en zijn warme zaad in je voelt spuiten.
Je voelt het tussen je dijen een beetje plakkerig worden... ga door en bevredig jezelf intens, waarna je gewoon weer aan het werk gaat alsof je niets bijzonders gedaan hebt, herhaal dit in de middag nog een keer.

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

masturberen

http://www.bdsmstore.nl/