Om te beginnen zorg je er eerst voor dat je twee dildo''''s of vibrators hebt, waarvan je er eentje op een stoel vast moet kunnen zetten. Let dus op als je hiervoor gaat shoppen.
Het shoppen is het begin van de opdracht...

Om te beginnen moet je eruit zien alsof je de eerste de beste man wilt bespringen, allen al door je te zien moeten ze meteen een stijve pik krijgen. Dus kort rokje...etc. Om je aankopen in te doen neem je een transparante plastic tas mee. Zodat gezien kan worden wat je in die tas hebt !!!

Na je aankopen ga je naar een winkel waar ze mannenkleding verkopen en dus alleen mannen werken. Je gaat daar een shirt of t-shirt passen. Maar sluit het pashokje niet goed af en je laat je tas met je nieuwe speeltjes buiten het pashokje staan. Zo dat de verkoper ziet wat er in zit. Hij moet ook net in het hokje kunnen kijken... Speel een beetje met je tepels. Het mooiste is het als hij dat ziet... maar hij mag niet merken dat je dat expres doet. Zorg dat hij link geil wordt! Maar meer niet.
Daarna ga je naar huis en laat die kerel staan met een flinke stijve in zijn broek.

Thuis ga je jezelf verwennen met je nieuwe speeltjes. De een maak je op een stoel vast en de ander is om in je hand te houden. Zorg voor wat glijmiddel op de dildo op de stoel. Daar ga je net bovenstaan en laat hem je kontje in glijden terwijl je gaat zitten. Als je zit ga je met de andere je klit verwennen, terwijl je langzaam omhoog en naar beneden gaat zodat je de dildo in en uit je kontje schuift. Neuk jezelf klaar... tenminste twee keer achter elkaar! Als je niet van anale sex houd mag je natuurlijk ook je kutje gebruiken...

Verkiezing van de geilste vrouw...

cum

Ben jij een echt geile vrouw en wil je weten of jij de geilste bent? Iedere vrouw kan meedoen, leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Vul het formulier meteen in om in te schrijven. Of wil je meer weten, klik dan hier

 

vibratorkopen.nl 

masturberen

http://www.bdsmstore.nl/